.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Текст на немски език-хелп

ето го и него ако някой има време да го преведе ...а и ето го самия текст
    Das kleine Meedchen spielt mit einer schwarzen Katzen.Es ist Lustige.In dem drunen Wald lebt ein brauner Bar(s umoalt).Er steht unter einem alten Baum.Ein grosser schwarze Wal schwimmt in dem blauen Meer.Es ist Fruhling .Die Baume(s umoalt)haben neue grune Blatter(s umoalt).Es ist warmen.Die Vogel(s umoalt) singen frohliche Lieder.Auf den Wiesen wachen scone Blaumen.Greenpeace schutz(s umoalt vyrhu u )die bebrochte Tiere und die gefohredete( s umoalt vyrhu o) Pflanzen.Die Leute machen grosse Mengen Mull und verschmutzen die herrliche Natur.Der Umweltscmutz ist wichtigen fur die grune Erde.

hora pomo6 priznawam si 4e ni6tooo ne znam
    PLS

Голям фен
    Град
    Констанц
    е то бива марзел ,ама пак чак толкова... разбирам ,че не може всичко да не разбираш,ама колкото и да не разбираш тва е толкова просто ,че с един речник и сам ще го преведеш, дори може и да научиш някоя дума така
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

ok ,hajde hora pyrwa smqna sam

Град
    SomEwheRe...
    Малкото момиче си играе с една черна котка. Забавно е. В гората живее една кафява мечка. Тя стои под едно старо дърво. Един голям кит плува в синьото море. Пролет е. Дърветата имат нови зелени листа. Топло е. Птиците пеят весели песни. На поляната растат красиви цветя. Грийнпийс се грижи за застрашените животни и растения. Хората правят голямо количество боклук и замърсяват прекрасната природа. Околното опазване на природата е важно за зелената земя.

И все пак текста е елементарен можеше поне да се опиташ! И да беше го написал/а вярно
    How did I get here with you, i'll never know
    I never meant to let it get so, personal
    After all I tried to do, stay away from loving you
    I'm broken hearted, I can't let you know
    And I won't let it show
    You won't see me cry

леле...от кога учиш немски?
    скоро,ако ви накарат да пишете съчинения как ще се справиш? Текста наистина е елементарен(може с 2-3 непознати думи, ама има речници).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си