.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Тема: Фобии

Фобии

мм просто ми стана интересно какви фобии имате вие? примерно буболечки, височини.. некфи такива? та кажете
    ay caramba

Град
    Ha MopeTo (sun)
    червеи
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

не се бях замислял до сега кви фобии имам...може би..болка,но не и физическа(ако това може да се нарече фобия де..)

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    клаустрофобия... и буби

Imam Fobiq ot dalboko

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    от пътуване по море, от смъртта, от деца (от създаването и отглеждането им), страх от създаване на семейство, страх от болка, страх от това да не ме погребат жива....

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

червей паяци и от високото имам фобия
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

височината ми е фобия...

Град
    SoFiAaAaAa
    emm men super mn me e strax ot paqci...i kato vidq nqkoi i pochvam da reva v povecheto sluchai smisal ako e nqkade mn blizo do men

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Цитирай Първоначално написано от b3b3_j0
    emm men super mn me e strax ot paqci...i kato vidq nqkoi i pochvam da reva v povecheto sluchai smisal ako e nqkade mn blizo do men
    Nqma6 si i predstava kolko te razbiram Vedbaj edin me polazi i az kato se razpi6tqh i kato po4nah da ti4am i da podska4am iz cqlata ka6ta... Nakraq revnah...ne znam za6to

Ot hlebarki i nqkvi takiva gileshti nasekomi, ot tia golemite aaa.. gadost! Nz, vednug taka kakto si spqh i useshtam neshto po rukata i si mislq, che e urgana, ma psle pochna da se dvigi i az zapalih lampata i kat vidqh edna sredno golqma h;lebarka na legloto mi i kat se razpishtqh kat nenormalna I nashte mi vikaty i mi se smeqt i az hem mi e smeshno, hem me e strah, ne znam zashto i se hila i vikam mamoo - ubii qqqqq!!! ugas.. ta taka.. inache ot paqci ne se strahuvam
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

ОТ КУКЛИ ама ония старите, порцелановите със стъклените очи

Имам фобия от височина и от хлабарки- изпадам в ужас при вида им.

Имам фобия от висо4ини и от плъхове
    И кФо кАт тЕбЕ цЕлУвАл нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе мЕнЕ е рЕвНуВаЛ, и кФо кАт тЕбЕ е еБаЛ нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе зА мЕнЕ е мЕ4тАл

ПАяци и затворено.
    Помня,че веднъж когато имаше един ужасен паяк в стаята ми ,се бях качила на един стол треперех цялата,плаках и се изпотих.Само .защото не знаех къде отиде иначе тъкмо щях да го убия и имах чувството,че ме лази по цялото тяло! После катоси легнах в другата стая санувах кошмар,че от другата стая идва при мен и се стрясках и пак заспивах и така кошмарии ужасссс

Голям фен Аватара на Yancheto
    От оси , пчели и стършели. Като видя нещо подобно,изпадам в ужас.

Град
    В далечината... еййй там ;]

Аааа

Ами, когато съм на тясно .... разни буболечки (ужас !!!) имам фобия и от един в класа ми
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Град
    Испания
    Цитирай Първоначално написано от b3b3_j0
    И аз така

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    От риби в големи алвариуми (като в зоологическите градини например) направо се побърквам! Също изпитвам паника при мисълта че се задушавам. Случвало ми се е мн пъти да не мога да дишам и да припадам и направо ужас (астматичка съм)

Голям фен Аватара на Chery
    От тъмно,тясно и от змии

Мега фен Аватара на Spider4eto
    от тъмно(само ако съм сама) и от оси, и там мъжкото на осата, стършел май беше ам не съм сиг, някво като оса ама много голямо и зло един път видях как едно такова яде оса направо щях да умра, само крилата не и изяде

Като се замисля,нямам фобии
    we give it all.

Повече от фен
    Град
    sofia
    От тъмното и извънземните

Град
    Пловдив
    Ами изпитвам ужас от паяци..направо като видя такава гадина-умирам.става ми лошо..започва да ми се гади..подкосяват ми се кракат..побиват ме тръпки и т.н от лалета ме е страх ;Д имам чувството ,че ме гледат о.О също и от шампоан,,хаха....страх ме е да не ми влезе в очите ..друго..другоо..хм..от гъсеници..от височини..А впрочем в нета бях намерила една статия с най-странните фобии..на който му е интересно > http://www.segabg.com/online/article...=21&id=0001601
    Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
    Ханна (•_●) каза: ne kon
    Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х

Град
    Градът на скучаещите милионери
    змии пфф мразя гиии
    много се кефя обаче като видя някоя чанта или обувки от змия
    тогава умирам от кеф,че са убили някоя гадна питонка или някоя нейна брачедка хихихихи
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си