Здравейте!Проблемът ми е с уж най-добрата ми приятелкаДнес излизах с нея на кафе и тя ми разказа някой неща за гаджето ми(с което ходим от 1 седмица).Първо бях разбрала,че го е канила на басейни и я питах вярно ли е.Тя ми каза "оо ми дааа".Право в лицето
След това разбрах от нея,че му е търсила хотел за почивката...След което тя ми каза,че била разбрала,че ТОЙ не бил сериозен и ще ме зарежел до 2 седмици.Така...видяхме ние едни нейни приятели момчета и тя ме попита дали искам да се разхождаме с тях.И ми каза "Айде,гаджето ти нали го няма.Апък и ще те зареже след 2 седмици,спокойно"
![]()
Това като го чух много се вбесих...и сме приятелки от деца...от децката градина още...в 1 вход сме,и уж "най-добри приятлеки" а сега кво...кани ми гаджето на басейни,търси му хотели и ми казва,че ще ме зареже... ужас нз кво да правя
![]()
Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)
Малеее да не се обидиш нещо ама тая е голяма кучка.Ем според мен си пада по гаджето ти и го е накарала да те зареже а тва че ти признава в лицето че го е канила на басейн си е мноо гадно
sorry ама аз така мисля така, че по добре поговори с нея дали не си пада по гаджето ти, после поговори с него дали наистина мисли да късате и дали е влюбен в нея. Ако не е заебавай я и си гледай гаджето
успех
![]()
а ти сигурна ли си , че тя не го харесва??
Fuck you You fucking Fuckers
оф еми ясно е - тя го харесва, той нея може би не. като ти казва 4е 6е те зареже , всъщност се опитва да те изманипулира ти да го зареже6 1-ва, вярвайки, 4е постъпваш правилно. така тя няма да има ниикакви пре4ки да си е с него. нз къв е тоя твоя, дали е някой бесен сваля4 и дали лесно 6е й падне,ама си имай 1 наум и го питай така лекинко ''рабрах 4е сте ходили на басейни с еди коя си..'' на базик . ама ако той не ти е казал 4е са ходили...нз леко е съмнителнои кажи на приятелката си ''долу ръцете''. което си е твое, си е твое, тя къде се бута ?
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Е тва еПървоначално написано от siiska
![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Kaji i: ae shte vidim, dali shte me zareje
I si tragni
Ако, бях на твое място нямаше да си държа устата затворена и щях да и покажа къде зимуват раците.Отгоре на това щях да прекратя отношенията си с нея. Няма смисъл да си мълчиш. Каквато е злобничка, после ще се чудиш от къде ти идват проблемите.
Унищожи я... съвсем сериозно-не ти е най-добра приятелка, даже прителка не ти е...остави я да си пълзи някъде в канала и след две седмици и натрий носа.
Оо имам опит с такава! Това са като хиени, които по вякакъв начин гледат да ти отмъкнах гаджето!![]()
♥ ♥ ♥
Ами според мен това са пълни глупости и тук не става дума за никакво приятелство!Вие сега се оформяте като личности и това,че сте приятелки от малки няма значение,защото тогава сте разсъждавали като малки,а сега тепърва характерите ви ще се оформят и ще има сблъсък на интереси.![]()
точно така ми и каза "ако усетиш,че нещо става,го зарежи ти,за да го изпревариш" .... ама аз не мисля да направя такаПървоначално написано от sladur4etyYy
еми виждаш колко е прозрачна горкатаПървоначално написано от Deni4ka:)
надявам се разбираш, 4е не ти е никаква приятелка. оставяй я
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Явно не ти е приятелка. По-добре прекрати отношенията си с нея сега, докато не е станало твърде късно и не ти е усложнила напълно живота. А с приятеля ти си проведи един хубав разговор.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
мерси за съветите на всички,ще поговоря и с двамата![]()
На нея не й пука за теб и може би никога не й е пукало. Истинските приятели не си крадат гаджетата,а тя очевадно се опитва да ви раздели и да заеме твоето място. На всичкото отгоре не обръща внимание с каква интонация ти го казва. Знае много добре,че след едно такова нещо,отношенията ви ще се развалят. Ако й пукаше - нямаше да ти го причинява.![]()
Адашке,сигурно си още малка и не си се опарила от хората. Научи се да ги отсяваш. Не всеки,с който се виждаш редовно,ти е приятел .. Запомни го и не я мисли тази. Опитай се да спасиш връзката си с момчето,ако наистина се харесвате и има някакво бъдеще.