- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 350 km
zdr..ot davna ne s1m pisala...predvaritelno da se izvinq 4e pi6a taka..taka sq da si kaja kakvo mi e nas1receto...
..predi sedmici bqh v v sf..na s1stezanie..i si haresah edno mom4e..zapoznahme se taka..vs podred..no est doide vreme da se razdelin..mn kofti se polu4i..toi kaza 4e ne e po sboguvaniqta..prosoto si kazahem "6et se vidim"..![]()
sled katO se pribrah ..postoqno gledah nego vi snimki..i taka normalno..pose zapo4nahme da si pi6em sms4eta..i ot tezi sms-i razbrah 4e i toi me e haresal..no t1i kaot a s1m pesimistka i ne mislq 4e nqkoi den 6et se vidim..i mu go napisah kaot sms...,a negoviqt otgovor be6e "6TE SE VIDIM"...nz ama tozi sms me nakara da se razpla4a..posle se pribrah i toi be6e s skype ..govorihme si po skype..i prez 5 min mi povtarq6e.."6et se vidim" ..nz ..
![]()
..gotinoto e 4e sega..za rujeneiq mu den 6te hodq v grada mu..i 6et se vidim..p1k posle i toi 6et doide..kofti e 4e 350 km ni razdelqt...imam 4uvstvoto 4e go poznavam ot godini..mn qko mom4e...ne govorq za viziq/makar 4e i na viziq stava/osobeno haraktera.. razbran 4ovek....sno6ti mu napisah kakavo mi e..toi kaza 4e i pri nego e ta4a ..ne mojel da spi,da si u4i urocite ..bil razseqn v 4asovete.. 4esno kazano ..mi ide vseki moment da hvana nqkoi avtobus i da otiga ..dori i za 5 min...
imam 4uvstvoto 4e za p1rvi p1t se vlubvam...prosto s biv6ite mi frs ne s1m izpitvala takova 4uvstvo...
..daite nqkvi s1vet4eta ..ili ne6ty spodelete..pls...nz kakavo da pravq
[/url]
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!