- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какво тренирате и защо.. ?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Тренирам модерен балет от 2-ри клас и това ми е 5-тата година.Много ми харесва да танцувам и си поддържам фигурата....гъвкава съм си.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3

Любителски - футбол, волейбол и плуване. Тренирам за поддържане на форма и развитие на ловкост. Не ми харесва особено идеята за фитнеса, защото развива тялото по начин, по който не ми е собено приятен. Губи се доста голяма част от ловкостта/пъргавината, а на нея държа най-много, затова наскоро включих към спортовете и лостове/коремни/лицеви.

Treniram basketball ot 6 god i ne sum sprql oshte!Prosto tozi sport me vle4e
аз официално нищо не тренирам ама съм луда на тема футбол. момиче съм и като бях малка непрекъснато играех с момчета мн по големи от мене и сега даже ме бъзикат да ми правят картотека в местния отбор.. ахахх...

исках да ходя да се записвам професионално в Етър ама наще не ме пуснаха

не съм ритала от години вече ама за сметка на тва се преориентирах към волейбола.

ама пак само в училище си го играя.. в моя град няма клуб по волейбол дори и за момчета пък какво остава за момичета....
тъпа работа... ходя да бягам от време на време. бе спортна натура съм.. всички в семейството са такива.. янам и аз да изоставам я

майка ми е учителка по физкултура и казва че пъпа на мен и на брат ми е хвърлен по стадионите...

да живее спорта
аааа да не забравя.. бях мажоретка 2 години

My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
тренирам гребане с лъжица. иначе си падам и по леката атлетика.. любим стил ми е 100 м вита баница с препятствия !

Тренирам баскетбол,за да стана висока и за да поддържам фигурата си. :P

тренирам балет защото ми харесва

Аз съм мажоретка от скоро.До преди тва тренирах модерен балет и ми харесваше 9345638744 пъти повече, ама групата се разпадна..
тренирах 7 години плуване, но в новото даскало няма и спрях
много искам да се запиша на баскетбол-някой може ли да ми каже клуб за момичета в софия за баскетбол става въпрос
а сега-ходя на фитнес,бягам
хип хоп и модерен балет ...... до скоро пак бях започнала плуване ,но прекъснах по ред причини , както и тае бо-то си зарязах ..... бокса не продължих ;( ..... и сичку друго зарезах ........
Тренирам бокс, но за момента не мога да си го позволя. Затова тренирам в нас, но скоро възнамерявам пак да съм в залата.

Нищо не тренирам,защото нямам време...

Фитнес .Караме да се чувствам страхотно и ме прави по-позитивен човек...промени ми възгледите за доста неща
хип хоп, защото ми доставя удовлоствие, живея с тва .. а и ми поддържа тонуса
mindscan

Аз тренирам волейбол от 4 години и вече нещата са на доста високо ниво,но аз играя заради самата игра.Просто е много гот.Като забиеш с всичка сила или направиш блокада усещането е направо невероятноо!!!

леле тука има много колеги плувци :P браво хора само така, това е най-якият спорт
Ами аз преди тренирах карате ма ся нищо
Тенис, плуване, танци и уинд сърф лятото. А зимата -ски
Тренирам баскетбол в Дунав Русе от 7 години.Защо ли?Защото 1Подържам форма
2Срещтам много нови прятели

ми баскетбол...от малка тренирам...иии просто си ме влече...обичам да играядоставя ми удоволствие

Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Тренирам ездаПравя го заради много неща .. харесвам животните, а специално конете ги обожавам, харесва ми общуването с тях.. качиш ли се на коня силните усещания и високото ниво на адреналин са ти гарантирани - невероятно е!

Horse Crazy Girl!!

Футболпросто футбола ми е страстта

еми карам скейт и сноубордсупер мн ме кефии ии такам

тренирам джу-джитсу ... много хубав спорт
за неосведомените: води се,че джу-джитсу е спорт който обхваща карате,джудо и самбо. в него спорт участват удари,кикове,блокове и хватки,така че за мен джу-дцитсуто обхваща бокс и кик-бокс :} ...страхотен спорт...обожавам го! учи на дисциплина,уважение,самоув ажение и т.н.
тренирам в най добрия клуб в русе(полицейския клуб) до колкото знам е единствения клуб в русе по джу-джитсу

...just you hit me, if you dare...