- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- номер дънки
vzeh si dunki no na tqh pi6e 38 razmer i ne pi6e koi nomer e .. smisul 27 28 ... ta 38 razmer s koi nomer suvpada
Модерирано от Бандитка по т.7 от правилата!
Zavisi .. v koq strana sa proizvedeni ?
~Remember,remember...25th of November~
mmm mi pi6e:
eur 38
d 36
usa 6
mex 5
38![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
axaxxaxa e qsno de ama nal iima edni nomeracii 26 27 28 .... e ot teq 38 s koi suvpada xaxaa
Еми как така 38 да съвпада примерно с 24.. Т'ва си е номера. Не е като мекс-5 и 38.. Просто явно дънките ти са както винаги с грешен номер. Всички мои са такива, спокс..![]()
Сигурно са 28 .. нещо са се объркали![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
mhmm i az mislq 4e e 28 ... te mai sa 36 38 40 i tn .... a drugite nomeracii sa 26 27 28 i tn
+ 1 ,както сигурно знаете ,че има XS,S,M,L,XLПървоначално написано от www
А иначе мисля че 38=М=28 като размер,и всъщност кво ти пука![]()
Na telefona si imam size conventer i zatova iskah da mi kajesh za nomeraciite v razlichni strani no na mene ne mi pokazva telefona nishto podobno na poznatite ni nomeracii 25,26,27,28,29,30,31 ,pokazvashe mi za kitaiskii ,uk,us i drugi no te bqha.. kitaiskiq -8 ,uk-10 i drugi glupusti.. no kakto i da e
ne mislq che e tolkova vajno na koi nomer otgovarqt.. proveri drugite ti dunki ili pantaloni koito ti stavat.. bi sledvalo da otgovarqt na edin i susht nomer![]()
~Remember,remember...25th of November~
Много е относително...
има толкова много марки, толкова много различни номерации... а пък не е гаранция, че това, което пише на етикета наистина е така![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
То тва за номерата си е относително.Едни от дънките ми са 25 номер.А вднъж като си купувах едни други мерих 26 номер и не ми стана, взех си пак 26 и то от съвсем същия модел и ми станаха, така че прави си изводите - все тая кой номер е![]()
38-ми е размер на панталони, на на дънки, за тва се бъркаш - нещо от рода на 26-ти ще рече. По принцип най-малкото мисля, 4е е 36 от тази номерация![]()
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
daaadaa 26 xaixai ne 4ak tolko malko ... ne naistina ne6to ot roda na 28 sum ama iskah da znam za6toto ve4e ne sum stariq nomer dunki![]()
хммм вие ме объркахте с тези номерациииначе на всичките ми дънки пише 29
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
хахха като мене 1 меря някъв панталон и нали си казвам размера 29-30 и оная ми носи той някъв хипер малъки изведнъж ми даде някакъв 40 размер В ЧУДО СЕ ВИДЯХ и си мисля "да се е*а ай наедряла наедряла ама чак пък толкова"
иии след време се осъзнах как стоят нещата
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Абсолютно съм съгласна! Аз имам един панталон дето е 36 размер, казаха ми, че това е най-малкото. А иначе за дънки сам 26-27 размер. Така че 38 би трябвало да отговаря на 28 някъде.Първоначално написано от maroon
Не точно. Гледай немската номерация. Щом е 36 това значи някъде
29 по обикновената, убедена съм.Защото на D 38 е 30
С 30 номер.Първоначално написано от www
Аз съм 27, а на дънките ми пише 35 номер по американската.![]()
gluposti 30 nomer nikoga en sum bila29 ili 28
38 е 29
tiho beПървоначално написано от Emo Doll
![]()
amerikanskite ne sa taka xYAXyayxyaxyAYX
Неподходящ размер на снимка в подпис!
a кви са американските номераций?например за М колко е?
Доколкото знам 38 съвпада с 28, 36 - с 26 и така.Моите дънки са или 36 (и пише и 26), или 34 (пише 24). Затова щом пише 38, значи отговарят на 28.
![]()
34-24-XS
36-26-S
38-28-M![]()