Значи,преди около месец се запознахме с две момчета,аз и мойта най-добра приятелка.Запознах ме се докато седяхме на едно кафе.След един ден те ни се обадиха и на поканиха на кафе..сагласих ме се.Там се запознах ме с още няколко момчета.Моята приятелка хареса едно от момчетата Д.Р.Аз я попитах сигурна ли си, тя ми каза, че не е сигурна.Миналия ден излязохме пак с Михайл и с Краси,тогава тя ми каза, че сега пак харесва Краси.Аз разбрах, че те не са свестни момчета, й и казах, че е по-добре са не излизме с тях.Разбрах го в мОмента когато Михайл каза : "Доведете още момичета".Те се интересуваха как да си легнат с някое момиче и от алкохола.Та вчера моята приятелка ме помоли да излезнем пак с тях, а аз тъкмо бях излезнала от банята, и й казах, че няма да мога да дойда.В периода когато аз не сам била с нея, тя си харесла трето момче от тяхната група.Вечерта когато ми го каза по скайп, аз не издържах и й казах истината: "Момиче мисли, как може да правиш такива работи.Сабери си акъла." Скарах ме се, понеже аз не исках да тръгва по лошия път, исках да я спася от провала, казах и : "избери или аз или те,кадето може да не се видите повече след 1 месец". Тя избра мен уж, но едно момче ми пращаше сичко, което си пишеха те(приятелката ми и третото момч), наговаряха са, а през цялото време той и предлагаше секс!!!Аз и казвах още от самото начало, да ги остави, че няма да й докарат нищо хубво!КАКВО НА НАПРАВЯ , КАКВО ДА Й КАЖА, ЗА ДА НЕ ТРЪГНЕ С ТЯХ,защото заплете ли се много никога няма да може да се разплете! Как да й помогна!>!