- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- privlicha me
Zdraveite.
Purvo se izvinqvam za latinicata,no imam problemi s kompa i ne moje da se smeni ezika.
A sega kum temata.Dori ne znam zashto tochno q pisha.Naqsno sum,che ne mojete da mi pomognete,no shte se radvam vse pak da polucha razlichni mneniq ili suveti,zashtoto tova mai dosta mi prechi.Kakuv e problemut li?Ami sledniq:ima edno mom4e,vsushtnost moje da go narchem i muj.Strahoten chovek e.Suchetava serioznost,intelekt i chuvstvo za humor.Mnogo durja na toq chovek i mojem da si govorim mnogo i na vsqkakvi temi-ot pulnite buzici,do suvsem seriozni temi.No eto go e problema-toi me privlicha.Sluchva se da mi govori ,a az samo da si mislq nqkakvi neshta...ne znam dali mejdu nas moje da ima vruzka-imam predvid neshto seriozno.Pasvame si kato harakteri opredeleno,no ne mi se vqrva da imame vruzka.A i ne iskam.Taka otnosheniqta ni mi dopasat.No me privli4a dosta-FIZICHESKI,SEXUALNO.Tova e.Ne znam kakvo da pravq.Poburkva me tazi rabotaOtkacheno ,ama e taka.
Aide s lubov!
Здрасти.
Мисля че такива момчета рядко се срещат и щом те привлича...не знам какъв е проблема...
Също така казваш си пасвате като характери... нищо не ви пречи да пробвате!
А бе я направо поговори с него за това, ей така директно!
И не е чак толкова откачено...има къде ли не по-странни истории!![]()
emi ako ti se iska da stane6 gei govori s nego , a ako ne po dobre si trai ....
Da,prav si ,4e takiva momcheta rqdko se sreshtat.Първоначално написано от Mazen_ciganin
A puk za razgovora-hich ne me biva v teq neshta,choveche
Otnosheniqta ni sa dobri.Ne s epoznavame ot mnogo vreme,no puk az go chuvctvam dosta blizuk.Ne znam dali edna takava izcepka nqma da osere totalno neshtata.Zashtoto,ako da rechem toi nqma takiva jelaniq,posle shte e dosta kofti da sednem da si govorim,vse shte se seshtam za taq izlagaciqAbe de da znam.Ama naistina si e muchenie.
Mersi za otgovora.
gei??Първоначално написано от Ruskia1936
Az sum momIche.
Просто поговори с него и виж какво мисли. Няма друг начин.Da,prav si ,4e takiva momcheta rqdko se sreshtat.
A puk za razgovora-hich ne me biva v teq neshta,choveche
Otnosheniqta ni sa dobri.Ne s epoznavame ot mnogo vreme,no puk az go chuvctvam dosta blizuk.Ne znam dali edna takava izcepka nqma da osere totalno neshtata.Zashtoto,ako da rechem toi nqma takiva jelaniq,posle shte e dosta kofti da sednem da si govorim,vse shte se seshtam za taq izlagaciq Abe de da znam.Ama naistina si e muchenie.
Mersi za otgovora.
Сигурен съм че ще те разбере!
Теб те е страх най-вече от неговите чувства а не чак толкова от това какво би било след това... преодолей го този страх!
И да пробваш какво толкова... щом казваш че е интелигентен значи би трябвало да не е чак толкова трудно да говориш с него каквото и да стане...
Ако не пробваш после цял живот ще се чудиш защо не си го направила.![]()
Znam,che shte sujalqvam.Znam,che tova e edinstvenata vuzmojnost.Pfu,emi shte vzema da subera malko kuraj i da deistvam.Tova shte otneme mnoooogo vreme deПървоначално написано от Mazen_ciganin
![]()
Животът е кратък!![]()
На мен ми се е случвало нещо подобно за това и реших да пиша в тази тема иначе не пиша изобщо...
От опит знам че дори и да не изпитва същите чувства към теб после не мисля че ще има проблеми да си останете както сега! Глупости!
