- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- относно правилата на форума
така така така .....
1-во не съм сигурна дали мястото на темата е тук , но поне се надявам да е така ...
ии ето сега същността ....
в последните дни ми прави впечатлението че мн малко хора взеьа да спазват правилата ..![]()
аман писна ми .. мсиля 4е щом има хора които се стараят да ги спазват ,то това трябра да бъдат не само определени хора ,а ВСИЧИ ..........
ако понякога нарушавам някое правило то не го правя умишлено !!!!!!!....
не ме интересува колко хора ще ме нападат за темата , просто искам да си изкажа възмущението .......![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Някой от правилата са доста абсурдни или поне за този форум
Всеки на 12-13-14-15-16 години се е лигавил НАВСЯКЪДЕ,правил е каквото му казват ДА НЕ ПРАВИ... така че трябва да се спазват някой правила... но не знам всъщност какво очаквате вие.. т.е знам де-нещо невъзможно...
Макар и да подкрепям сериозното отношение,също така съм и против това да се израства твърде бързо.. като си на 12 се смееш на думата "п**ка".. флоодиш,пишеш тъпи коментари и теми... ТОВА Е НОРМАЛНО...
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
DjBaloon съгласна съм .. миналата год кат се регнах пишех некфи абсурдни коменти от сорта на '' лелееее '' , ''![]()
![]()
'' и т.н.
То и от ника си ми личи 4е бех малко наивно дете .... НО сигурно след година две ще се смея и на сегашния си акъл
И какво точно искаш да постигнеш с тази тема , че не разбрах?
The Spark
Това не е улицата, където можете да си правите каквото си искате!Първоначално написано от DjBaloon
Този форум не е за избиване на комплекси. Не сме задължили никой, който е на 12 да става на 25 или нещо такова, искаме едно нормално поведение. Няма такива тъпи коментари, измислени теми и това било нормално, това не е нормално. Сега предстои v3 на phpBB и доста промени около нея, включително и контрола на форума ще бъде по-голям. Сега не остава много време за работа, но лятото лично аз ще се погрижа за промяна на това ваше "нормално поведение".
Нормално било
![]()
[/b]
Да,нормално е![]()
Това дали за Вас е нормално е друг въпрос.. но аз понеже обичам да се поставям на мястото на другия човек срещу мене,а не да си държа на своето и да тропам с крак,определено за тях е нормално това поведение![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
не съм казала 4е ме оневинява ... и все пак писах 4е не го правя наро4но за разлика от някои многоуважавани от мене съфорумнициПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Следенето за спазване на правилата е постоянен процес. Моля при забелязани нарушения да използвате темата за модераторска помощ!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=162249
Благодаря!
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html