- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какво тренирате и защо.. ?
Какво тренирате .. и защо ?![]()
![]()
Аз лично тренирам волейбол от 3 години и ходим по съзтезания и така нататък .. пък и така си поддържам фигурата донакъде ..![]()
![]()
![]()
![]()
П.П. Търсих за такава тема , но намерих само една която беше заключена ,защото беше написана на латиница ..
Ако има такава тема моля тази тема да се заключи.![]()
kude trenira6 i v koi grad ?
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
фитнес - харесва ми и май ми помага да овладявам емоциите си и най-вече агресията (момиче съм)
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
тренирам баскет от около 3 години и половина, доставя ми удоволствие, и понякога дори дига адреналина![]()
![]()
![]()
Ми аз тренирам в моя си град Любимец , но сме отбор от училище и ходим на съзтезания в Казанлък (най-често тъй като там се събират женските отбори) и в Чирпан сме ходили .. в Димитровград .. В Първомай веднъж ходихме ..Първоначално написано от miss_ludataa
![]()
![]()
Az treniram voleibol,ve4e ot okolo 2godini,treniram za6toto sporta mi haresva,dostavq mi ydovolstvie i su6to taka iskam da poddurjam dobro zdrave i figyra![]()
![]()
Това е най-ефикаснотоПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
ммм плуване ... но е от скоро
ами кефи ме, зарибявка е![]()
Плуване от много,много време вече.
Тренирам защото ми харесва.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Ай да ходим да вдигаме, да се напомпаме, да стааме животни БРААТ....Първоначално написано от extreme_
![]()
Ходя на фитнес, защото имам нужда.![]()
Футбол! Защото откакто се помня обичам този спорт и ми е много приятно да го практикувам...пък се надявам и след време да се реализирам някъде.
Лост и успоредка, бягане.
Тренирам уличен бой. Тва важи ли?
ЮМРУКА Е НАЙ-СИЛЕН, КОГАТО Е ОБЩ!
супер си зълПървоначално написано от Кежуъл
fuck off red pigs
Фреерън вече от 2 години. Защо ли защотото от малък сам си мечтаел да се премятам на ляво надясно и ето че мечтата ми се збъдна.А и доста популярност имам по край този спорт.И мисля да си продължа да си го практикувам още дълго време.
Аз тренирах Баскетбол , ама треньора е тапанар (Ако си с връзки играеш на мачове ,ако ли не К*Р) и затова спрях сега играя с приятели Стриитбол и ходиме на всички турнири. Играя стреетбол защото е в кръвта ми![]()
Преди тренирах баскет, но нямам време и се отказах.
Искам да тренирам волейбол, но в моя град няма за момичета!![]()
аз тренирам волейбоЛ мноо ма кефи тоз спорт и голям хъс и кеф отивам на тренироФки![]()
волейболи искам да ида в някой голям отбор.. ако някой може да помогне да отида в черно море-баск или разлог..някой голям отбор.. да ми пише лс..
![]()
Th3.VolleyBall.!s.My.Lif3 !!!