.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Чанта на Ейвън

Значи хора мисля да си поръчам чантичката на AVON
    http://www.avon.bg/PRSuite/e-brochure/e-brochure.html за повече информация на 5 страница
    Та въпроса ми е ,някой има ли я и доволен ли е от нея,защото не всичко е понякога такова каквото е на корицата,а всъшност мн ми харесва.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Град
    Русе
    И на мен много ми харесва тази чантичка не съм я виждала на живо обаче много маничка
    ...

Много е хубава чантата , ама няма с какво да я съчетая . Тя е елегантна , а повечето ми дрехи са спортни . Ако искаш отиди в офиса на Ейвън и виж , ако я има я виж колко е голяма .

о да ще си купя две и ще ви подяря по една

hubava e, no as nemoga da si subera ne6tata v takava trqbva mi ne6to po-golqmo!

Град
    Dreamland Varna
    Наистина е хубава
    Еми аз доколкото виждам как стои на момичето не изглежда чак толкова малка. То отдолу има размери, ако може да прецениш от тях, иначе нз..
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    По света и у нас :)
    Хубава е ,но според мен не става много много за носене,смисъл къде ще ти се побере всичко което ти трябва,пък и като я гледам през рамото как стои е грозно а на ръката е хубаво...абе незнам ти си реши но аз не бих си я поръчала!
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Много е красива. Бих си я взела, но нямам с какво да я нося

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Номер 1 е чантичката може и аз да си я поръчам.А то до кога е каталога и колко струва,понеже 9 и 90 е,ако закупиш и др. неща
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

az si pory4ah takava i sega q 4akam kato pristigne moje da ti kaja ne6to pove4e

Голям фен Аватара на o0ps
    За тази ли става въпрос, защото аз на пета страница не намерих никаква, пък тая беше на 8...

Супер фен Аватара на girl91
    Аз и две мои приятелки си я поръчаха Като гледам размерите не е толкова голяма.. но за пари, gsm, ключове, огледалце и някой гланц ще има място Точно такава чантичка ми трябва

Чантата наистина е много яка.

Аз съм я виждала на презентация на AVON и много ми хареса! Не е много голяма, сладка е!

Цитирай Първоначално написано от pepi_090
    Чантата наистина е много яка.
    +1
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

На мен чантата не ми допада особено, макар че само на снимка съм я виждала.

Супер фен Аватара на girl91
    Днес си взех чантичката. Харесва ми.... всички , които я видяха много я харесаха.. можеше само дългата дръжка да е малко по-далга Лакът става... ама гланцът...не ми допада - керемиден цвят е, в каталога изглеждаше розов.

Цитирай Първоначално написано от girl91
    Днес си взех чантичката. Харесва ми.... всички , които я видяха много я харесаха.. можеше само дългата дръжка да е малко по-далга Лакът става... ама гланцът...не ми допада - керемиден цвят е, в каталога изглеждаше розов.
    На моменти бие на червено,лошото е,че всеки гланц стой различен цвят на различни устни и е трудно да се прецени от каталог.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Няколко приятелки си я взеха...на мен честно казано не ми харесва защото стилът ми изобщо не е такъв. Иначе лакът вътре е хубав ама гланцът е под всякаква критика...

hottie
    Guest
    Симпатична е, ама като си представя колко момичета ще тръгнат да я носят и как ще я виждаме на всяка крачка и отщява ми се.

Мега фен
    Сладурска е, но просто не е в мой стил.
    Е, сега, ако има някакъв специален случай и съм се облякла официално, с удоволствие бих я взела със себе си.

Град
    ..във един измислен свят..
    Имам я .. еммииии сладурска е , не е това оабче,което очаквах. Лакът е мега грозния,стои като намацано като си сложа .. гланца също ,него направо го подарих на чинка ми тя носи такива цветове....

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ами не е лоша чантичката,но е твърде малка за мен.То само портмонето ще ми се побере в нея Иначе е сладка,но определено не е за ежедневно ползване според мен.

Град
    Dreamland Varna
    Неска я видях на живо, много е яка.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    Имам я .. еммииии сладурска е , не е това оабче,което очаквах. Лакът е мега грозния,стои като намацано като си сложа .. гланца също ,него направо го подарих на чинка ми тя носи такива цветове....

Щото немоиш да се лакирваш Сори ма нямаше как да не го напиша просто се издразних щото съм го имала и знам как седи като се лакираш добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си