.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Ужасните зодии на родители.Кои са подходящи и кои не са...

Кажете според вас кои са най-неподходящите зодии за родители ... за мен лично Везни (Татко) и Скорпион (Мама) ... кажете вие какво мислите по въпроса?

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Мн тъпа тема
    The Spark

Град
    тРоЯн
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Мн тъпа тема
    +1

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Мн тъпа тема
    4esna l ida pyda ne mi puka!

Изобщо везните и близнаците не стават за родители. Никой да не ми се обижда, ма първите са работохолици, а вторите са непостоянни.
    Memento moriendum esse!

Град
    Dryanovo
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Изобщо везните и близнаците не стават за родители. Никой да не ми се обижда, ма първите са работохолици, а вторите са непостоянни.
    Везни-тати , Близнаци-мама

Баща ми е везна и е ужасно безотговорен човек. Не се разбирам с него, както и той с мен, поради тази причина не общуваме един с друг.
    Но пък майката на приятеля ми също е везна и е прекрасен човек.
    Човек ако не става за родител, независимо от зодията си, няма да стане по-добър като родителско тяло...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

И от кога везните са работохолици Аз съм везни и съм мноооого голям мързел...

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от SuZi ™
    аз също!

иначе наще и двамата са телец! питате ли ме какво ми е. Две рогати и то от една зодия, а всъщност са толкова различни.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Майка е везни, а бащата водолей и с бащата се разбирам много добре.. ама с майка.. никак Те везните по начало са си много емоционални и не се разбират с дева главно.. хах

Мама е козирог,татко е водолей...тотално различни са във всяко едно отношение..майка ми е адски земен човек,а баща ми - пълен въздухар..значи противоположностите все пак се привличат С мама се разбирам много добре,с татко също(като изключим прекалената му припряност)
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Цитирай Първоначално написано от buttertoast
    Мама е козирог,татко е водолей...тотално различни са във всяко едно отношение..майка ми е адски земен човек,а баща ми - пълен въздухар..значи противоположностите все пак се привличат С мама се разбирам много добре,с татко също(като изключим прекалената му припряност)
    aaa myj kozirog mnogo myrzel sa4etano sys nepokis xha hxkombinaciqta e adska ;] (avera mi e kozirog)

nz kakvi zodii iskam da sa ... no se molete maika vi da ne e Rak ... ujasna e se 6te nameri za ne6to da kre6ti ili da marmori.. ponqkoga se 4udq dali e normalna , a ba6ta mi e telec ... pekan e ama ponqkoga mn podivqva i si pokazva inatite
    JiVeQ zA uDoVolSvIe , ZaShToTo SyM sYzDaDEnA oT nEGO !!! {}

Град
    Град на самотата, болката и тъгата
    Баща ми е скорпион, а майка ми е водолей
    http://friend.ipbfree.com :P

Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ще праскам чикий и тва е по 2 3 пъти дневно и тва е спасението
    Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ако отида в Аптеката и сам под 18 ще ми дадат ли презерватив

Мама е стрелец , тати е рак. Аз също съм рак. Разбирам се и с двамата чудесно.

Цитирай Първоначално написано от angelofsin
    nz kakvi zodii iskam da sa ... no se molete maika vi da ne e Rak ... ujasna e se 6te nameri za ne6to da kre6ti ili da marmori.. ponqkoga se 4udq dali e normalna , a ba6ta mi e telec ... pekan e ama ponqkoga mn podivqva i si pokazva inatite
    Това не е от рачешкото. Гадното при майка рак е, че са прекалено грижовни и все се трвожат и могат да те побъркат да ти звънят къде си, с кого си, какво правиш. И ако някой те закачи, несъмнено ще отидат в даскало да го опраскат с тигана . Бтв, раците много бързо могат да мръднат, тъй че ако я ядосваш много, нормално да е мръднала. Те са с лабилна психика. Аз съм рак.
    Телците са яки хора, търпеливи такива, ама наистина голяям инат
    Memento moriendum esse!

Мама:Риби Тате:Козирог
    С мама се разбирам мноого добре,но с баща ми...не мога да кажа същото..

Град
    Germany,Munich
    ba6ta mi e kozirog, a mama e telec
    s mama se razbiram mn dobre osven kogato po4ne da mi 4ete nekvi lekcii i t.n ama tva e normalno. S ba6ta mi ne se razbiram mn mn za tva ne ob6tuvam s nego samo kogato iskam ne6to, dobroto na nego e 4e ima golqmo 4uvstvo za humor koeto oba4e ne vseki moje da go razbere... lo6oto e 4e mranka za nai-malkoto i pravi ot muhata slon i ponqkoga edva go traq!

Du glaubst nicht, wie verr

Град
    В АдА
    Мама е близнаци мразя близнаци

С девите НЕ СЕ ЖИВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.....някъ'ф ад е.... като и двата ми родители са деви....

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Голям фен Аватара на CaSsIe
    aa nie sme se sybrali vyzmojno nai gadnite zodii v tva semeistvo az sam telec postoqnno neshto vre6ta i se sam nedovolna, puk i sam golqm inat maika mi e skorpion- napraooo na bqloto kazva 4e e 4erno, bashta mi e oven nqkaf nerealen perfekcionnist i golqm inat, a sestra mi e deva s neq prosto opraviq nqma vinagi neinoto trqq stava...taka 4e prosto si predstvete kfo e polojenieto v nas

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Вие по зодиите ли се водите, бре?

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от SuZi ™
    аз също!

иначе наще и двамата са телец! питате ли ме какво ми е. Две рогати и то от една зодия, а всъщност са толкова различни.
    аз съм везни и съм работохолик,прави сте май
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Голям фен Аватара на Yancheto
    Тц,зодиите нямат общо с характера на човек!Както каза някой преди мен,ако един човек е ош родител,зодията му няма да го направи по-добър(или обратното)Така че,не се водете от зодиите!

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    И двамата са раци...Както и брат ми
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си