.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Повече от фен Аватара на vikt0riQ
    Град
    точно в нас ;]
    лека атлетика...вече от 2год. и няколко месеца но ще се отписвам тази седмица

(sun) Live your life and do whatever you like...

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от love_shu
    Тренирам езда Правя го заради много неща .. харесвам животните, а специално конете ги обожавам, харесва ми общуването с тях.. качиш ли се на коня силните усещания и високото ниво на адреналин са ти гарантирани - невероятно е!
    +
    а обичаш ли да те чука коня а ?
    fuck off red pigs

Град
    Etropole
    am treniram karate i qzdq lubitelski i ot vremen a vreme fitnes
    Auspuh ...!!!

Град
    Etropole

Цитирай Първоначално написано от badju1
    Тренирам езда Правя го заради много неща .. харесвам животните, а специално конете ги обожавам, харесва ми общуването с тях.. качиш ли се на коня силните усещания и високото ниво на адреналин са ти гарантирани - невероятно е!
    +
    a teb obichash li az te chukam be mursha ... Mitil vnimai kfo prekaash ....
    Auspuh ...!!!

Град
    Etropole

+
    leka ti prus bee...
    Auspuh ...!!!

Град
    ... see you where the wild winds blow..

+
    Виж какво... дебелашката ти шега не е забавна на никой, особено пък на мен... само си проличава ниската ти култура..
    Другото нещо е, че това, което каза е особено дразнещо и попринцип дори не бих си направила труда да се занимавам с теб и да отговарям на малоумния ти пост, просто сега нямям друга работа...
    Съветвам те, когато не си компетентен по дадена тема да не се изказваш неподготвен... просто така излагаш себе си..
    И все пак, както казах - всичко опира до елементарна култура!
    Horse Crazy Girl!!

FITNES - karame da se 4ustvam po dobre
    XEK - mnogo raspuska6to
    SKACHANE NA VAJE - o6te pove4e raspuska6to

бе лежа по цял ден и понякога плувам за удовлствие

Попринцип се събирам на стадиона с футболни ветерани,трениори и футболисти играещи в селски отбори цъкаме Football млади срещу стари и после по една за отпускане на мусколите.

Вчера докато играех гледам една какичка стреля с лък и реших да пробвам,забих я в храстите далеч от мишената,а нали стрелата !?!?......и се отказах ,може да пробвам следващия път с огнестрелни оръжия

Професионално - волейбол и плуване. Всяка сутрин - йога. 3 пъти седмично - лека атлетика (помага ми за волейбола). Ходя и на състезания по триатлон в Германия.

Защо? Йогата развива сърцето и белия дроб. Освен това се тренира гъвкавост, еластичност на мускулите и сухожилията, кръвообращение. Дава ми и много енергия. Плюсовете на йогата може да се изброяват и в цяла нова тема. Отнема ми от 1 до 1ч30 всяка сутрин.
    Волейбол - любим спорт; плуването - също любим, спомага ми също така за сърце и дишане, развива голяма издръжливост и сила (това зависи и от разстоянията, които се плуват) - много красиви спортове са!!! Плувам 6 пъти седмично, като започвам с 2км и после или 1км плуване с пулбой, или упражнения за техника.
    Леката атлетика - ми спомага за волейбола. Тренира се така наречената "core strenght" - корем, кръст, задник, бедра, който са основните мускули в леката атлетика (общо казано - тъй като има много различни дисциплини). Също се тренира и сърце при продължителни разстояния и бавно бягане. Тичам между 5 и 10км на ден.
    Карам колело по 20км на ден.
    Триатлона... Просто заради тръпката реших да се пробвам на 1 състезание, а се класирах доста добре. Оттам и се запалих да участвам когато имам възможност.

Най-важното за 1 спортист е СЪРЦЕТО и ДИШАНЕТО.
    До скоро.

Mi basketbol.O6te ot malka si me vle4e
    (<>)...FeEliNgS cOmE To DiE...(<>)

Тенис на корт
    I'm a loser baby so why don't you kill me?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си