.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 86 от общо 86

Град
    Sofia
    Аз тука излезох най-големия задръстеняк , защото вече съм на 16 и още несъм имал гадже, не че съм грозен просто несъм намерил подходящия човек.

Голям фен Аватара на one
    На 13 години,9 гаджета

Ебати кефа`

Фен Аватара на RaZcAkVa6tIq
    Град
    NqKaDe Na LuNaTa

Re: Срам ме е от момчета :(

Цитирай Първоначално написано от ira7a_
    значи... ... почти на 13 съм и до сега съм си имала някъде към 9 гаджета ... но не са нищо сериозно поради причината че ме е многоо многоо срам от момчетата... винаги съм искала нещо по трайно може би сега ще си кажете че съм малка за сериозна връзка ...но въпреки това искъм да ви помоля да ми помотнете по някакъв начин... БЛАГОДАРЯ предварително...
    9 ГАДЖЕТА аз не съм имал и едно
    Offfff skuka..........

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    за кво ти е сериозна връзка когато дойде правилното момче,тогава

Супер фен Аватара на j_adore2
    Даа ... а аз съм на 9 и съм имала 16 гаджета..като с едното бяхме 3 години заедно нали се сещаш. Ако наистина е вярно това,което казваш - имай малко морал бе момиче .. Държа да подчертая - ако едно момче те е помолило да ти препише домашното.не значи че сте гаджета ;;]] И после нямало леки жени ..
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    и от кфо те е срам че не разбрах?! нали си имала 9 гаджета?! от тва следва че въобще не би траяло да те е срам
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Не е нужно да се срамуваш толкова мн от момчета! ТЕ са като момичетата само дето имат пишки Ми аз съм на 13 и досега съм имала 10/15 гаджета но сиг 4/5 са били сериозни!Но аз ти предлагам като те е срам от някое момче просто до минеш покрай наго без да т пука!
    Jivoтa e кuчка zaтowa procтo ce нauчi da q чuкaш

Фен
    Град
    BapHa
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Даа ... а аз съм на 9 и съм имала 16 гаджета..като с едното бяхме 3 години заедно нали се сещаш. Ако наистина е вярно това,което казваш - имай малко морал бе момиче .. Държа да подчертая - ако едно момче те е помолило да ти препише домашното.не значи че сте гаджета ;;]] И после нямало леки жени ..
    saglasna sam s teb!

Срам те е от момчета, на 13 си и си имала девет гаджета. Нека да ти кажа какво е срам, мойто момиче. Да си на 17 и да си имала две
    ooooooo opredeleno si e taka i az sam na tova mnenie poneje sam na 17 a do sq sam imala samo dve .... nz ti ot kakvo se sramuvash tolkova[/quote]

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Срам те е от момчета, на 13 си и си имала девет гаджета. Нека да ти кажа какво е срам, мойто момиче. Да си на 17 и да си имала две
    Ама предпоалгам качествени

Мега фен Аватара на mynichka
    И как си ги имала тея 9 гаджета Той ти казва : Искаш ли да ми станеш гадже и Ти : да ..и толкоз ..туи вече ти е гадже ..нищо , че не излизате , не се виждате ..Важното е да кажеш имам гадже
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си