- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- WhiteSnake
WhiteSnake е любимата ми група!
http://www.vbox7.com/play:73c6d9d4
Супер са,а на вас харесват ли ви?![]()
И на мен ми е любимата група,страхотни са.
Мн искам да отида на концерта им в София,но едвали.....има някаква малка вероятност,но не ми се вярва мн мн![]()
;]
Знаешли кога е,колко струват билетите и от къде могада си ги закупя?ще ти бъда много благодарна ако ми кажеш!Първоначално написано от SiNiStEr
ето :Първоначално написано от sladur4e_
Време е и за поредната голяма концертна новина за предстоящото лято. DEF LEPPARD и WHITESNAKE ще изнесат съвместен концерт в София на 4 юли в рамките на организираната от "Sofia Music Enterprises" "Arena Muzika". Мястото е стадион "Академик", билетите ще са на цени от 30 до 50 лв. (25 лв. за първите 2000) и ще тръгнат в продажба от 22 февруари чрез мрежата на "Ticketpro" и в Билетен център на НДК
;]
Отдавна са свършили тея билети. И аз слушам Уайтснейк, ама чак да съм мега фен. виж щеходя на металика. Там съм бесен фен вече,
Ляляяяяя аз пък ще им ходя на концертаааа!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз тая песен всеки ден си я слушам по няколко пъти.. Не че съм им мега фен де, ама имат някои уникални песни, които ме кефят супер много.
The Spark
И аз съм така,но леко съжалявам,че няма да отидаПървоначално написано от w0sh
![]()
we give it all.
О да новия им албум е страхотен.Първоначално написано от DeePurple
пз Whitesnake-Best Years
![]()
;]
Оле стига е .....баси как може да го пропусна......Първоначално написано от DeePurple
Пс:Чудех се Call On Me или Best Years,но Best Years ме градна![]()
;]
ок,спокойна съмПървоначално написано от DeePurple
![]()
;]
opredeleno ne sum po4itatelka na mujkite vokali no imat nqkoi pesni koito mi haresvat
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
mne mi har mn, noooooo kato 4uh toma ot music idol kak izpq "crying in the rain" mi haresaha
eto linka -------> http://www.vbox7.com/play:f85f0df9 daje spored men e po-dobro ot originala![]()
Първоначално написано от Riot
...
Ковърдейл е един от най-добрите певци евър. Ама Уайтснейк са ми лигави. Поради тази причина не си взех билет.![]()
Не ми харесват "женчовци" като Уайтснейк и Кис. :P
А за Ковърдейл- не може да стъпи на малкия пръст на Михаел Киске по гласови възможности.![]()
На концерта съм, велика група ; )
Иначе още има билети ... за вип ложите ( 60 лева ). Пък и ако проверявате форумите ( главно датата ) можете да откриете на черно![]()
Хахахах няма скала за сравнение...Първоначално написано от Electron.
![]()
Аз ще ходя и мнгоо се радвам. Те са любимата ми рок група. А мнгоо се радвам, че все пак имам билет макар и да нямах пари да си купя... Просто чакам с нетърпение!
![]()
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
super sa!!!![]()
![]()
![]()
Evanescence 4ever!!!
Велики!
Чакам концерта с огрооомно нетърпяние. (:
What you give is what you get!