- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Едно питане...
Правите ли ритуали?Някой може ли да ми каже как да извикам дух и да си говоря с него.Спешно е,темата не е ебавка!![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
мне.. не съм и пробвала но една фр да (или поне така приказва) и начи помна че преди сяко контролно взимаше едно огледало и на прозореза седеше и отразяваше слънцето в лицето си. а аз си мислех че ще го използва да преписва,да ама не и почна да обяснява как привличала енергия и подобниаз лично не вярвам
а пък когато вървим и по някое време спира и стой така няколко минути и после се 1 нищо не е било.. ама не винаги казва кое какво значи,иначе аз до ся да съм проучила всеки елемент от ритуалите... имаше един сайт \\не е тоя следващият//... те един
а иначе ще питам там ако има нещо нафинала и аз да пробвам![]()
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
Kажи само кой дух конкретно ти требе![]()
![]()
![]()
![]()
redono si ob6tuvam s Bloody Merry.......v bara!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
1 време се пробвахме няколко пъти, ма др освен облаци не можахме да докараме (сиг, щото до даваха да вали)![]()
Първоначално написано от Say It Right
mislish li 4e ti kato na4inae6ta v tazi nasoka na okultizma 6te uspee6 tolkova lesno da izvikash duh ami dali v nqkoi sait 6te e opisano kak da se predpazishПървоначално написано от ^Miss_Independent^
az li4no ne sum probvala za6toto ne misql 4e sum do tam silna
no vse pak ako namerish ne6to go pro4eti vnimatelno i vij dali ima sredstva za za6tita
kakto mnogo puti sum kazvala vnimavai za6toto edin otvorish li vratata na okultizma trudno 6te uspeesh da q zatvorish
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
напълно съм съгласна.. нямаш представа какво може да стане.Първоначално написано от Duvessa
А ако призовеш дух,питала ли си се после как ще го разкараш?
Не се занимавай с тея глупости ,че най-много да те помислят за луда.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Оооо.... тряят ти много неща.... парво тряя да си направиш ореол... задължително в кръг да полееш около него със светена вода и ако е човек умрял сложи негова снимка на ореола или нещо негово... За повоче инфо пиши на LS![]()
![]()
Тфа го знам от тъпите книги на баща ми... Като малка мн обичах така да праа.. ама баща ми ми викаше че било опасно... пХАхАпАхАХХА
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Съгласна съм. По-добре не се занимавай с такива неща... А иначе предполагам, че трябва много силно да си вярваш иии може да ти се привиди там, нещо.Първоначално написано от justme__
![]()
Правенето на ритуали ей така не е шега работа . Питала ли си се какво може да стане ако не успееш да затвориш портала и това което си извикала остане при теб ? Аз ще ти отговоря - психично разстройство , а защо не лудница или смърт ?
napulno sum suglasna purvo zapo4ni s obiknovena meditaciq i razli4nite zaklinaniq za za6tita puk 4ak sled kato usvoish tezi ne6ta kato si osvetish pru4ka namerish po ne6to cenno ot vseki element i 4ak kogato si napulno sigurna v sebe si opitai az kakto kazah ne mislq 4e sum stignala 4ak do tam...Първоначално написано от sexy_sladuranka___
![]()
Дейба във вещерите дето са се дъбрали тук!![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
много филми гледате.... че то бяха ореоли и ритуали.... я си напраете сектааре стига с тея глупости... не се занимавай с тва... баба ми ми разправяше некви истории там.... абе иамх чувството че е пила чай от трева намерена под леглото ми... както и да е не се занимавай
БисквитенотоЧудовище
Трябва ти много силна психика за тази работа, и не всеки я притежава.
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
kakvo ob6to ima sektata s religiqta wicca?Първоначално написано от БисквитенотоЧудовище
![]()
![]()
![]()
tazi religiq e proizlqzla mnogo po rano ot hristiqnstvoto
zaradi tova 4e sa gorili ve6ticite na klada sega dosta malka 4ast ot religiqta mi e zapazena...
i ni6to ne e kakto po filmite i ne e samo vuobrajenie
wicca trudno moje da se nare4e sekta![]()
![]()
Първоначално написано от justme__
Жалко че не са изгорили всички вещици, та и днес има глупаци ,които се мислят за демони и вещици.Аре заколете по едно черно пиле на кръстопътя направете си една петолъчка ипризовете Къци Вапцаров да ви разкаже виц.Накъде отива този свят,ужас !
на другаде биех... както и да е
БисквитенотоЧудовище
Сарказъм > ол.Първоначално написано от lsd43
![]()
Духове... не се излагайте, няма такова нещо.![]()
jalko su6to 4e ima hora kato teb koito ne znaqt ni6to no vse pak komentirat...i da svetut 6te prosu6testvuva ako religiqta mi stane po populqrna...Първоначално написано от lsd43
![]()
![]()
![]()
Ако не успееш да говори6 с духовепробваи с малко "joint",ако стоката е добра 6те можеш ако не с духове то поне със стълбовете да си приказва6
![]()
а извън базика...
ами веднъж палихме едни свещи ама нещто не ни се получи...
EBI EBAVAI PREEBAVAI,NO ZARADI PUTKA PUTKA NE STAVAI !!!
Първоначално написано от justme__
Много "Хари Потър" си чела !Стига с тея глупости за вещеци,духове и всякакви миризливи ритуали ,че най-много една пръдня да призовете!
Да бе, то така се викат духове...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...