- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Срам ме е от момчета :(
![]()
![]()
Аз тука излезох най-големия задръстеняк
, защото вече съм на 16 и още несъм имал гадже, не че съм грозен просто несъм намерил подходящия човек.
9 ГАДЖЕТАПървоначално написано от ira7a_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз не съм имал и едно
Offfff skuka..........
за кво ти е сериозна връзкакогато дойде правилното момче,тогава
![]()
Даа ... а аз съм на 9 и съм имала 16 гаджета..като с едното бяхме 3 години заедно нали се сещаш. Ако наистина е вярно това,което казваш - имай малко морал бе момиче .. Държа да подчертая - ако едно момче те е помолило да ти препише домашното.не значи че сте гаджета ;;]] И после нямало леки жени ..![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
и от кфо те е срам че не разбрах?!нали си имала 9 гаджета?!
от тва следва че въобще не би траяло да те е срам
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Не е нужно да се срамуваш толкова мн от момчета! ТЕ са като момичетата само дето имат пишкиМи аз съм на 13 и досега съм имала 10/15 гаджета но сиг 4/5 са били сериозни!Но аз ти предлагам като те е срам от някое момче просто до минеш покрай наго без да т пука!
![]()
![]()
![]()
Jivoтa e кuчка zaтowa procтo ce нauчi da q чuкaш
saglasna sam s teb!Първоначално написано от j_adore2
![]()
ooooooo opredeleno si e taka i az sam na tova mnenie poneje sam na 17 a do sq sam imala samo dve .... nz ti ot kakvo se sramuvash tolkova[/quote]Срам те е от момчета, на 13 си и си имала девет гаджета. Нека да ти кажа какво е срам, мойто момиче. Да си на 17 и да си имала две
Ама предпоалгам качествениПървоначално написано от ThunderGoddess
![]()
И как си ги имала тея 9 гаджетаТой ти казва : Искаш ли да ми станеш гадже
и Ти : да ..и толкоз ..туи вече ти е гадже ..нищо , че не излизате , не се виждате ..Важното е да кажеш имам гадже
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!