- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в любовта
ми вярвате ли в любовта а в любовта от пръв поглед (лично аз да)
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
Аз вярвам в душата на картите..![]()
А ти спри да спамиш форума с глупости деба..
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Да, вярвам в любовта, но не и във вечната, защото не съществува!
ИndiВиdУaЛnОsТ!
Да се усмихнеш, или да се намръщиш? Да потъниш, или да изплуваш? Choise Is Yours!!!
Вече не..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
za6to za ne6tastie
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
Защото е идотщина как защо. Най-голямата измислица на света.
Ехх .. амиии .. знам ли .. загубила съм тръпката да обичам .. но за съжаление все още вярвам .. надеждата умира последна ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
абе ще ми се да вярвам,ама с времето май започвам да гледам по-реално на нещата....
someone else...
да колкото искаш такива теми.ами любовта от пръв поглед не е любов просто привличане за любов не трябва да гледаш външност или пък очите тр да се чувстваш страхотно с човека до теб както и много други неща които не се определят от цвета на очите....
а за самата любов незнампрекалено малка съм за отговор но досега това което съм срещала не защото или ще е несподелена или въобще няма да е любов а още по лошото и другият човек изпитва същото но неможе да сте заедно.... но след няколко години съм сиг че ще кажа да :д
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
аз лично и категорично мога да кажа че варвам в любовта защото я изпитвам точоно в момента но за жалост момичето към мен не изпитва това което аз към нея
Ми кво да се прави...просто за мене такова нещо няма![]()
FreAk_oN_A_leAsH
Защото ако не вярвах нямаше да изживея всичко това което съм изживяла..![]()
(сладур4е абе о6е преди да се регистрирам четах теми и ти ми наби на око голяма си сладуранка)Първоначално написано от AnChItOoOo
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
Можеш ли да се научиш да правиш правилни квоти?Първоначално написано от igoinsane
Вярвам, че хората могат да обичат, но не вярвам в онази чиста и непорочна любов описана в приказките. Живеем в прекалено материален свят, за да може тя да бъде възможна.
За да има любов, трябва да има истински и дълбоки чувства. За да се появят истинските чувства, трябва двама души да си знаят дори кътните зъби (образно казано, т.е. да се познават от-до). Двама души не се опознават с 1 поглед, нито с 2 - трябва време. Онова, за което приказват - любовта от пръв поглед, не съществува, съществува привличане, увлечение, може би и т. нар. "сляпа любов", която по принцип, ако не се подхрани с нещо повече, скоро умира. Ето защо не вярвам в толкова дълбоки чувства, добити от пръв поглед.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
не
Ей много се кефя на явлението любов от 1 поглед...това доказва теорията ми че любовта е чисто ипросто физически привличане...азщото все пак чрез очите си не виждаме характер,интелект и подобни освен ако човечеството не е развило ренгеново зрение и аз съм го пропуснал...
амии... може да се каже че вярвам![]()
Jivei sega, za6toto v4era nqma da se vurne, a utre moje da ne doide!
Не!
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....