Професионално - волейбол и плуване. Всяка сутрин - йога. 3 пъти седмично - лека атлетика (помага ми за волейбола). Ходя и на състезания по триатлон в Германия.

Защо? Йогата развива сърцето и белия дроб. Освен това се тренира гъвкавост, еластичност на мускулите и сухожилията, кръвообращение. Дава ми и много енергия. Плюсовете на йогата може да се изброяват и в цяла нова тема. Отнема ми от 1 до 1ч30 всяка сутрин.
Волейбол - любим спорт; плуването - също любим, спомага ми също така за сърце и дишане, развива голяма издръжливост и сила (това зависи и от разстоянията, които се плуват) - много красиви спортове са!!! Плувам 6 пъти седмично, като започвам с 2км и после или 1км плуване с пулбой, или упражнения за техника.
Леката атлетика - ми спомага за волейбола. Тренира се така наречената "core strenght" - корем, кръст, задник, бедра, който са основните мускули в леката атлетика (общо казано - тъй като има много различни дисциплини). Също се тренира и сърце при продължителни разстояния и бавно бягане. Тичам между 5 и 10км на ден.
Карам колело по 20км на ден.
Триатлона... Просто заради тръпката реших да се пробвам на 1 състезание, а се класирах доста добре. Оттам и се запалих да участвам когато имам възможност.

Най-важното за 1 спортист е СЪРЦЕТО и ДИШАНЕТО.
До скоро.