- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в любовта
За мое съжеление вярвам...
ne vqrvam v tazi lubov,za6toto edin edinstven pogled moje da ti dade predstava samo za van6niq oblik na 4oveka.Vqrvam v lubovta ot prav razgovor,ako moje da se nare4e taka![]()
Вярвам в любовта,но не в любовта от пръв поглед.
Еи омръзна ми от такива теми!МАй жече се чудиш кво да пуснеш!!Сайта не е само за пускане на нови теми, а и за четене на по-стари!!!!!!!!!!!!
Днес ми се случи ... мисля... доста сходно е до последната любов която изпитах ..Първоначално написано от igoinsane
Погледнете темата ми
"Търся момиче от Пловдив или Стара Загора ..."
Вижте какво съм описал![]()
![]()
![]()
![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
az vqrvam v lubovta ot prav pogeled samo do izvestna stepen,za6toto ne mislq 4e 6te se vlubi v 4ovek koito ne poznavam i ne znam kakav e haraktera mu.spored men tova ne moje da se nare4e to4no vlubvane,a prosto simpatii ot van6niq vid na tozi 4ovek.ako go opoznae6 i stigne6 do izvoda,4e e hubav 4ovek,togava moje i da se vlubi6 v nego,no za men malka e veroqtnostta li4no az da se vlubq eitaka v nqkoi ot prav pogled.![]()
Руса кукличка
Не, не вярвам.
От първи поглед няма любов, има физическо привличане. А това привличане е най-често моментно..
You are broken, I can fix you...
А вие вярвате ли че това е 84774387672974872345112344795438735498 темаПотърсете малко бе
![]()
![]()
![]()
veche ne vqrvam![]()
V lubovta predi vqrvah...No vsi4ko e do vreme.4yvstvata sa do vreme.Tva "6te te obi4am do kraq na jivota si" sa palni,plani,plani gluposti.Moje da ima6 4yvstvoto za momenta,4e naistina 6te moje6,no idva moment,v koito vsi4ko svar6va.A lubov ot prav pogled ima da![]()