- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какво тренирате и защо.. ?
лека атлетика...вече от 2год. и няколко месеца но ще се отписвам тази седмица
(sun) Live your life and do whatever you like...
+Първоначално написано от love_shu
а обичаш ли да те чука коня а ?
fuck off red pigs
am treniram karate i qzdq lubitelski i ot vremen a vreme fitnes
Auspuh ...!!!
a teb obichash li az te chukam be mursha ... Mitil vnimai kfo prekaash ....Първоначално написано от badju1
Auspuh ...!!!
leka ti prus bee...Първоначално написано от badju1
Auspuh ...!!!
Виж какво... дебелашката ти шега не е забавна на никой, особено пък на мен... само си проличава ниската ти култура..Първоначално написано от badju1
Другото нещо е, че това, което каза е особено дразнещо и попринцип дори не бих си направила труда да се занимавам с теб и да отговарям на малоумния ти пост, просто сега нямям друга работа...
Съветвам те, когато не си компетентен по дадена тема да не се изказваш неподготвен... просто така излагаш себе си..
И все пак, както казах - всичко опира до елементарна култура!![]()
Horse Crazy Girl!!
FITNES - karame da se 4ustvam po dobre
XEK - mnogo raspuska6to
SKACHANE NA VAJE - o6te pove4e raspuska6to
![]()
бе лежа по цял дени понякога плувам за удовлствие
Попринцип се събирам на стадиона с футболни ветерани,трениори и футболисти играещи в селски отбори цъкаме Football млади срещу стари и после по едназа отпускане на мусколите.
Вчера докато играех гледам една какичка стреля с лък и реших да пробвам,забих я в храстите далеч от мишената,а нали стрелата!?!?......и се отказах
,може да пробвам следващия път с огнестрелни оръжия
![]()
Професионално - волейбол и плуване. Всяка сутрин - йога. 3 пъти седмично - лека атлетика (помага ми за волейбола). Ходя и на състезания по триатлон в Германия.
Защо? Йогата развива сърцето и белия дроб. Освен това се тренира гъвкавост, еластичност на мускулите и сухожилията, кръвообращение. Дава ми и много енергия. Плюсовете на йогата може да се изброяват и в цяла нова тема. Отнема ми от 1 до 1ч30 всяка сутрин.
Волейбол - любим спорт; плуването - също любим, спомага ми също така за сърце и дишане, развива голяма издръжливост и сила (това зависи и от разстоянията, които се плуват) - много красиви спортове са!!! Плувам 6 пъти седмично, като започвам с 2км и после или 1км плуване с пулбой, или упражнения за техника.
Леката атлетика - ми спомага за волейбола. Тренира се така наречената "core strenght" - корем, кръст, задник, бедра, който са основните мускули в леката атлетика (общо казано - тъй като има много различни дисциплини). Също се тренира и сърце при продължителни разстояния и бавно бягане. Тичам между 5 и 10км на ден.
Карам колело по 20км на ден.
Триатлона... Просто заради тръпката реших да се пробвам на 1 състезание, а се класирах доста добре. Оттам и се запалих да участвам когато имам възможност.
Най-важното за 1 спортист е СЪРЦЕТО и ДИШАНЕТО.
До скоро.
Mi basketbol.O6te ot malka si me vle4e![]()
![]()
(<>)...FeEliNgS cOmE To DiE...(<>)