А тук мисля че е редно да те питам все пак да избегнем някои нежелани емоции... какво мислиш че чувства той към теб? От колко време се познавате? Той изглежда ли заинтересован от теб?
q mi pi6i na li4no tvo q skaip![]()
![]()
Za kakvo ti e moq Skype??Първоначално написано от Ruskia1936
Ami,poznavame se ot dosta skoro.NO spored men tova ne e vajno,nezavisimo za kakvi otnosheniq stava duma.Prosto go chuvstvam blizuk.Da rechem ima hora,koito poznavam ot dooosta poveche vreme,no ne chuvstvam i na polovina tolkova blizki,kolkoto nego.A otnostno negovite chuvstva-ima dobro mnenie za men,simpatichna sum mu.Vse pak kakto kazah dobre si govorime s nego.A za interes ne znam.Ne e daval priznaci da ima nqkakuv po-specialen interes ili jelaniq kum men.Prosto priqtelski.Imenno zatova se pritesnqvam ot reakciqta mu ,pri polojenie,4e govorq s nego za tova..Първоначално написано от Mazen_ciganin
Ходи му кажи искам да те чукам ама ако може да си останем само приятели след т'ва! Ето ти съвет.![]()
Deistavai. Dori i da sujalqvash posle, shte e po-malko ot sumnenieto inache.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
kakto kazaha po gore deistvai dori da ne stane pone nqma da sujalqva6 4e ne si opitala![]()
И аз бях така с моя приятел ама беше така че той ме искаше три месеца и бяхме станали като брат и сестра .. прекарвахме много време заедно .. и ако не бях трънала с него щях да съжалявам.Давай с всички сили на пред и го грабвай не трябва да си изпускаш шанса с такъв чоевкПървоначално написано от Mazen_ciganin
![]()
![]()
Вярно е .. много рядко можеш да намериш такъв мъж
![]()
За щастие и аз попаднах на такъв и няма да го пусна
![]()
и хубавото е че даже той каза че никога не е имал такава връзка с момиче .. и не иска да си изпуска шанса, истинската му любов да е за кратко ..
![]()
![]()
![]()
![]()
..
П.П.Обичкам те Мил0![]()
![]()
6tom mojete da si govorite za vsi4ko mu kaje
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Кажи му го бе.Пробвай по-добре,иначе само ще си се мъчиш и ще се чудиш ква щеше да му е реакцията,ако беше пробвала,което си е мъчение.Пробвай,може пък и да стане работата.
[size=7][b][u]fosse cos
Yyyy bustedПървоначално написано от Yoyoyoyoyo
Значи чакай ся да са разберем. Харесваш го, привлича те физически, сексуално, представяш си "разни неща", ама не щеш връзка... Хмм, интересно. От една страна си правА, но все пак си длъжна да опиташ.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
еми кво ти сама каза че бил свястен начи ще те разбере ако му кажеш истината
Кажи му![]()
Благодаря на всички,които написаха мнението си.
Единодушни сте.Всъщност съэнавам,че ако не му го кажа,нямам шанс да се отърва от тая мисъл.Но както споменах-много,много не ме бива в подобни "приэнания".Не энам дали думата е точно,но то си е точно приэнание :Д.Имам около 4-5 дни,эа да поиэмисля как да му го сервирам.Очертава се в края на другата работна седмица да се видим,демек към четвъртък-петък.Но ще се видим просто да си поговорим-имаме и един общ проблем с общ поэнат.Именно това ни свърэа.Както и да е.Вероятно ще говорим основно эа това,и може би эа някакви други по-странични неща,абе както тръгне раэговорът.Но той 100% не е и помислял эа това,което аэ обмислям как да му кажа.Ужасно се притеснявам как ще реагира.Това е нещото,което толкова ме тревжи.Моля ви,энам,че е глупаво,но наистина нямам добро предчувствие... :Д Давайте идеи эа новината,как до му я сервирам..?
Мерси пак,хора.
Първоначално написано от Yoyoyoyoyo
suvsem leki4ko mu namekni,po4ni da ovurta6 4e haresva6 ne6ta koito vijda6 v nego i mislq 4e e dostatu4no sam 4e da se seti nakade bie6.a ako tova ve4e ne podeistva sram ne sram davai napravo
Ние ще седим някъде и ще обсъждаме да речем проблеме,эа който споменах и какво?Аэ да вэема да се иэцера - Ей,много ми харесва словоредът тиПървоначално написано от x3eme
Ох,иэвинете ме.Между другото има шанс да се видим в тях ... което е плашещо :Д
Първоначално написано от Yoyoyoyoyo
eee ama ti sama ne iska6 da si pomogne6![]()