- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- колко езика ..
колко езика знаете и кой най много ви допада
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
Ами аз уча английски,извънкласно се занимавам с испански,а от другата година ще започна и френски.За момента,тези езици,които уча ми допадат и ми харесват,а за третия ще разбера по-късно.![]()
аз уча английски и руски руския по ми допада![]()
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
az znam angliiski ruski frenski i nemski ama syvsem malko da ti kaja frenskiq e mn truden ezikПървоначално написано от Chrissie
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
Аз знам английски, руски и немски, а най ми допада май английския, въпреки че мн харесвам и руския
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
Ами аз уча английски от доооста време и най-много ми допада =) ,а от другата година почвам и италиански..искаше ми се много френски да уча ,а не италиански ,ама какво да се прави и така става =)
Аз знам английски и адски много го обичам тоя език,а също и малко немски,ама той е по-кофти![]()
damm frenskia verno e mn truden..az y4a angliiski frenski i ispanski![]()
Аз уча английски засега,а се надявам от другата година да уча немски или испански![]()
Ami ycha angliiski i ispanski. angliiskia moej da se kaje 4e go znam a ispanskiq e lesen ama me murzi da go u4a![]()
![]()
![]()
Mи уча английски,немски руски,ама немския е супер лесен и него най си го обичам.пък руския е пълен отврат
Аз знам английски,руски,знаех и украински,но вече всичко забравих, а сега уча испански.Обожавам испанския езииииик![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Английски и немски, английския по ме кефи
(немския е само зареди брачедите щотото са от германия)
Знам английски,френски, изспанки и уча италиянски.Иначе съм учила и португалски, но не ми е толкова добър![]()
Забавно ми е, когато хората кажат, че знаят 'n' броя езика, а имат елементарни пропуски в знанията си както в родния си език, така и в "отлично владяните" от тях чужди езици.
български хаха :]
английскя може да се каже, че го владея добре.
уча и немски...говоря го колкото ням германец ;]
хъхъ..
Знам английски, шведски и малко немски, ам английския си е номер 1![]()
българси ,англииски,руски
англииски знам почти перфектно(живял съм в америка)
И аз същото.Уча немски само от две години и мн. ме кефи,дори ми се струва,че е по-лесен от английскияПървоначално написано от mishok
Пфф да не говоря за руския много ми е противен,тва е най-тъпия език,който може да съществува
![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
^Не уча руски,както споменавам долу,но го знам горе-долу и е супер лесен.Всички разправяте,че бил труден.
Кое му е толкова трудното?
Еми аз си уча английски,български,китайс ки.
А иначе знам малко руски,сръбски и гръцки,не че ги уча.
Има си причина,ама не ми се обяснява вече.![]()
London Tipton
Самата ти казваш,че не учиш руски,започни да го учиш и ти по няколко часа на седмица и ще видиш колко е лесен.Първоначално написано от Your Nightmare
Редовно си чета руски книги с баща ми(с него,защото е руснак).
И си говоря с баба ми,когато се връща от Гърция(рускиня е).
Така че знам за какво става на въпрос.
London Tipton
Може да четеш книги и да говориш,но граматиката не вярвам да я знаеш.Аз също що годе говоря на руски,водя се по тва,че е близо до българския и горе долу разбирам нещо,но определено си е друго да го учиш почти всеки ден поне по 2 часа и да ти говорят за някви падежиВсички казват,че бил като българския и било лесно ама не е така.Иначе не се учудвам,че ти е лесен,ако наистина се занимаваш с китайски.
Граматиката долу-горе.
Имам 5-6 учебника на руски и съм ги чела.![]()
Иначе китайския да занимавам се и с него.
Изобщо имам голям интерес към езиците и много ми се учат фински и френски,холандски.![]()
London Tipton
Радвам се,че поне знаеш за кво става въпрос,защото има някои,които хабер си нямат от руски език и разправят,че бил лесен.Иначе майка ми е учила доста време руски език,но не го знае перфектно.Аз също имам интерес към езиците и мисля за в бъдеще да си занимавам с тва,но определено няма да е и с руски-не ми се отдава този език явно.Поздравления за китайския,не бих имала куража да започна да го учажелая ти успех
![]()