.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f

как да си го върна....??..

Здравейте на всички....
    Незнам от къде да започна......
    ....Ходя (ходех ....незнам и аз вече) с едно момче..вече месец и няколко дни....От два дни не сме се виждали, само по телефона се чуваме...и днеска аз реших да го попитам направо дали има друга и други такива неща....А той ми отвърна, че няма друга,...но е объркан от предишната му връзка която е била 10 месеца...че има нужда от време.....и такива неща...

Кажете ми как да постъпя?Какво да направя?Не искам да го изгубя?

ми да сте ходили толкова време и изведнъж да се присети за предишната ми прятелка малко трудна работа ми се струва. ама знам ли.. то момчето най- добре можа да каже какво точно е...
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    най-лесното е да си намериш друг
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Остави го да помисли

имала съм същия проблем.Успях да спечеля момчето като му дадох време,казах му че ще дам всичко от себе си за да му помогна да си реши проблема и дълго време изчаквах той да стане наясно със себе си.Покажи му,че може да разчита на теб,че държиш на него и не го притискаш-дай му свобода да избира.Вярвам,че ще направи правилния избор.Трябва обаче да имаш силата да изчакаш времето,което му е нужно.Вече 5 месеца съм с момчето,което обичам и което успях да спечеля с търпение

Цитирай Първоначално написано от Cradle of tears
    имала съм същия проблем.Успях да спечеля момчето като му дадох време,казах му че ще дам всичко от себе си за да му помогна да си реши проблема и дълго време изчаквах той да стане наясно със себе си.Покажи му,че може да разчита на теб,че държиш на него и не го притискаш-дай му свобода да избира.Вярвам,че ще направи правилния избор.Трябва обаче да имаш силата да изчакаш времето,което му е нужно.Вече 5 месеца съм с момчето,което обичам и което успях да спечеля с търпение
    +6

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..

Re: как да си го върна....??..

Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f
    Здравейте на всички....
    ....Ходя (ходех ....незнам и аз вече) с едно момче..вече месец и няколко дни....От два дни не сме се виждали, само по телефона се чуваме...и днеска аз реших да го попитам направо дали има друга и други такива неща....А той ми отвърна, че няма друга,...но е объркан от предишната му връзка която е била 10 месеца...че има нужда от време.....и такива неща...

Аз съм свободен
    The Spark

[b][i] Отдалечи се малко от него,направи така, че да му липсваш - мисля че сам ще дойде при теб..пък ако не поговори с него за отношенията ви.10 месечна връзка..щом е объркан значи има закакво..трябва да си изясните нещата.
    Желязна Девица

Re: как да си го върна....??..

Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f
    Здравейте на всички....

...ехх ти си месец аз съм 1 год. и ве4е 2-3 месеца
    с едно момиче и каточели си4ко.. снощи замина подяволите ;(
    понеже тя сега не е тук и си пишем за момента само
    така че спокойно не се впрягай за 1 месец..
    не се влюбвай много щото после... става много кофти
    След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...

Postapi kato Cradle of tears nai razumnoto ne6to keto moje6 da napravi6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си