.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Проблем

Проблем

Значи преди 3 дена си взех Зинерит.Гледам,че имам ефект от него пъпките постепоно изчезвам.Имам 1 проблем обаче кожата за 2-3 дена почна да ми се лющи и бели от тоя Зинерит.Какво да си взема,че да ми се оправи кожата някой мазен крем който мога да го комбинирам с Зинарита ли.Иначе кожата ми стана ацки суха,лющи се.Представам си ако го използвам 2-3 седмици какво ще стане моляви помогнете :P :P :P :P

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Ограничи малко употребата му.Докато ти се възстанови кожата.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Re: Проблем

Цитирай Първоначално написано от salama
    Значи преди 3 дена си взех Зинерит.Гледам,че имам ефект от него пъпките постепоно изчезвам.Имам 1 проблем обаче кожата за 2-3 дена почна да ми се лющи и бели от тоя Зинерит.Какво да си взема,че да ми се оправи кожата някой мазен крем който мога да го комбинирам с Зинарита ли.Иначе кожата ми стана ацки суха,лющи се.Представам си ако го използвам 2-3 седмици какво ще стане моляви помогнете :P :P :P :P
    Получаваш алергия към него сигурно кожата ти е суха а той още повече я исушава сигурно е заради това намери някой който пак ги маха но гледаи да е за суха кожа така че да я прави по мека и мазна за да стане нормална

i as bqh taka kato ispolzvah krem papki i mi po4na da se lu6ti malko kojata i po4nah da izpolzvam po malko koli4estvo krem i da se maja na 2 dena edin pat probvai mo je da stane!!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Какво е Зинерит?Разясни малко...
    Кремче против акне.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Вземи си крем Бочко. Той е мазен, сигурно ще ти помогне. Пък и действа благоприятно върху пъпките.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Напротив имам Бочко и Здраве мога да ти кажа,че те още повече изсушават кожата,защото имало цинг май така ми каза аптекарката

Може би не е подходящо за кожата ти,щом се получава такъв ефект! Моят съвет е да спреш употребата му,за да не се лющиш като шаран
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си