мм просто ми стана интересно какви фобии имате вие? примерно буболечки, височини.. некфи такива? та кажете
![]()
ay caramba
червеи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
не се бях замислял до сега кви фобии имам...може би..болка,но не и физическа(ако това може да се нарече фобия де..)
от пътуване по море, от смъртта, от деца (от създаването и отглеждането им), страх от създаване на семейство, страх от болка, страх от това да не ме погребат жива....
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
червей паяции от високото имам фобия
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
височината ми е фобия...![]()
![]()
emm men super mn me e strax ot paqci...i kato vidq nqkoi i pochvam da reva v povecheto sluchaismisal ako e nqkade mn blizo do men
Nqma6 si i predstava kolko te razbiramПървоначално написано от b3b3_j0
Vedbaj edin me polazi i az kato se razpi6tqh i kato po4nah da ti4am i da podska4am iz cqlata ka6ta...
Nakraq revnah...ne znam za6to
![]()
Ot hlebarkii nqkvi takiva gileshti nasekomi, ot tia golemite
aaa.. gadost!
Nz, vednug taka kakto si spqh i useshtam neshto po rukata i si mislq, che e urgana, ma psle pochna da se dvigi i az zapalih lampata i kat vidqh edna sredno golqma h;lebarka na legloto mi i kat se razpishtqh kat nenormalna
![]()
![]()
I nashte mi vikaty i mi se smeqt i az hem mi e smeshno, hem me e strah, ne znam zashto i se hila i vikam mamoo - ubii qqqqq!!!
![]()
![]()
![]()
ugas.. ta taka..
inache ot paqci ne se strahuvam
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
ОТ КУКЛИ![]()
![]()
![]()
![]()
ама ония старите, порцелановите със стъклените очи
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имам фобия от височина и от хлабарки- изпадам в ужас при вида им.
Имам фобия от висо4ини и от плъхове![]()
И кФо кАт тЕбЕ цЕлУвАл нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе мЕнЕ е рЕвНуВаЛ, и кФо кАт тЕбЕ е еБаЛ нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе зА мЕнЕ е мЕ4тАл
ПАяци и затворено.
Помня,че веднъж когато имаше един ужасен паяк в стаята ми ,се бях качила на един стол треперех цялата,плаках и се изпотих.Само .защото не знаех къде отиде иначе тъкмо щях да го убия и имах чувството,че ме лази по цялото тяло! После катоси легнах в другата стая санувах кошмар,че от другата стая идва при мени се стрясках и пак заспивах и така кошмарии ужасссс
От оси , пчели и стършели.Като видя нещо подобно,изпадам в ужас.
Ами, когато съм на тясно .... разни буболечки (ужас !!!) имам фобия и от един в класа ми![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
От риби в големи алвариуми (като в зоологическите градини например) направо се побърквам!Също изпитвам паника при мисълта че се задушавам. Случвало ми се е мн пъти да не мога да дишам и да припадам и направо ужас (астматичка съм)
от тъмно(само ако съм сама) и от оси, и там мъжкото на осата, стършел май беше ам не съм сиг, някво като оса ама много голямо и злоедин път видях как едно такова яде оса направо щях да умра, само крилата не и изяде
![]()
От тъмното и извънземните
Ами изпитвам ужас от паяци..направо като видя такава гадина-умирам.става ми лошо..започва да ми се гади..подкосяват ми се кракат..побиват ме тръпки и т.нот лалета ме е страх ;Д имам чувството ,че ме гледат о.О
също и от шампоан,,хаха....страх ме е да не ми влезе в очите ..друго..другоо..хм..от гъсеници..от височини..А впрочем в нета бях намерила една статия с най-странните фобии..на който му е интересно > http://www.segabg.com/online/article...=21&id=0001601
![]()
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
змиипфф мразя гиии
много се кефя обаче като видя някоя чанта или обувки от змия![]()
тогава умирам от кеф,че са убили някоя гадна питонка или някоя нейна брачедка![]()
хихихихи
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...