- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ужасните зодии на родители.Кои са подходящи и кои не са...
Изобщо везните и близнаците не стават за родители. Никой да не ми се обижда, ма първите са работохолици, а вторите са непостоянни.
Memento moriendum esse!
Везни-тати , Близнаци-мамаПървоначално написано от ThunderGoddess
![]()
![]()
![]()
Баща ми е везна и е ужасно безотговорен човек. Не се разбирам с него, както и той с мен, поради тази причина не общуваме един с друг.
Но пък майката на приятеля ми също е везна и е прекрасен човек.
Човек ако не става за родител, независимо от зодията си, няма да стане по-добър като родителско тяло...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
И от кога везните са работохолици![]()
![]()
Аз съм везни и съм мноооого голям мързел...
аз също!Първоначално написано от SuZi ™
![]()
![]()
![]()
иначе наще и двамата са телец! питате ли ме какво ми е. Две рогати и то от една зодия, а всъщност са толкова различни.![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Майка е везни, а бащата водолей и с бащата се разбирам много добре.. ама с майка.. никакТе везните по начало са си много емоционални и не се разбират с дева главно.. хах
Мама е козирог,татко е водолей...тотално различни са във всяко едно отношение..майка ми е адски земен човек,а баща ми - пълен въздухар..значи противоположностите все пак се привличат![]()
С мама се разбирам много добре,с татко също(като изключим прекалената му припряност)
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
nz kakvi zodii iskam da sa ... no se molete maika vi da ne e Rak ... ujasna ese 6te nameri za ne6to da kre6ti ili da marmori.. ponqkoga se 4udq dali e normalna , a ba6ta mi e telec ... pekan e ama ponqkoga mn podivqva i si pokazva inatite
![]()
JiVeQ zA uDoVolSvIe , ZaShToTo SyM sYzDaDEnA oT nEGO !!! {}
Баща ми е скорпион, а майка ми е водолей![]()
Мама е стрелец , тати е рак. Аз също съм рак. Разбирам се и с двамата чудесно.
Това не е от рачешкото. Гадното при майка рак е, че са прекалено грижовни и все се трвожат и могат да те побъркат да ти звънят къде си, с кого си, какво правиш. И ако някой те закачи, несъмнено ще отидат в даскало да го опраскат с тиганаПървоначално написано от angelofsin
. Бтв, раците много бързо могат да мръднат, тъй че ако я ядосваш много, нормално да е мръднала. Те са с лабилна психика. Аз съм рак.
Телците са яки хора, търпеливи такива, ама наистина голяям инат![]()
Memento moriendum esse!
Мама:Риби Тате:Козирог
С мама се разбирам мноого добре,но с баща ми...не мога да кажа същото..
ba6ta mi e kozirog, a mama e telec
s mama se razbiram mn dobre osven kogato po4ne da mi 4ete nekvi lekcii i t.n ama tva e normalno. S ba6ta mi ne se razbiram mn mn za tva ne ob6tuvam s nego samo kogato iskam ne6to, dobroto na nego e 4e ima golqmo 4uvstvo za humor koeto oba4e ne vseki moje da go razbere... lo6oto e 4e mranka za nai-malkoto i pravi ot muhata slon i ponqkoga edva go traq!
Du glaubst nicht, wie verr
С девите НЕ СЕ ЖИВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.....някъ'ф ад е....![]()
като и двата ми родители са деви....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
aa nie sme se sybrali vyzmojno nai gadnite zodii v tva semeistvo az sam telec postoqnno neshto vre6ta i se sam nedovolna, puk i sam golqm inat maika mi e skorpion- napraooo na bqloto kazva 4e e 4erno, bashta mi e oven nqkaf nerealen perfekcionnist i golqm inat, a sestra mi e deva s neq prosto opraviq nqma vinagi neinoto trqq stava...taka 4e prosto si predstvete kfo e polojenieto v nas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Тц,зодиите нямат общо с характера на човек!Както каза някой преди мен,ако един човек е ош родител,зодията му няма да го направи по-добър(или обратното)Така че,не се водете от зодиите!
И двамата са раци...Както и брат ми![]()