- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Срам ме е от момчета :(
Phaha az na 13 za gadje ne sum si i mechtala .... noo dnes trqbva vsichki 13 godishni veche da sa "otvoreni" , da se zakachat s batkovci s caisi i kolii ii da sa na tokcheta...A kum avtorkata ne mislq che si sramejliva , na 13 si
![]()
~Remember,remember...25th of November~
а така момичето си е имало само безобидни гаджета,предполагам до целувки не се е стигало камо ли сексПървоначално написано от ira7a_
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Първоначално написано от ira7a_
![]()
![]()
"detski istorii" hahahhahahhahha tva me razbi
![]()
![]()
![]()
vurvi da si igrae6 s kukli4kite napravo... imala 9 gadjeta... i kak be6e s tqh .... toi ide pri tebe... "haresvam te iska6 li da stanem gadjeta?" .... "ami da" ..... "ok" ..... i tva e? tei li? ...![]()
![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
ПОЧТИ на 13 и си имала 9 гаджета??????Първоначално написано от ira7a_
![]()
![]()
Мила,аз съм на 13 и съм имала едно гадже,с което издържах около 10 дена(щот ми писна)и не е имало нищо по-сериозно от целувка с език и прегръдки. Имаше и един мухльо дето го одрязах ден след първата ни среща,щот разбрах,че не за мен. И кфо са,задръстена ли се водя?!
![]()
![]()
Нз какво имаш предвид под по-сериозна връзка. Ама извинявай 12годишна пикла с девет момчета....
Ти какво искаш-групов с всичките от импулса и ахато?
![]()
О,боже...![]()
![]()
![]()
На теб,мила,сигурно преди зедмица ти е дошло(ако въобще ти е дошло)пък искаш вече на голяма кака да се правиш....Тц,тц.![]()
![]()
Оооо боже... А питате ли ме мен? Почти на 15 съм, а НИКОГА не съм си имала гадже.. Не знам каквода правя и мен ме е мн срам от момчетата, но...![]()
No comment..., както се казва.
Единственото нещо, което можеш да направиш с добрия съвет, е да го предадеш нататък.
На теб самия никога не ти върши работа.
Eбати извратеното поколениеПървоначално написано от ira7a_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Бе стига сте обиждали момичето,бе.Тя говори за невинни,лапешки историйки.Макар,че аз на 12 си нямах гадже.Сещам се,че се събирахме в едно училище и много ме харесваха момченцата,ама аз не си харесвах никой и не исках да си имам гаджеПосле обаче като станах на 13,някак си ''рязко порастнах''
Почнах да се правя на голямата кака..Та,както и да е,всички сме се притеснявали и срамували,ама всичко отминава,споко.Като му дойде времето ще си имаш гадже..БАШ гадже
![]()
Не съм чела мненията на другите, щото в момента не ми се занимава мн. Начи виж са миличка..Аз съм на 14..Имала съм едно единствено сериозно гадже.. И кфо? Епа не ми дреме! Срамежлива съм само с момче, което харесвам. С другите се държа съвсем свободно! Въпрос на характер и природа. А и тфа, че си имала 9 гаджета(ако си ги имала) съвсем не говори да си мн срамежлива. Чакай малко да поораснеш, гаджетата тепърва ще се наливат..Истинските гаджета деИ да ти кажа, хич не тряя да ти пука от такива работи! Или се опитай да се отпуснеш, или се остави така.. С времето може да ти мине срама, може и така да си останеш.. Пък и така да си..е нали не си саката?! Някои даже ги харесват точно щото са срамежливи..тфа си е част от чара. Аре спирам, че мноо се разприказвах. Успех..
![]()
на 13 и имала 9 гажета аз съм на 14 и съм имала само 1![]()
а по темата:няма защо да те е срам,момчетата и те са хора а и засега не съм чула някое момче да е изяло някое момиче няма за какво да притесняваш и най-важното няма от какво да те е срам...Успех ти пожелавам с връзките занапред
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Не нападайте момичето.. това че е имала 9 гадета не значи нищо.
Но може би нейното са си "детски историй" както тя го описва, защото гадже не искам да прозвуча банално но гадже е нещо сериозно не само да кажеш "вижте аз си имам приятел"
Аз също съм на 13 и съм имала само 1 гадже![]()
Ама не ми пука...![]()
аз съм на 14 и съм имала 2 и 1-то не го броя шото беше детска ми ти работа не се бяхме и целували![]()
тей че го броя 1 и кфо се оплакваш тогава
![]()
Първоначално написано от FuCk.YoUr.RuLeS
да се срамуваме вместо нея![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Аз на 12 си играех още на разни игри с приятелките ми О.о Я се кротни бе, момиче, къде си се разбързала. За всичко си има време, къде си се затръшкала за връзка... още повече за сериозна.
