.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

не точно диета

от известно време спрях да се храня след 6,чувала съм,че така могат да се свалят килограми,някой изпробвал ли е този метод?
    обичкам си наскоОо!!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Знам, че е хубаво да се намалят въглехидратите след 5 часа, но да спреш да ядеш... не знам. За мен това е самоубийство.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Знам, че е хубаво да се намалят въглехидратите след 5 часа, но да спреш да ядеш... не знам. За мен това е самоубийство.
    не яде след 6,а не изобщо ти можеш ли да четеш?Ами Според мен е по-дорбре да не ядеш след 7:30 същото е ,само ,че можеш да ядеш по-късно за последно и така няма да си толкова гладна ,когато си лягаш.Има ефект да! Но не е толкова видим,колкото ако с един добър режим на хранене и спорт!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Съчетано със малко спорт ще даде добър резултат ако питаш мен \/
    +1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Re: не точно диета

Цитирай Първоначално написано от miloto na miloto:P
    от известно време спрях да се храня след 6,чувала съм,че така могат да се свалят килограми,някой изпробвал ли е този метод?
    чувала съм че след 8 часът организмът не е готов да храносмила а е готов за почивка и тогава всичко се натрупва това не значи да не вечеряш просто не се тъпчи ..

докато бях в болница и там ми сервираха вечерята в 6 .... не съм спортувала, по цял ден киснех в леглото а и бях само на изследвания ... отслабнах с 4 кг за 1 седмица ..

Напълняването/отслабването не зависи от часа на прием на храна,важно е дали ще ти се вмести в калорийната нужда.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Абе то, ако и преди 6 си си ял като свиня.... се там Пак ще си дИбел, ама маалко по-малко.

Tova sa pulni gluposti. Ee, ne tochno, v smisul, che ideqta idva tochno ot tova, che regimut na organizma se nastoiva za pochivka , kakto kazaha i se zabavq rituma.. /metabolizma/ (prez noshtta) No.. vse pak razlichnite hora spqt v razlichni chasove i kakto razbirate organizmut na vseki se nastroiva individualno koga kak i t.n.. Az naprimer imam mn razlichen regim i tva za 6 chasa estestveno ne mi otgovarq, taka che.. izberi si neshto drugo, naprimer, qg po malko, kogato naistina ti se qde, a ne da se nasilva i da spazvash bezumni regimi, koito samo shte ti suzdadat diskomfort i moge bi efekt nikakuv.. Probvai upragnenia, dvigi se poveche, qg zdravoslovnite neshta, koito ti haresvat, no da ne prekalqvash.. Az otdavna sum prptiv takiva "svoi" "dieti" .. zashtoto nqmat efekt dano me razbrahte Uspeh
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    Варна
    i da ima efekt nqma da e koi znae kolko vidim spored men

Леле.
    Организмът работи и докато спите,и докато седите вечер пред компа,сърцето не спира да бие като спиш.
    Да не мислиш,че като не достига енергия за жизненоважните функции докато спиш,ще гориш мазнини...
    И да,за пореден път,няма значение часа,а количеството погълнати калории...
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

nachi az pochnah fevruari mesec da qm zelenchuci pileshko po 1 redche naturalen shokolad i mnogo voda kato poslednoto mi qdene beshe do 7 i vsichko tova beshe neshto kato dieta! togava bqh 94kg ( ako ne i poveche ) sichko si viseshe ,vechno izpoten,i s nikakvo jelanie za sport UJAST! ta pochnah ot fevruari i do kraq na april bqh 74kg stegnat i s jelanie za sport! ( daje v momenta treniram futbol ) sporta mi v nachaloto beshe prosto da se dvija nasqkade pesha ,posle pochnah da ritam s priqtelite hodih da pluvam po baseini karah kolelo po 30-40 minutki na den i vsichko beshe tok! ta ne e trudno samo jelanie da imash ;]

Както винаги, не сте разбрали правилно .
    Не е препоръчително да се яде СЛЕД залез слънце.
    В колко часа ще спреш да ядеш няма голямо значение, но гледай да ядеш по-лека храна вечер, особено през лятото.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си