- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Аврил Лавин
Не си противореча. На мен песните и не ми допадат, и като ги чувам нон стоп много ясно, че подсъзнателно този неприязъм ще се засили.Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
Az imah predvid,che shtom drygite okolo teb q slushat znachi q haresvat..razbrah,che na teb ne ti dopada..![]()
![]()
![]()
![]()
Въобще не ме интересува кой и защо я харесва. Аз не я харесвам и не я слушам. Точка.Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
kopirva4ka![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Аз мисля че е много хубава и добра. А и песните и много ми харесват
![]()
The world is big.
The world is cold.
The world is evil.
But you are not so.
аз съм и голяма фенка много ме кефи ,има страхотни песни и страхотен стил на обличане![]()
ама понякога прекалява с розовкото
![]()
golqmo vajno..az puk adski mnogo q haresvam i slusham pesnite i non-stop!!Udivitelna!Първоначално написано от dark_sw
![]()
Първоначално написано от justme__
shto ne se nauchish purvo kak se pishe taq duma i posle da si govorim..kopirVachka...omg
![]()
![]()
{i ako kajesh shto spored tebe e "kopirVachka moje da ima kak da te oborq }![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
безалкохолните деца набор 94 стига спорили за вашите идоли айде легайте
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Сега ти остава само да се научиш да уважаваш чуждото мнение.Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
mi za uvajenie koi e kazal che ne go uvajavam??az tvoeto mnenie go PREIMAM ,no ne go UVAJAVAM koi znae kolko,zashtoto ne mislq kato teb ..
![]()
![]()
Ima tam nqkvi pesni deto stavat naistina,no poprincip neme kefi kato cqlo![]()
i kf0 kut me b0l!...mainata ti [!]
ami ne znam..az imam mnogo priqtelki koito ne sa i fenki no primerno kato im pusna "innocence" i poludqvat..ima pesni na koito mn hora prosto strashno im haresva Avril koi znae kolko...az nikoi ne sum zaduljavala![]()
Ами, току-що ти каза, че не го уважаваш.Първоначално написано от BePoHuKa
Противоречиш си. Ако, уважаваш чуждото мнение въобще няма да го цитираш и да искаш аргумент от човека, който мисли по този начин. Освен това се опитваш да наложиш своето мнение.
Факт е, че не всички харесват Аврил и ти трябва да го приемеш и да не пишеш след всеки пост, който не е в неин интерес .
![]()
Не знам дали четеш,обаче аз казах,че приемам мнението ти и го уважавам...кое не разбра??Многодобре знам,че не всички я харесват..тва е невъзможно и аз съм ОК с този факт..няма перфектен човек...и в Господ не вярват всички,а ти говориш за певица...Аз казах,че я слушам,ти каза,че не я слушаш-това е!Какво повече има да си говорим..ся да си някой анти-фен мога да си споря цяяял ден с теб..{ако ми се занимава де..}Надявам се,че сме се изяснили!Ако нещо не ти е ясно-питай.![]()
kopira4ka ili kopirva4ka nqma zna4enie vajnoto e 4e e takavaПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
http://www.vbox7.com/play:e2498ba1
za poqsnenie da kaja 4e snimkite na amy lee sa napraveni mnogo po rano ot tezi na kopirVa4kata
no tui kato ti ne si zapoznata i s dvete pevici si prekaleno zabludena![]()
da ne govorim za vokalni vuzmojnosti![]()
![]()
Оф,айде моля те не ме разсмивай...не знам ТИ доколко си запозната с двете,но аз за едната сичко знам..за гласови възможности според мен няма място за сравнение,но и двете не сме професионалисти музиканти, тъй че тука ще замълча,а и знам ,че със спорене няма да стигнем до никъде..и Да има разлика..само селяните казват копирВачка..а колкото до снимките..тези на Аврил също са бая стариПървоначално написано от justme__
![]()
![]()
kato si mnogo zapoznata si pomisli ot kude i e do6ul klipa When you are goneПървоначално написано от BePoHuKa
tova za selqnite nqma da go komentiram![]()
![]()
aa ti si bila v Canada za tova qvno sum selqnka![]()
![]()
А ти от къде по-точно мислиш,че е дошъл??То по тая логика тя е копирала абсолтно сичко...на тоя свят има толкова много неща,че няма как да не си приличат..ся ако ми кажеш ,че и клиповете си е почнала да копира и ще ме разбиеш...наскоро чух даже слух,че името и не било Аврил ,ами някфо там друго забравих какво бяха измислили,а Аврил го зела от някфа песен...абе въобщее.Нямам думи!Такива като тебе ги има по път и над пътнаясно съм,че винаги ще намерите някаква прилика и ще обвините конкуренцията..какво ми говориш въобще!
п.с. 1-во Канада няма нищо общо
2-ро не съм казала,че си селянка,а че селяните прибавят това излишно "В"!Айде поне чети внимателно,ако не друго!!![]()
mnogo dobre te razbiram ti si bolna fenka na GavrilПървоначално написано от BePoHuKa
za teb tq e nai-dobrata 6te minat nqkolko godinki i 6te se usestish
"Такива като тебе ги има по път и над път "
![]()
![]()
Ехаа..като и преименува името на Гаврил направо ме затапи-признавам те!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И ко си толкоз загрижена за мене??Ми да фенка съм и?Какво лошо виждаш в това??Песните и ми харесват страшно много,гласа и е страхотен,не пее на плейбек,харесва ми външния и вид,характера и -доколото мога да го опозная като я наблюдавам острани..кажи ми кое от тези неща ти създава някакъв проблем,че се бъркаш дет не ти е мястото??
![]()
tolkova sum zagrijena za teb 4e ve4e nqma nakudeПървоначално написано от BePoHuKa
az ne pi6a v taq tema za da obsujdam tvoq harakter ili ne6to svurzano s teb
![]()
![]()
Да бе наистина,а защо всъщност пишеш??Доколкото помня ти сама се намеси като се изцепи,че Аврил е "копирВачка"!
![]()
tova 4e ti si nerazbrana si e tvoq problemПървоначално написано от BePoHuKa
nqmam namerenie da se zanimavam s teb![]()
![]()