- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Преса за коса
4uh za nqkakvi presi kudeto mogat da se polzvat kogato ti e vlajna kosata ... nqkoi moje li da dade info za marki ceni i tn
всички преси могат да се ползват на влажна коса ..
а цени и марки в Google ....
p.s. ---> Пиши на кирилица !!!
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Първоначално написано от ReaLLy_SweeT
![]()
![]()
![]()
pxaaxaxaxa тогава нейната преса е била 4иста бръкма
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Да, гори се и то още повече.Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
Аналогия правя с лятото.Много хора си мислят, че докато са във водата нямат шансове да изгорят, а всъщтност именно тази среда благоприятсва за едно гадно слънчево изгаряне.На същия принцип е и пресата.Колкото косата е по-мокра, толкова по-уязвима е.За това не се препоръчва да се реши продължително косата, непосредствено след баня.Няколко разредвания са напълно достатъчни/желателно е да се използват дървени гребени и четки, тъй като те, не наелектризирват косата.(:
Автор Съобщение
-4arovnata- Аско ще и от 1000лв да ти е пресата,
няма да намали напрежението в контакта.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
mi mersi kajete togava nqkakva hubava s predstavki za kudrene ama ne nqkoq za 30 lv kudeto 6e si pravq kosata 2986312894612 4asa
Моята е от 30лв и се правя на вълнички за около 45 мин,а я изправям за 15.Какъв е проблема сега ?Първоначално написано от www
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
А защо просто не влезеш в сайта на Техномаркет и не видиш и цените и описанието на пресите .Там има много марки и разнообразие.
emi za6toto posledniq put taka napravih i popadnah na skapana presa ..... barbie_94 kva marka ti e presata
Има много хубави преси на Rowenta.Една серия Elite model look.Аз имам такава само за изправяне и е много добра,но има и с различни приставки .
Елеком и е голяма сега ще потърся снимка ,ако намеря ще ти покажаПървоначално написано от www
http://elekom.bg/details_perm_04E.html ето такава е моята