.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Мина изпращането..

Мина днеес..седяхме там,слушахме песничките на малките,приказките на големите..нагледахме се на минижупи,пищна гръд и прелести.Който както можа се подмаза запоследно на даскалите..и както биха последния звън за нас 12токласниците , всички ревнахме,чу се химна на училището .. и от небето се изсипа най-прекрасния възможен дъжд.
    Плаках.Много..и не мога да повярвам все още.Принципно дори се радвам че завършвам/ших (?!).. но този следобед в двора на 133то никога няма да го забравя..

За някой мина изпращането,за други бала или и 2те,за 4ти вс предстой.
    Как се чувствате? Какви са вътрешните ви емоции?
    Не видях такава тема,а ако има съжалявам.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Мега фен
    Град
    SF
    Много плаках на нашето изпращане Нищо 4е беше отдавна и 4е всъщност ми се искаше най-накрая да завърша.
    Липсва ми, в интерес на истината. И винаги ми става едно такова тъжно и носталги4но, като се сетя.
    Нищо 4е бяхме кофти випуск, нищо 4е хората бяха зле, нищо 4е балът беше абсолютен провал. Липсва ми, 4е бях малка и не знаех много неща, но бях щастлива.
    Сега знам дори пове4е отколкото ми се иска понякога. И съм щастлива много по-рядко.
    Изобщо живота като възрастен съква.

Робинята на Quench

Град
    Норвегия
    Аз плаках ли на моето? Как мислите?
    Як норвежки блек метъл.

.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Гаден Метъл
    Аз плаках ли на моето? Как мислите?
    aко съдя по аватара ти...не си плакал
    ...

Докато гледах изпращането на нашите ми стана някФо тъпо,не ми се искаше да завършвам никога.

Град
    Ямайка:)
    И на мен ще ми е мн мъчно другата година, но не за училището , а за приятелите и за това, че ще приключи един хубав период от живота ми

Мега фен Аватара на Blab
    Пропуснах своето, не ме вълнува.
    Когато поискам мога да видя хората, които си заслужават. Не е като да заминават/м на другия край на света.

Град
    Норвегия
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Сега знам дори пове4е отколкото ми се иска понякога. И съм щастлива много по-рядко.
    И за това си има решение. Трябва да се вдетеняваш по-често.
    Як норвежки блек метъл.

Мега фен
    Град
    SF
    Кой ти дава такива луксове бре?...

Робинята на Quench

Град
    Норвегия
    Кой ти дава такива луксове бре?...
    Аз сам си ги взимам.
    Як норвежки блек метъл.

Мега фен
    Град
    SF
    ^
    Тва само тру блек метълите го могат

Робинята на Quench

Град
    Норвегия
    Не, всеки го може.
    Як норвежки блек метъл.

Град
    София
    Дам.. Разбирам те.. Аз завърших преди 2 години и още ми е гадно. Днес бях на изпращане на старото училище иии мамка му... пак ми се ревеше.

И след всичко това пишеш в тийн форум .. не мисля, че пред пц-то ти е мястото в деня на завършването, а някъде по баровете и дискотеките .. мило момиче .. честито ... тъжно е наистина и аз знам какво е ... но всичко минава ... купонясвай ...
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Днес изпращахме нашите абитуриенти.Всички бяха много тъжни.Беше много емоционално...Направо не си представям как ще се чувствам аз на завършването си (за щастие,никак не е скоро)

Град
    Blondeland
    Нас вчера ни изпратиха и пак вчера ни беше бала (тоест снощи).
    Днес съм вкъщи - пълен релакс (нищо не правя , само си пиша и спя) , че утре ще празнувам с приятели.

