- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да отворим сезона на ДИНИТЕ :D ..
Хайде всички идвайте в Любимец на най-хубавите дини![]()
![]()
![]()
П.П. Поне хората са запомнили любимчаните с това![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Exx,,Pete Pete ,, Samohvalka takava.. Ama az 6te doida da qm dini![]()
ти малумна ли си е маина ?!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
А бе направо днес откачам буквално незнам какво ми имаПървоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
![]()
![]()
![]()
Idiotka <-- като си идиот закакво обиждаш мене ..
xaxa ti ne samo dneska si otka4ila.. Pak Idiotka li tam kva to e .. kvo iska ?
Ами сигурно иска една голяма диня .. да и дам ама незнае как да се помоли![]()
Уби детското в мен с тая тема
The Spark
??
![]()
![]()
Убийте първо таз, пък после ще правим алъш-вериши с дините. Мноо' обичам ^^
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
В Самоков пък са най-хубавите картофи![]()
we give it all.
Мене или Галена ще убивате (ако убиете мен няма кой да ви снабдява с диниПървоначално написано от ScionOfStorm
) А пък за картофите съм напълно съгласна
![]()
![]()
![]()
Нея, нея...но ако и ти си навита - няма проблеми!![]()
![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Мене някой друг пътПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Между другото след като пуснах тая тъпичка тема видях във вестника на града който излиза всяка неделя, че наистина днеска борсата я оварят![]()
![]()
![]()
![]()
мне грешиш, в смолян са най добрите, на самков ви е само славата..Първоначално написано от TellMeYourName
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Подхвърли един картоф от Смолян че да ги опитаме и ще решимПървоначално написано от Water_lili
![]()
![]()
П.п. Защо имам чувството че това ще ми е първата заключена тема която правя![]()
![]()
(Моля ви не я заключвайте ами е преместете в кофата)
![]()
tq ne samo stava .. mn si e qka daje ..Първоначално написано от 5StaR
![]()
охо0 щом каниш идвам веднага![]()
ама да не забрайш еии
аиии ши ядем диниии
![]()
![]()
![]()
![]()
Отворих темата, възмутена от билборда до подлеза на НДК... Същата тази фолкпевица... Със същия този динеподобен бански, държи една диня пред ... мммм.... долнището на банския.. И на динята е направено едно триъгълниче.. От ония дето се пробва динята така...Умрях....
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
Обожавам диня... а миналото лято баща ми каза да си купя такъв бански като от рекламата....пукнах се от смях..къде му дойте точно тва на акъла...
![]()
![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз определям. Ти си жена, или си траеш или ставаш лесбийка и тогава имаш право на мнениеПървоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
![]()
![]()
![]()
![]()
The Spark
xaxa moje pak da sam BiПървоначално написано от 5StaR
![]()
Би-тата са неориентирани хора :> ака не знаят какво искатПървоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
The Spark