- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 350 km
zdr..ot davna ne s1m pisala...predvaritelno da se izvinq 4e pi6a taka..taka sq da si kaja kakvo mi e nas1receto...
..predi sedmici bqh v v sf..na s1stezanie..i si haresah edno mom4e..zapoznahme se taka..vs podred..no est doide vreme da se razdelin..mn kofti se polu4i..toi kaza 4e ne e po sboguvaniqta..prosoto si kazahem "6et se vidim"..![]()
sled katO se pribrah ..postoqno gledah nego vi snimki..i taka normalno..pose zapo4nahme da si pi6em sms4eta..i ot tezi sms-i razbrah 4e i toi me e haresal..no t1i kaot a s1m pesimistka i ne mislq 4e nqkoi den 6et se vidim..i mu go napisah kaot sms...,a negoviqt otgovor be6e "6TE SE VIDIM"...nz ama tozi sms me nakara da se razpla4a..posle se pribrah i toi be6e s skype ..govorihme si po skype..i prez 5 min mi povtarq6e.."6et se vidim" ..nz ..
![]()
..gotinoto e 4e sega..za rujeneiq mu den 6te hodq v grada mu..i 6et se vidim..p1k posle i toi 6et doide..kofti e 4e 350 km ni razdelqt...imam 4uvstvoto 4e go poznavam ot godini..mn qko mom4e...ne govorq za viziq/makar 4e i na viziq stava/osobeno haraktera.. razbran 4ovek....sno6ti mu napisah kakavo mi e..toi kaza 4e i pri nego e ta4a ..ne mojel da spi,da si u4i urocite ..bil razseqn v 4asovete.. 4esno kazano ..mi ide vseki moment da hvana nqkoi avtobus i da otiga ..dori i za 5 min...
imam 4uvstvoto 4e za p1rvi p1t se vlubvam...prosto s biv6ite mi frs ne s1m izpitvala takova 4uvstvo...
..daite nqkvi s1vet4eta ..ili ne6ty spodelete..pls...nz kakavo da pravq
[/url]
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
На каква възраст си ти и на каква е той? В кой град живееш?
az v gorniq desen 1g1l na BG... a toi posredata na dunavskata ravnina..
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
тоест .. ти нз.... а той ... лове4 , плевенПървоначално написано от him4e_f
??!?!
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
tvoe dqsno..pred kartata..silsitra ako vi govori ne6ty..![]()
Аааааааа силистра ....хмм .. а за него познах ли ?!
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
da pozna ..pleven :P
Еми.. к'во съветче да ти дам.... ще се видите все пак на РД-то ти!Може да стане и така, че да се преместите в Плевен (родния ми град, бтв), но трябва силно да вярваш във вас!
Между...... другото на колко си?![]()
mm az msilq 4e go napisah nqk1de..ama qvno ne s1m na 16![]()
На колко сте?Зависи и от възрастта колко често може да се виждате(АКО ИМАТЕ КНИЖКА НЯМА ДА Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ!). Успех! :P
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
mi toi sq1 6et pravi..18.. p1k az ..s1m malka..be nz...![]()
Колко ви е разликата?Първоначално написано от him4e_f
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
..vii ne 4ete li ..az s1m 16 za treti p1t sig 6te go napi6a...![]()
a toi na 17 ..sq 6te pravi 18..toest 2 god razlika imame...
![]()
Еми ще има кола,с която да те посещава!
[=
Нима .. 350 км са много ?
Приятелката ми е на 3500 км .. с една нула повече .. но това не ни пречи да се обичаме .... любовта е безгранична ... просто .. се бори за нея ... нима ако можеше да го имаш щеше пак да го искаш толкова силн0 ?
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Аз не разбрах само какво ви пречи преди рд-то да се видите.Хващаш автобуса и си там.
+1Първоначално написано от MartyParty
![]()
![]()
Ами не е много разстоянието!Не знам за колко време, но може би 2 часа най-много ти трябват, за да си при него!
аз съм от плн! дали го познавам?Първоначално написано от him4e_f
иначее мисля 4е не е кой зн какъв проблем разстоянието стига и двамата да искате да сте заедно
Няма нищо невъзможно,стига и двамата да го искате.Това са едно 2 часа път.Не е толкова много.Няма да се виждате всеки ден,но пък ще ви е още по хубаво като сте заедно.Ако наистина се харесвате,може и да се роди една голяма любов,кой знае.Бъдете оптимисти!
Повече от 2 часа е, ако е 350 км!
The Spark
hey..mn vi blagodarq ..problema pri mene e 4e s1m mn golqm pesimist..i tova e mn lo6o.. a ne tr1bva da s1m takava...da 350 ne sa mnogo za 4 4asa s1m tam ..zasi4ala s1m go..dano da e taka ..6totu az naistina mn se vlubih osobeno v haresktera mu..p1k i do kolkoto znamot nego i toi si e zagubil uma..
Тея пари , да не ги серем?Първоначално написано от MartyParty
![]()
М дам..значи не е толкова лесно колкото си го представях.Първоначално написано от NightGuardian
ee 4i kvo bileta ne e sk1p..bez zna4enie mi e...![]()