Здравейте!Дойде и моат ред да кажа нещо за себе си.За моят браточед.Той е по-голям от мен с около 21 год.Аз съм на 16.Не се разбираме много.По точно не сме се виждали от месеци.ПРеди да почине леля ми същото не се разбирахме,сега повече.Още откакто съм била много по-малко браточед ми е почнал да не обърща внимание на семейството ни.Не е дошъл дори на кръщението ми под пред текст ,че има работа с баща си.Не ми се обажда.Нищо.Има съпруга,проблеми с алкохола както и с хазарта,това се е получило от стара травма.Преди месеци след училище намирах малко време да го посещавам.Но той или го нямаше ли почти не говореше.А съпругата му,сякаш я е грижа повече за мен от него.Но и тя е същата.Не говори много.Майка ми сега ене ев страната,но когато беше се опитвах и с нея да ходя да го вида.То има магазин в центъра на града укъдето живея.Но нищо.Гледа стената и сякаш на нея говори.Дори не ни канят на възпоменанията на леля.Ние отиваме дори да не са ни поканели.Според думите на свяко ми ще са само най близкитеА аз,моето семейство не беше близко на леля.Та тя беше сестра на майка ми.Не мога да ги разбра.Не можа да разбера самия него.Случва се и с други семейства такова отчуждение.Но не разбирам.Да не се срамува от мен,от семеъството ми.Или какво.Разбира се те сабогатиможе и заради това дае.Вече незнам какво да правя,много го обичам,,бих направила всичко зарази него,а той дали бил?Мисля си че не изпитва нищо към мен,към семейстово ми.Искам това да се промени.Но кога?Вече ми писна и аз спрах да го посещавам.Просто незнам вече какво да направя