.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: privlicha me

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Цитирай Първоначално написано от Yoyoyoyoyo
    Blagodarq na vsi4ki,koito napisaha mnenieto si.
    Edinodushni ste.Vsushtnost suznavam,che ako ne mu go kaja nqmam shans da se oturva ot taq misul.No kakto spomenah-mnogo,mnogo ne me biva v podobni `priznaniq`.Ne znam dlai dumata e to4na,no to si e priznanie : D Imam okolo 4-5 dni ,za da poismislq gore-dolu kak da mu go serviram.Ochertava se da se vidim kum kraq na drugata rabotna sedmica,demek chtvurtuk ili petuk-tam nqkude.No shte se vidim prosto da si pogovorim-imame si edin obsht problem s obsht poznat.Veroqtno shte govorim osnovno za tova ,i eventualno za nqkakvi srugi po-stranichni neshta,abe kakto trugne.No toi 100% ne e i pomislql za tova,koeto az obmislqm kak da mu kaja.Ujasno se pritesnqvam kak shte reagira...tova e neshtoto,koeto tolkova me trevoji.Molq vi,znam che e glupavo,no naistina nqmam dobro chuvstvo : D Davaite idei za novinata ,kak da mu q serviram...?
    Mersi pak,hora.

suvsem leki4ko mu namekni,po4ni da ovurta6 4e haresva6 ne6ta koito vijda6 v nego i mislq 4e e dostatu4no sam 4e da se seti nakade bie6.a ako tova ve4e ne podeistva sram ne sram davai napravo
    Ние ще седим някъде и ще обсъждаме да речем проблеме,эа който споменах и какво?Аэ да вэема да се иэцера - Ей,много ми харесва словоредът ти Ох,иэвинете ме.Между другото има шанс да се видим в тях ... което е плашещо :Д

eee ama ti sama ne iska6 da si pomogne6
    Оф,човече не е така.Просто имам навика да отлагам нещата,ако не энам точно как да ги направя.А в случая наистина не върви да се иэцепя с нещо подобно ,а като се энав каква съм ще вэема да го направя.И все пак да поясня,че не става въпрос эа някое 15-16-17 годишно момче.Само не эапочвайте с критиките,че искам да спя с 40-50 годишен мъж,эащото не е така. :Д И пак мнооого благодаря эа вниманието,оценявам го : Д

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    mm ne znam ve4e az oba4e ti pojelavam leka no6t :P

Фен Аватара на best_buy
    Град
    Лондон , UK
    Да нямаш сливи в устата , кажи му не е сложно

Цитирай Първоначално написано от best_buy
    Тва лафче със сливите е много тъпо
    Раэговяраме се ние и аэ се иэцепвам- Айде да се чукаме,а? :Д

Град
    ee 4ovek sramajliva e..razbiraemo e 6te i bude malko trudno no sum siguren 4e s te4enie na vremeto 6te se otpusne i vsi4ko 6te doide na mqsto nali.. yoyoyoyoyo

Фен Аватара на best_buy
    Град
    Лондон , UK
    ти пък , малко по така .... няма веднага да му го кажеш де , примерно нещо от типа , Здравей , как си , отдавна се познаваме , чувствам ше мн близък , аре да се Е*ем

ти пък , малко по така .... няма веднага да му го кажеш де , примерно нещо от типа , Здравей , как си , отдавна се познаваме , чувствам ше мн близък , аре да се Е*ем
    Това е много по-раэлично от онова,което аэ каэах ,нали?
    Чувствам те мноооого блиэък,сваляй гащите!

ee 4ovek sramajliva e..razbiraemo e 6te i bude malko trudno no sum siguren 4e s te4enie na vremeto 6te se otpusne i vsi4ko 6te doide na mqsto nali.. yoyoyoyoyo
    жптимистично иэкаэване.
    Срамът ми е докато не си легнеме эаедно

Град
    жптимистично иэкаэване.
    Срамът ми е докато не си легнеме эаедно

6tom iska6 i do tam da se stigne naistina se prebori sus srama

Фен Аватара на best_buy
    Град
    Лондон , UK
    Вярно е някак си сложно , питай го дали не иска свирка за начало , може да стане номера , нз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си