.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Окосмение...

Хора,наистина имам проблем малко със самочувствието...Хубав съм си,нормални килограми,НО- когато бях на 13 започнах да си бръсна краката,ръцете,пениса...на 14 започнах гърдите :X И сега имам ужасно много косми навсякъде.Краката,ръцете и пениса ги поддържам,но гърдите и корема са ми голям проблем И тях мога,но винаги боцка,винаги нещо се вижда.Мисля,че тфа е една от главните причини да съм девствен,не знам едно момиче как ще реагира на подобно нещо

Направи си кола маска

hottie
    Guest
    просто почни да ходиш на кола маска.

Град
    Pleven d'gee
    Ба пич ти се бръсниш повече и от момичетата бе
    Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
    Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от pYa.BaHKaTa
    Ба пич ти се бръсниш повече и от момичетата бе
    абе нема лошо щото това е хигиена
    Човек може да е хигиеничен без да се прави на гол охлюв. Приятелят ми не се обезкосмява, а нито е тръгнал с инфекции, нито мирише на абортирали катерични, поддържа си хигиената...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Be kakva e taq duma "Okosmenie"-ahahaha
    Mislq,che po-rochno kazano e Okosmqvane ama aide ot men da mine.

Pich poveche momcheta si pazqt kosmite na krakata poveche ot ochite si,ti pak si se rasbrasnal navsqkade,trqbva da hodish na kola maska,izglejda mnogo po-dobre.
    Da ti kaja imam poznati momchetata koito kato teb se brasnat kato za posledno i nito edin ot tqh ne e devstven,daje naprotiv mnogo sex si pravqt.Sigorno prichinata da si devstven e druga,a ne kosmite.
    Vse pak edvali se razkarvash gol pred vsichki,nqma ot kade da zanqt kakvo imash pod bluzata.

Tva e typo ot 13 godini da po4nesh da si brysne6 krakata korema i gyrdite...
    Predstavi si kakva gorila shte si na 25 godini primerno a na 50 ?
    Opredeleno tova ne e pri4inata da ne si pravil sex...Kato te gledam kakvi raboti pi6e6 mi e qsno 4e ne si "malyk" da pravi6 sex oshte

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от Dobromir
    Tva e typo ot 13 godini da po4nesh da si brysne6 krakata korema i gyrdite...
    Predstavi si kakva gorila shte si na 25 godini primerno a na 50 ?
    Opredeleno tova ne e pri4inata da ne si pravil sex...Kato te gledam kakvi raboti pi6e6 mi e qsno 4e ne si "malyk" da pravi6 sex oshte

Na 50 veche moje da mu oredeqt

pYa.BaHKaTa ти случаино да не играеш bitefight ако е така те познавам

хахаха не мисля,че момичето,с което ще правиш секс за 1 път щи каже нещо ако си малко набол,пък и може да се изкъпиш и обръснеш преди да се скиф с нея,а и това за кола маската е мн хубава идея

Повече от фен
    Абе пич,просто както казах и по-горе отиди 5-6 пъти на кола маска - топла ,защото това е най-безболезното според мен и после те ще ти пооредеят и според мен дори не е задължително да си махаш ръце,корем,крака - на мен ми е все тая дали с косми или без са тези части...все пак е нормално.Но имам предвид ,че няма да е фатално ако спреш да ги махаш след няколко процедури с кола,защото иначе след толкова бръснене ако сега ги оставиш,100% ще е мн кофти положението.
    [img] [/img]

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Причината да не си спал с момиче със сигурност е в психическата нагласа , не в окосмяването ти . Ако толкова те притеснява , правиш следното нещо , отиваш на козметичка да ти направи топла кола маска ма гърба и на корема , нооо да ти кажа аз например много мразя мъже по гладки от мен! Голи охлюви .. не благодаря , така че по добре си остави космите по ръцете и краката - момче си все пак. не мисля че тези признаци на мъжественост биха отвратили чак толкова някое момиче.

космите са убаво нещо.... що унищожаваш девствените гори бе!? ше кажа на природозащитниците...

мМмМ

Абе аз съм колоездач и ни се налага да си бръснем краката поради опастност при падане раната да се инфектира ама ти сериозно си лешил да ставаш ГОЛ ОХЛЮФ.Идеята на всички е добра отивай на коламаска и нещата ще се оправят.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Кой по дяволите те е посъветвал да си бръснеш гърдите Кола маска И си готов :P

Цитирай Първоначално написано от Daft
    +1

Който се смее последен, най бавно загрява!!!

Цитирай Първоначално написано от rUffLes
    +1
    +1

ммм КофТи Е ,чЕ си почНаЛл ТолКовЪЪ рануу....аМъЪ не Е И ФаТаЛнуу....мисЛя ,чЕ щЕ сЕ опраВиш...с т'вА с брЪснеНеТуу по ЦяЛуТуу тЯЛуу СиГурНуу ОтнЕма досТЪъ ВрЕМе....уууФф НапрАВуу....аМъЪ то Ти дАдахАа сЪвЕтТии....тАкаЧе дЕиствАии ))) и тЪкаА ...БраУУ ,чЕ СЕ ПодДъРжАшш ))))

Град
    в мечтите ти
    И от какъв зор започна да се бръснеш целия???Определено не обичам момчета, които имат повече косми от мен.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

човек да кажа поддържам се ама не съм изпаднал да си бръсна гърдите и краката нито рацете в краката съм като горила ама кво ме боли ^^ на 15 съм и кво нищо ама ти си луд цялото тяло поне брасни и главата и рацете и всичко по 1ден в месеца оставяш за бръснене ... нз ама ти си се преебаллл...

Повече от фен Аватара на brusa
    ti si tapak be da po4ne6 da se brusne6 ot 13 godi6en a sa korema i gardite si zami edin epilator i 6e se oprai6
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

Цитирай Първоначално написано от Carcharodon Carcharias
    Цитирай Първоначално написано от rUffLes
    +1
    +1
    +1

П.П. луд луд ...
    Истинският приятел е този който ако го събутиш в 6 сутринта с вик: "Копеле убих човек" той да ти отговори: "ОК.Къде ще копаеме?"

The life is a big madhouse, don't miss living in it

Re: Окосмение...

Цитирай Първоначално написано от rupert_fan
    Хора,наистина имам проблем малко със самочувствието...Хубав съм си,нормални килограми,НО- когато бях на 13 започнах да си бръсна краката,ръцете,пениса...на 14 започнах гърдите :X И сега имам ужасно много косми навсякъде.Краката,ръцете и пениса ги поддържам,но гърдите и корема са ми голям проблем И тях мога,но винаги боцка,винаги нещо се вижда.Мисля,че тфа е една от главните причини да съм девствен,не знам едно момиче как ще реагира на подобно нещо
    malko okysmenie na mom4eto nepre4i li4no az nebih iskala gadjeto mi 4ak racete i kraka dasi brasne,gardite da i dolnite 4asti ,no racete nevijdam pre4i da go pravi6

Re: Окосмение...

Цитирай Първоначално написано от rupert_fan
    malko okysmenie na mom4eto nepre4i li4no az nebih iskala gadjeto mi 4ak racete i kraka dasi brasne,gardite da i dolnite 4asti ,no racete nevijdam pre4i da go pravi6

Град
    people`s wet dreams
    Tova che si devtstven ne zavisi ot tova kak izglejdash , a ot tova kak se dyrjish

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си