- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Уфффф и на мен ми трябва помощ!
Не става дума за козметика, нито за диета, но понеже тук обсъждате модата... Купих си най - страхотните обувки на света, обожавам ги... къде ми е проблема ли? Ами... 10сантиметровото токче ме затруднява. По принцип всеки ден (когато не съм с маратонки) си ходя с нормални обувки 5 - 6 см, но 10 досега не съм носила, а и като знам какъв беше жалкият ми опит... Един ден реших да отида с тях на училище. През цялото време бях като пате и се клатушках насам натам. Беше ужасно. Някой може ли да ми каже някакъв трик да свикна по - лесно или трябва да си изтърпя всичките падания и излагания докато свикна?
Ами съжалявам ама за друг начин освен да се разхождаш с тях из къщи докато свикнеш не се сещам...![]()
И аз смятам, че разходките в къщи ще помогнат
може ли снимка на тях![]()
нямам снимка, нито с какво да ги снимам, но много приличат на тези:
с разликата, че токчето е една идея по - дебело и са цвят каре с една много елегантна малка тока отпред.
Същия проблем имам! И аз също нз как да го оправя .. но пробвай да ходиш всеки удобен момент у вас с тях и до магазина също ..
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Normalno da e taka, ako predi tova ne ste nosili takiva obuvki, i az sum bila taka.. No nqma kak, svikva se s poveche nosenia, tochna recepta nqma, osven tazi v purvia post.. Upragnenia vkushti, poveche razhodki navun i se svikva (samite obuvki trqbva da priviknat s krakata, taka da se kage, che v nachaloto sa i malko stegnati po princip, nqkoi..)
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Обуй си ги един ден вкъщи и ходи с тях, ако не стане от един ден пробвай пак и така докато свикнеш![]()
![]()
![]()
Еми и аз съм "За" ходенето с тях вкъщи ! Ще свикнеш .Само ме интересува на колко си години .
Ми май помагало като ходиш да си наклониш тялото мялко напред.
Иначе и аз имам същия проблем.Преди ходих с 4см токчета сега си купих обувки с 8.Не знам как ще ходя с тях може да изглеждам мааалко комично ама така или иначе трябва да свикна и колкото по-рано толкова по-добре.
emi nay4i se da hodish togava tragvai na u4ilishte s tqh .. razkarvai se do mahazina s tqh naprimer iz vkashti hodi..mazoli bolki..nqma zna4enie..se pak vsqko momi4e trqvca da moje da hodi na tok4eta.. :P pak i e mn smehsno nqkva da se razkarva po centara i se klatushka mn im se se smqla..uf uspeh pone 2 dena iiz vkahsti i taka..ddz..![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
+1Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
ako ne mojete da hodite na to4 NEDEITE!!!! krasivata obuvka sedi mn graciozno i elegantno samo ako se hodi s neq kakto trqbva!!!jkolkoto i hubavi obuvki i krakla da imate ako ne hodite dobre prosto vsi4ko otiva na vqtara
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Да, за жалост е така. Аз затова не съм ги обувала втори път.Първоначално написано от marina star
на 16 :PСамо ме интересува на колко си години .
еми мила .. според мен продължавай да си ходиш на 5-6-7 см токче.. щом ти е трудно с 10см.. по-добре недей.. ама ако имаш чак толкова желание.. и аз мисля че разходките в къщи са добра идея![]()
![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Ако трябва да си говорим истината... аз нямам нужда от 10см токче. Аз съм 170 см така или иначе стърча над прителите си, само ме е яд, че обувките много ги харесвам...
+1Първоначално написано от marina star
Освен това някой спомена за изнасяне на тялото напред-абсолютно ЗАБРАНЕНО:
1.Ще получиш изкривяване на гръбнака
2.Гледката е уникално смешна
Понякой път и тренировките в къщи не вършат работа,защото у вас си ходиш по плочки,паркет,балатум,кили ...все гладки,меки повърхности,ама като излезнеш по някой асфалт,цимент и разни павета и ефектът от упражненията в къщи е нулев.За това по-добре си ходи на по-ниските токчета.Не всеки е роден за 10-12 см.обувки.Примири се.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Резни малко токчетата![]()
Няма да пускам нова тема,а искам да попитам тук.Аз също съм висока 1.70 и ще е смешно ли ако си обуя някои обувки с 5-6 см токче,защото много искам да нося такива,но се притиснявам![]()
Не мисля,че ще е смешно.Аз съм 1.74 и си позволявам да нося токчета.Няма да пускам нова тема,а искам да попитам тук.Аз също съм висока 1.70 и ще е смешно ли ако си обуя някои обувки с 5-6 см токче,защото много искам да нося такива,но се притиснявамКакто и много мои приятелки.Така че няма страшно.Щом ти харесва и се чувстваш добре така,давай .
![]()
раЗходКитеЕ ВкъщИ щЕ тИ сЕ отРазЯт Добре![]()
мерси многоПървоначално написано от moon_flower
![]()
Аз имам два чифта сандалки летни по 10 см.. миналото лято бях трагедия не можех да ходя с тях хораТА ми се смееха ,обаче сега сякаш свикнах . С едните нямам проблем,обаче тия от миналото лято още ги усещам колко ас високи![]()
Обаче в къщи е равно и ходиш много лесно,а навън има и камъни и всичко.Има огромна разлика,така че според мен янма смисъл да ги носи в къщи .. може само за да не и правят пришки да свикне с обувката,ама не и да се учи да ходи![]()
Е аз казах накланяне на навеждане като някоя баба че да стане изгърбванеИ навеждането да е идва от кръста не от гръбнака. Не да се изпъваш назад.Не знам дали го обясних.
Аз пък и със 7-8 сантиметрово токче ходя като почти двуметров скиор.
Като скиор-аматьор де.![]()