Омъчних се , пророних една две сълзи , но ми беше притеснено , защото все още не осъзнавах какво точно се случва. Някак си не успях да го преживея както подобава. Ииии може би се сдухах ей така , заради традицията. Нооо , сега ми е гадно. Много ми е гадно. Сега вече разбрах.
    И бала мина... е поне беше най-най-най ама най- хубавата вечер в живота ми 12 часа просто не седнах Сринах се от кючеци .Сега не мога да вървя , краката ме болят ужасно много , въпреки че бях боса (както и всички останали) ... Крещях , пях .. абе какво ли не правих ..
    Бяхме си извикали един цигански оркестър да ни свири сутринта на центъра и на даскало - ааабе живот голям Никакви музикални предразсъдъци нямаше в никой Супер беше
    Еееех , свърши се. Ама нищо ... и утре да минава , че да се стягам за изпити
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Оревах света.. но не на изпращането, тъй като нямаше никаква организация и лудницата беше пълна, та това успя да ме вбеси, не - разчувства. Но на бала.. по едно време беше адски тегаво и голям рев му хвърлих, та даже и момчетата успях да разплача, хаха.. и на Слънчев ще има емоции и сълзи.. ох, не ми се говори, става ми кофти пак, хъх..
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Цитирай Първоначално написано от HenykucT
    И след всичко това пишеш в тийн форум .. не мисля, че пред пц-то ти е мястото в деня на завършването, а някъде по баровете и дискотеките .. мило момиче .. честито ... тъжно е наистина и аз знам какво е ... но всичко минава ... купонясвай ...
    е,после бяхме на диско де.ама.. не вярваш че толкова емоции ще се натрупат за 1 ден.а бала тепърва ни очаква
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Град
    Норвегия
    Ама иначе всички сте ревали.

Някъде в средата на 12 клас долових разговор в който планираха на кой точно етап от вечерта ще ревнат.
    Як норвежки блек метъл.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Мина ви изпращането... а сега накъде?

И аз се намирам в подобна ситуация, ама.... не ви разбирам, честно!
    И аз се разделям с класа си, с някои сигурно ще продължим да учим заедно, с други няма да се видим никога повече... не сме от най-сплотените класове (има и хора, които харесвам, и аз които ще ми е мъчно) ама какви са тези драми, не разбирам...
    Смисъл.. и на мен сигурно ще ми стане кофти (след време де), но просто прекалено много изпити са ми на главата, та да се занимавам със съучениците ми. Знам, с някои даже от 7 години сме абсолютно всеки ден заедно по 10 часа едва ли не, и пак не чувствам кой знае какво към тях.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Много плаках на нашето изпращане Нищо 4е беше отдавна и 4е всъщност ми се искаше най-накрая да завърша.
    Липсва ми, в интерес на истината. И винаги ми става едно такова тъжно и носталги4но, като се сетя.
    Нищо 4е бяхме кофти випуск, нищо 4е хората бяха зле, нищо 4е балът беше абсолютен провал. Липсва ми, 4е бях малка и не знаех много неща, но бях щастлива.
    Баси ... само със един нищо и никакъв пост ме разчувства ... не ми се иска да завършвам ,имам чувството ,че ще бъде адски трудно след това ... =(
    И все пак и на изпращането и на бала на наще не спрях да рева ... ужасно просто ... със тях си замина всичко хубаво от даскалото ... заминаха си хората които обичах ... пфууу мамка му повече няма да се запознавам със 12токласници !!! само със по-малки ,че после те да ревът за мене а не аз всяка година ..

Мега фен
    Град
    SF
    ^
    Хех, душата

ПП: Страшно депресарска тема си направихме

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    И аз се намирам в подобна ситуация, ама.... не ви разбирам, честно!
    И аз се разделям с класа си, с някои сигурно ще продължим да учим заедно, с други няма да се видим никога повече... не сме от най-сплотените класове (има и хора, които харесвам, и аз които ще ми е мъчно) ама какви са тези драми, не разбирам...
    Смисъл.. и на мен сигурно ще ми стане кофти (след време де), но просто прекалено много изпити са ми на главата, та да се занимавам със съучениците ми. Знам, с някои даже от 7 години сме абсолютно всеки ден заедно по 10 часа едва ли не, и пак не чувствам кой знае какво към тях.
    И аз не бях много близък с класа си до 7 клас. Тогава имаше единични случаи на разревали се момичета, а на мен ми беше даже смешно.

Но с този до 12 - беше си кофти, че се разделяме.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си