- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки от Вашия ден
СупЕр СииИ!Първоначално написано от barbie_94
![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Първоначално написано от VerryBerry
Jamalska, колата е много яка, но роклята е отвратителна..![]()
You came to lift me up and make me fly..
И все пак някой друг няма ли да покаже снимки .. ?!
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
То пъЛнуу Сс сНимчиЦии за раЗГлежДАнеЕ ....Лелии няМа ли няКойй дА ПуСнеЕ СнимЧиции дА раЗГлеЖдАммеЕ дЕее
феШъЪн МоМ43нЦеЕ , МнН лИи Е3Ее ГъЗаРсКуУ дА ПиШеЕмЕ3 ТъЪкЪ??
Пффф , мн зле честно![]()
по темата: явно на повечето още не са им минали балчетата...иначе и аз много искам да се порадвам на снимчици с яки абитуриенти / ки![]()
Кое и е отвратителното?! Че не с типичният черен цвят и няма от онези огромни "обръчи"...или че не се влачи 3 метра след нея...имате странен вкус за хубаво.Първоначално написано от taina_18
Всеки с вкуса си бе,тя просто изрази мнение,баси човек не може да каже какво мисли!Първоначално написано от ju**
![]()
P.S Ако става въпрос и аз съм на нейното мнение![]()
Hubavka temaAz ne sum senior i nqmam prom tazi godina, no brat mi imashe =]~ Eto samo dve snimki imam....
P.S Ne znam kak sa balovete v BG, no tuk ( Chicago) e taka![]()
![]()
♥ ♥ ♥
е*ати готиния бал всички са със страхотни облекла и въобще става ми празнично като гледам снимките кога ли и ние в България ще сме така по баловете
БРАВО ЧИКАГО!
To infinity and beyond.
Първоначално написано от fa$h!oN b0y
"СуПеРр СЛАдКо ПиШЕеШ СлаДуУуР щЕ Те ИЗяМмМм"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~
феЕешЪъЪнНнн БоЙйЙйЙЙ БрАаАаТТтТтТ акОоОо тЕеЕеЕ ВиДяЯяяяЯяЯ нЯяЯяЯкЪъЪДеЕеЕ В мОяЯя ГРаДдДД ЩЪъЪЪъЪ НапЛюЯяяЯ МоЙйЙйМеЕеГъЪъъ >>МнОгуУуу<< ДрАзЗзнИшшШш ..
Аз след няколко дена ще постна![]()
Ъъ...лентичките и тн са от един голям чудесен шивашки магазин както и пеперудата на дясната ръка
Роклята...аз исках да е черна с някфа цветна лентичка или нещо от сорта...после реших,че искам десЕн като си представях едно зелено-жълто ама по магазините нямаше такова...тогава го видях и просто го реших-това ще е.После съжалявах малко щото не е сатен все пак като за бална рокля...а и не се чувствах достатъчно уверена в толкова ярки цветове...харесвам ги ама съм свикнала да се гледам в черноДеколтето е такова заради обицата,гърба-заради това че мн лесно свалям и качвам кила и за бала не се знаех как ще съм,а така лесно се нагажда
Мерси за положителните коментарипък мерси и за отрицателните.всеки си има вкус
![]()
http://www.prikachi.com/files/181702U.jpg
http://www.prikachi.com/files/181705X.jpg
http://www.prikachi.com/files/181706d.jpg
Уникално красиви са ! Има и други ама са размазани,че имаше мн народ![]()