.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Ами сега??

Ами сега??

С едно момче съм от март месец а се познаваме от Декември и той се влюбил в мен,но аз просто се бъзиках с него,защото е адския сладур и всички го искат и викам тоя е пълен женкар не ми трябва.И много пъти си бяхме говорили и аз му казах,че не вярвам в любовта и че за мен не си заслужава.Тогава той ми каза,че щял да ме накара да вярвам и ето от Март месец сме заедно и съм много влюбена в него,обичам го повече от всичко както и той мен.Но има проблем и той е във мен просто той не спира да ми казва колко ме обича и аз му го казвам,но знам че не го заслужавам.Та аз отначалото на връзката ни не мислех,че ще стане нещо повече и все още се виждах с бившия и спях с него.А това момче никога не ми е казало да спи с мен вече почти 3 месеца той нищо не ми е казал за това смисъл каза ми когато ти искаш тогава.Каза ми че с мен искало да бъде различно не да бързаме да го караме по-бавно и той е уникален толкова мил,добър,сладък.. а аз просто не го заслужавам.Дори сега когато съм толкова влюбена в него и знам че той ме обича,аз пак немога да се променя не му изневерявам но примерно се зарибявам с други момчета,когато съм на дискотека без Калин и там с приятелките ми не се усещам какво правя.Той ми е дал пълна свобода,но неискам да го наранявам а виждам,че го правя и незнам какво да правя тези дни само се караме и само се разделяме за 2 седмици сигурно 10 пъти си казахме край но пак се събираме.Сега той е на бал на един приятел аз му казах,че няма да отида и само си говорим по тела а сме разделени уж вече не сме заедно а аз го обичам и той ме обича.Каза ми,че много ме обичал ама просто не се получавало ;( .. и аз знам че не се получава но какво да направя.Искам да взема правилното решение но незнам какво е то.
    When i whisper in your ear, I know you feelin me
    If i want to, I can take you
    In the back of the cab, I know you feelin me
    And in the back of the club, I know you feelin me
    We can do it like that, I know you feelin me
    If I want to, I can take you

сама трябва да решиш дали да се събереш с него или не .. и макар да не вярвам в това,което ще ти кажа,то винаги ме е успокоявало: Вие няма да сте вечно заедно,всяка болка се лекува с времето и най-важното-съдбата никога няма да те остави да подминеш истинската си любов (нз на колко години си,но мисля,че си млада и на този етап не трябва да си губиш времето с глупости,каквото станало-станало и ако наистина се чувсвташ гадно за това,поискай прошка от него,а относно това дали ще сте пак заедно,зависи изцяло от вас) успех
    You are my lover .. You are my killer .. Mr. Drugdiller !! <3

Супер фен
    Град
    Панацея
    правилното решение е или за се вземеш в ръце и да разбереш, че става дума за нещо сериозно и да спреш да се самосъжаляваш, или да разбереш, че нищо няма да излезе с него и да престанете да се занимавате един с друг. Избирай си
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ти си толкова зле че незнаеш какво искаш.Момчето е точно с теб а ти го правиш на луд апфф да ти имам живота

Ami az sym na 17 toi e na 18 i e edin ot nai golemite jenkari koito poznavam ili pone beshe i sega e tolkova iskren i seriozen i me e strah da ne mi razbie syrceto.. Zashtoto mnogo poznati i priqtelki sa si patili ot nego i mi vikat vnimavai .. samo 4e toi s men ne se durji taka I az vse go izpitvam da vidq dali e iskren i kakvo li oshte ne .. obi4am go mnogo prosto neiskam da me boli..

Град
    Испания
    Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Ти си толкова зле че незнаеш какво искаш.Момчето е точно с теб а ти го правиш на луд апфф да ти имам живота

oshte edno dokazatelstvo che horata ocenqvat vsichko chak sled kato e prikluchilo

Град
    Благоевград
    Някой хора са казали,че ако има lovе-тя ще надвие всичко!
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

ако наистина го обичаше нямаше да му изневеряваш нямаше дори да поглеждаш друго момче ..

Vij sega zna4i az sam sa6tia kato tova mom4e az sam palen jenkar obi4am da ne bada samo s edno momi4e oba4e na skoro mi se slu4i ne6to mn strano vidqx se s edno momi4e i mn mi haresva i naprau me pobarkva kato q vida no to4ko i tq kato teb si misli 4e sam jenkar i nqma da e ne6to seriozno no oba4e az za tova momi4e prosto moga da se promenq do golqma stepen i 6te go napravq makar 4e na moite frendove neim se vqrva 4e moga da go napravq 6te go napravq.Taka 4e moito mnenie e 4e tova mom4e e qkata vluben v teb i ne go iztarvai 6te nameri6 takav no ne se znae koga.
    Живота е една голяма курва която никои не може да я наебе!!!

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    е в случая тои не е женкаря , ти си курвата обаче
    точно...

Град
    somewhere over the rainbow
    Ем зарежи ги онези увлечения.Какво ти дават те?10000% не ти дават това,което той сам би ти дал.Няма смисъл от тях.Глупава работа е ,защото бягаш от собствения си късмет и някой ден ще го разбереш,но ако се осъзнаеш сега,нещата ще са много по-хубави гарантирам ти.Веднъж да срещнеш свястно момче и да го изоставиш заради бушуващите хормони е глупаво.Научи се да се контролираш,защото май там се корени целият проблем.

Ami moje i az da sum kurvata i ne me interesuva.Obicham go strashno mnogo neiskam prosto da mi e zle da me boli .. i neznam kakvo da pravq kogato go vidq kolko e vliuben i kak me gleda.Vsichki mi kazvat ti go promeni toi se vliubi v teb ne go naranqvai,drugi mi vikat razbii mu syrceto.. Vsi4ki mi govorqt razli4no a az neznam kakvo iskam,mislq 4e iskam nego lipsva mi kato ne e do men,toi ne mi dosajda,ne mi e kazval nqma da hodish edi kude si iii t.n Toi e super mili4uk i hubav i e s men,za6to prosto nemoga da go priema tova i da sum 6tastliva s tova koeto imam.. ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си