- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чанта на Ейвън
Значи хора мисля да си поръчам чантичката на AVON
http://www.avon.bg/PRSuite/e-brochure/e-brochure.html за повече информация на 5 страница
Та въпроса ми е ,някой има ли я и доволен ли е от нея,защото не всичко е понякога такова каквото е на корицата,а всъшност мн ми харесва.
И на мен много ми харесва тази чантичка не съм я виждала на живо обаче много маничка![]()
...
Много е хубава чантата , ама няма с какво да я съчетая . Тя е елегантна , а повечето ми дрехи са спортни . Ако искаш отиди в офиса на Ейвън и виж , ако я има я виж колко е голяма .
hubava e, no as nemoga da si subera ne6tata v takavatrqbva mi ne6to po-golqmo!
Наистина е хубава![]()
Еми аз доколкото виждам как стои на момичето не изглежда чак толкова малка. То отдолу има размери, ако може да прецениш от тях, иначе нз..
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Хубава е ,но според мен не става много много за носене,смисъл къде ще ти се побере всичко което ти трябва,пък и като я гледам през рамото как стои е грозно а на ръката е хубаво...абе незнам ти си реши но аз не бих си я поръчала!![]()
Първоначално написано от comics
Номер 1 е чантичката може и аз да си я поръчам.А то до кога е каталога и колко струва,понеже 9 и 90 е,ако закупиш и др. неща![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
az si pory4ah takava i sega q 4akamkato pristigne moje da ti kaja ne6to pove4e
![]()
За тази ли става въпрос, защото аз на пета страница не намерих никаква, пък тая беше на 8...![]()
![]()
Аз и две мои приятелки си я поръчахаКато гледам размерите не е толкова голяма.. но за пари, gsm, ключове, огледалце и някой гланц ще има място
Точно такава чантичка ми трябва
![]()
Аз съм я виждала на презентация на AVON и много ми хареса! Не е много голяма, сладка е!![]()
![]()
+1Първоначално написано от pepi_090
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
На мен чантата не ми допада особено, макар че само на снимка съм я виждала.
Днес си взех чантичката. Харесва ми.... всички , които я видяха много я харесаха.. можеше само дългата дръжка да е малко по-далгаЛакът става... ама гланцът...не ми допада - керемиден цвят е, в каталога изглеждаше розов.
Няколко приятелки си я взеха...на мен честно казано не ми харесва защото стилът ми изобщо не е такъв. Иначе лакът вътре е хубав ама гланцът е под всякаква критика...![]()
Симпатична е, ама като си представя колко момичета ще тръгнат да я носят и как ще я виждаме на всяка крачка иотщява ми се.
Сладурска е, но просто не е в мой стил.
Е, сега, ако има някакъв специален случай и съм се облякла официално, с удоволствие бих я взела със себе си.
Имам я .. еммииии сладурска е , не е това оабче,което очаквах. Лакът е мега грозния,стои като намацано като си сложа .. гланца също ,него направо го подарих на чинка ми тя носи такива цветове....
Ами не е лоша чантичката,но е твърде малка за мен.То само портмонето ще ми се побере в неяИначе е сладка,но определено не е за ежедневно ползване според мен.
![]()
Неска я видях на живо, много е яка.
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
Щото немоиш да се лакирвашСори ма нямаше как да не го напиша просто се издразних щото съм го имала и знам как седи като се лакираш добре
![]()