Цитирай Първоначално написано от ira7a_
значи... ... почти на 13 съм и до сега съм си имала някъде към 9 гаджета ... но не са нищо сериозно поради причината че ме е многоо многоо срам от момчетата... винаги съм искала нещо по трайно може би сега ще си кажете че съм малка за сериозна връзка ...но въпреки това искъм да ви помоля да ми помотнете по някакъв начин... БЛАГОДАРЯ предварително...

Завърнах сееееееееееее и ми се роди племенницаааааааа

Та по темата :лигла
Смятам,че си малка за толкова сериозна връзка(да,това ще ти кажа),просто защото и ти си умствено неосезаема.На 13 си и си имала 9 гаджета??Предполагам доста лесно си им се съгласила,и точно поради тази причина не вярвам в скоро време да си имаш сериозен приятел.
Презумирам,че не си девствена.
Нека от тук насетне Бог пребъдва в иначе вече толкова ниската ни духовна и морална нищета и сервилен манталитет,и Ги промени по Негова воля.
Амин.
]
Ние не можем да ти хванем сериозно гадже,ние не можем да те научим как да не бъдеш лигла.Ти сама когато попаднеш в реалнния свят,надявам се ще добиеш опит.От опитът ще се научиш....не от прекалено много съвети.Под 'опит' нямам предвид да започнеш да спиш с всеки срещнат,но говоря за интелекта!
Нашите нешлифовани и кютюшки препоръки не могат да те ориентират достатъчно добре в живота.Но майката и бащата не са само "родителски тела",те трябва да бъдат и един вид "съвещателни органи".Консултирай се с тях,дори и да те е срам,за твое добро е.

Виж значението на думата "срамежлив" в речника,и да видим дали ти всъщност си такава!На 13 години - 9 гаджета.....
Колко време ти е била най - дългата връзка?Ти сама казваш,че "...не са нищо сериозно...".Ако продължаваш така да смяташ наистина,как ще си намериш нещо 'сериозно'?Твоето отношение също е от значимост.
Защо въобще се захващате с 'несериозни'връзки?Всеки иска да се е*е с който му падне,това е всичко!

Много Ви здраве!