- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какво тренирате и защо.. ?
Тренирам модерен балет от 2-ри клас и това ми е 5-тата година.Много ми харесва да танцувам и си поддържам фигурата....гъвкава съм си.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Любителски - футбол, волейбол и плуване. Тренирам за поддържане на форма и развитие на ловкост. Не ми харесва особено идеята за фитнеса, защото развива тялото по начин, по който не ми е собено приятен. Губи се доста голяма част от ловкостта/пъргавината, а на нея държа най-много, затова наскоро включих към спортовете и лостове/коремни/лицеви.
Treniram basketball ot 6 god i ne sum sprql oshte!Prosto tozi sport me vle4e![]()
аз официално нищо не тренирам ама съм луда на тема футбол. момиче съм и като бях малка непрекъснато играех с момчета мн по големи от мене и сега даже ме бъзикат да ми правят картотека в местния отбор.. ахахх...![]()
![]()
![]()
исках да ходя да се записвам професионално в Етър ама наще не ме пуснаха
![]()
![]()
![]()
не съм ритала от години вече ама за сметка на тва се преориентирах към волейбола.
![]()
![]()
ама пак само в училище си го играя.. в моя град няма клуб по волейбол дори и за момчета пък какво остава за момичета....
тъпа работа... ходя да бягам от време на време. бе спортна натура съм.. всички в семейството са такива.. янам и аз да изоставам я
![]()
![]()
майка ми е учителка по физкултура и казва че пъпа на мен и на брат ми е хвърлен по стадионите...
![]()
![]()
![]()
да живее спорта
аааа да не забравя.. бях мажоретка 2 години![]()
![]()
![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
тренирам гребане с лъжица. иначе си падам и по леката атлетика.. любим стил ми е 100 м вита баница с препятствия !
Тренирам баскетбол,за да стана висока и за да поддържам фигурата си. :P
тренирам балет защото ми харесва
Аз съм мажоретка от скоро.До преди тва тренирах модерен балет и ми харесваше 9345638744 пъти повече, ама групата се разпадна..
тренирах 7 години плуване, но в новото даскало няма и спрях![]()
много искам да се запиша на баскетбол-някой може ли да ми каже клуб за момичета в софия за баскетбол става въпрос![]()
а сега-ходя на фитнес,бягам
хип хоп и модерен балет ...... до скоро пак бях започнала плуване ,но прекъснах по ред причини , както и тае бо-то си зарязах ..... бокса не продължих ;( ..... и сичку друго зарезах ........![]()
Тренирам бокс, но за момента не мога да си го позволя. Затова тренирам в нас, но скоро възнамерявам пак да съм в залата.
Нищо не тренирам,защото нямам време...![]()
Фитнес .Караме да се чувствам страхотно и ме прави по-позитивен човек...промени ми възгледите за доста неща![]()
хип хоп, защото ми доставя удовлоствие, живея с тва .. а и ми поддържа тонуса
mindscan
Аз тренирам волейбол от 4 години и вече нещата са на доста високо ниво,но аз играя заради самата игра.Просто е много гот.Като забиеш с всичка сила или направиш блокада усещането е направо невероятноо!!!
леле тука има много колеги плувци :P браво хора само така, това е най-якият спорт![]()
Ами аз преди тренирах карате ма ся нищо![]()
Тенис, плуване, танци и уинд сърф лятото. А зимата -ски![]()
Тренирам баскетбол в Дунав Русе от 7 години.Защо ли?Защото 1Подържам форма
2Срещтам много нови прятели
ми баскетбол...от малка тренирам...иии просто си ме влече...обичам да играядоставя ми удоволствие
![]()
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Тренирам ездаПравя го заради много неща .. харесвам животните, а специално конете ги обожавам, харесва ми общуването с тях.. качиш ли се на коня силните усещания и високото ниво на адреналин са ти гарантирани - невероятно е!
![]()
Horse Crazy Girl!!
Футболпросто футбола ми е страстта
![]()
еми карам скейт и сноубордсупер мн ме кефии ии такам
![]()
![]()
тренирам джу-джитсу ... много хубав спорт
за неосведомените: води се,че джу-джитсу е спорт който обхваща карате,джудо и самбо. в него спорт участват удари,кикове,блокове и хватки,така че за мен джу-дцитсуто обхваща бокс и кик-бокс :} ...страхотен спорт...обожавам го! учи на дисциплина,уважение,самоув ажение и т.н.
тренирам в най добрия клуб в русе(полицейския клуб) до колкото знам е единствения клуб в русе по джу-джитсу
![]()
...just you hit me, if you dare...