- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо просто всички..
..не се преструваме?!
Много по-лесно би било..
Не се преструваме за какво?
доста подходящ звук бих казала ..Първоначално написано от exploitedteen
![]()
и все пак е по-интересно да си говорим за декоративното зайче..![]()
Това вече ще го използвам!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
London Tipton
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
о,дона,моя любов кучешка...това беше слаб опит
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Преструването не улеснява нещата, а ги усложнява.
I am the substance and the one who has no substance.
зле с нервите....
![]()
Робинята на Quench
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
защо всички просто не спрем да скучаем
скуката убива всичко
дори преструвките
Мм..някои хора са на мнение,че тъкмо скуката би трябвало да е живота.С всичко друго се хм..развличаме от живеенето.Един вид,не си харесваме скуката иии тва е лошо..скуката убива всичко
Хах,абе както и да е.Некви болни типове.
Ама не си спомням кой го беше казал.
Събуждаш се-дупето ти мокро,а в ръката десет кинта..о,дона,моя любов кучешка...това беше слаб опит
Изобщо не знам за къв мразиш всичко живо,но имаш право.
Иначе хич не си ми интересна.
Мии..няма такова.Може би, ако дадеш някакви параметри на темата, а не да трябва да отгатваме..
Просто се замислих /уау/
Можем да се преструваме на щастливи,на умни..на пингвини.
На всичко.Ама не.Трябва да се изплесва и да се повтаря до умоповреждане споменчето за лексикон "Бъди такъв какъвто си!"
Йеа...понякога се питам дали си струва изобщо.
По-добре да се правим на умрели лисици..м?!
донна, скучно ли ти е?
ако не ти е, просто няма смисъл да мислиш.
тия въпроси са за хората, на които им е скучно.
убивай скуката, че ще вземе да се прероди в нещо друго и ще се чудиш какво да я правиш
Странна тема... съвсем честна ще съм, често се преструвам пред непознатите, пред тези, които не са ми достатъчно близки, за да разберат. Не обичам хората да разпознават болка на лицето ми. Така или иначе я чувствам, не е нужно да я разпространявм. Винаги съм живяла по този начин и маската на щастие е станала част от мен, слагам я винаги, когато излизам. Честно казано е уморително.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Според мен тази тема има нужда от малко Amorphis. По нататък - друго о.О
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Кое?...не знаеш какво говориш.Преструването има много страни...Зависи от много неща.И предложението ти е съвсем ...как да го нарека-некоректно изказано.Преструването може да доведе до доста лоши последствия...Не винаги,но в повечето случай според мен е така.Първоначално написано от _donna_
И защо би било по-лесно?Какво се постига с преструвки?Я дай малко повече инфо де.![]()
Хохо,зна4и аз съм виновна 4е мразя вси4ко живо,а това 4е и ти попадаш в тази обща категория,те оневинява?
Мне,от този форум има 2 моми4ета и 2 мом4ета само ,които не мога да понасям.Ти и приятелката ти патетик разполовявате тази бройка.
Ина4е съм съвсем добронамерена и любвеобилна и това е факт.
Най-дразнещото в теб е стремежът ти за парадиране с другост.Но не става така,мила,изкуствено както ти го правиш.А толкова фалшив 4овек като теб да каже ,да пробваме да се преструваме за момент..е смешно.
После да подметне нещо за зай4ета?!
Хубаво е 4овек да е артисти4ен и да мисли абстрактно,но твоето е толкова зле скалъпено,4е е излишно въобще да опитваш.
Колкото до това за 10те кинта..на 31ви идвам в София за концерт,ще се радвам да ми го повториш наживо![]()
Dwight D. Eisenhower
Само 4е не е смешно![]()
Dwight D. Eisenhower
Защото цигарите ми свършиха докато се плюн4а в тази тема..
Защото е елементарен инстинкт за самосъхранение..и животните и хората нападат индивидите,които им пре4ат на спокойното съществуване..
С това шега не бива.
Dwight D. Eisenhower
az puk imam drugo predlojenie-da si zapalnim vremeto sus smisleni zanimaniq(ili temi)
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Аз не се шегувам с това (не виждам и връзката някак).
Забавна ми е цялата пародия на различност и на провокация, а после и твоята сериозност и как двете неща се хващат за косите. Ии мненийцата наоколо, които бъкат от мисъл.![]()
Аз пък искам да я видя и наживо дали е толкова духовита![]()
Dwight D. Eisenhower