.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Град
    софия

ПИСМА ДО РОДИТЕЛИ

Здравейте! Надявам се , че пиша на правилното място… Макар и да съм от другата страна на форума…т.е. родител. Не искам , да пълня темата с лично мнение , съвети и други глупости…всеки си има глава на раменете и съдба , от която не може да избяга. Знам колко е трудна комуникацията с родителите - моите са се развели , когато съм бил на пет, а аз като крушата /въпреки , че се бях заклел никога да не го направя/ , направих същото на 25. После се размазах от пиене, и разговорите приключиха… Иска ми се да дам глас на вашите мисли, които не стигат до родителите ви. Напишете им тук ,това което се притеснявате да им кажете очи в очи, анонимно, без претенции за авторски права , с надежда да го прочетат някъде и ДА РАЗБЕРАТ, че се отнася до тях …Разбира се , това е само идея, която може и да не ви допадне . Благодаря!

Нека аз... до 'татенцето' ми.
    Тошко. Ти си задник.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    холандияя
    Мамо, не съм добра ученичка, не искам да съм перфектната дъщеря като кака. Приеми ме такава каквато съм и не ми се карай..защото няма смисъл.
    DA BI4I BASS !!!
    STEPPIN TO DUBZ
    Има някъде един човек,
    винаги може да те разбере.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Sorry пич ама тая тема не става.. това е все едно да плюеш родителите си зад гърба им - лицемерие- НАЙ-ГАДНАТА човешка черта( според мен )... айде peace
    The Spark

Не се карайте, ако ще е така по-добре се разделете. Много ви обичам, но е ужасно. Знаете ли колко пъти заради вас съм плакала вечер, а?
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

ae ba6tami ti si palen idiot ama mi dava6 pari
    mamo e mn mersi 4e seki det mi kre6ti6 spq si pre spokoino
    aa setih sa brat mi nekoi dan 6ta spukam ot boi det
    ma natopi za cigarite i t.n. ae pozdravi na vsi4ki maloumni roditeli

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си