Your pseudo sunshine I don't need.
На 14 съм и досега не съм имала приятел.Не мисля,че съм срамежлива а просто,че не е дошъл момента.
На тебе ти го казвам същото въпреки,че от където и да го погледна не ми се виждаш като срамежлива щом си имала 9 "гаджета".Защото ти както го каза звучи така.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
на 13 с 9 гаджета и се имаш за "срамежлива" ...смятаи ако не беше срамежлива кво щеше да е![]()
![]()
...ми аз на 13 съм имала 2 гаджета
...и казваш не са били сериозно....ами на 13 каква сериозна връзка търсиш
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Еми след като не е имало нищо сериозно м/у теб и онези 9,зачи не би трябвало да се плашиш.За теб момчетата (мъжете) са нещо напълно непознато.Като си хванеш истинско гадже ще изчезне притеснениетоПървоначално написано от ira7a_
![]()
Нещата загрубяват момичета по-полека стига караници По темата-еми отпусни се малко тва да не ти е изпит![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Завърнах сееееееееееееи ми се роди племенницаааааааа
![]()
![]()
Та по темата :лигла
Смятам,че си малка за толкова сериозна връзка(да,това ще ти кажа),просто защото и ти си умствено неосезаема.На 13 си и си имала 9 гаджета??Предполагам доста лесно си им се съгласила,и точно поради тази причина не вярвам в скоро време да си имаш сериозен приятел.
Презумирам,че не си девствена.
Нека от тук насетне Бог пребъдва в иначе вече толкова ниската ни духовна и морална нищета и сервилен манталитет,и Ги промени по Негова воля.
Амин.
]
![]()
Ние не можем да ти хванем сериозно гадже,ние не можем да те научим как да не бъдеш лигла.Ти сама когато попаднеш в реалнния свят,надявам се ще добиеш опит.От опитът ще се научиш....не от прекалено много съвети.Под 'опит' нямам предвид да започнеш да спиш с всеки срещнат,но говоря за интелекта!
Нашите нешлифовани и кютюшки препоръки не могат да те ориентират достатъчно добре в живота.Но майката и бащата не са само "родителски тела",те трябва да бъдат и един вид "съвещателни органи".Консултирай се с тях,дори и да те е срам,за твое добро е.
Виж значението на думата "срамежлив" в речника,и да видим дали ти всъщност си такава!На 13 години - 9 гаджета.....
Колко време ти е била най - дългата връзка?Ти сама казваш,че "...не са нищо сериозно...".Ако продължаваш така да смяташ наистина,как ще си намериш нещо 'сериозно'?Твоето отношение също е от значимост.
Защо въобще се захващате с 'несериозни'връзки?Всеки иска да се е*е с който му падне,това е всичко!
Много Ви здраве!
Скоро ставам на 17 и съм имала 2 гаджета(първото ми гадже е откакто бях на почти 16) .Така си ми е добре.Не разбирам за къде бързаш и възможно ли е изобщо на почти 13 години да имаш сериозна връзка.Тая възраст е подходяща за съвсем друг вид дейности.Аз на 13 години исках да се омъжа за един артист,обикновените момчета ми се струваха много скучни и не като за мен.Сега като се сетя ми става смешноИмаш мнооого време за сериозни връзки.А още по-смешни са ми коментари от сорта на "спокойно, аз съм на 13 и съм имала 3 гаджета, ама нищо сериозно, само сме се целували и сме се прегръщали, ама не мисля да съм задръстена"
Осъзнайте се бе, лапета.Знам,ч е се мислите за много пораснали вече, ама от страни е смешно
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Много точно казано +1Първоначално написано от ThunderGoddess
Аз съм на 15 и от срам съм имала само 2 гаджета, които ме зарязаха, защото ме беше срамНе ме и и дреме вече, много по-добре съм си сама, като не се съобразявам с никого! И дори не работя по срама си, не разбирам какъв ти е проблема на теб?!
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
аз не виждам какъв е този срам от момчетата при положение че си имала 9 гаджета,ако те беше срам нямаше да имаш нито едно нали разбираш.....пък и каква сериозна връзка искаш на 13... та ти си още дете
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.