- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- колко езика ..
Ми аз знам английски на високо ниво към C2 някъде и без проблемно чета всякви книги и разбирам и говоря.Иначе знам и испански на ниво B2 някъде и пак мога да чета книги ма трябва да са съвременни и да са с по често използвани думи и мога да говоря свободно.
Puedo escribir los versos m
уча английски и втори испански (нищо не знам на тоя език ) и съм учила преди руски но съм позабравилаанглийския рулс
охх госпожата ми по английски каза,че с мн труд ще си даде C2 ти как го измисли нзПървоначално написано от durotar12
![]()
Учила съм руски и френски, сега уча английски и немски, но френския завинаги си остава моя голяма любов, обожавам го тоя език!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
знам английски и уча Френски и е супер скапан
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
знам български, английски, испански и френски, английският ми допада най-много защото живея в америка и ми е приятен допада ми, не е лесен като граматика но ме кефи, не знам и аз защо![]()
To be lost before you're found, don't mean you're losing.
Ооо то тва че госпожата ти по английски не си дава не означава,че аз не го знам на такова ниво.Напротив даже ние имахме за малко една заместничка,която не бих и дал и B2,защото не можеше да завърже едно изречение.Освен това се готвя за Proficiency на Cambridge и имам доста голям успех досега.А и за испанския смело твърдя,че съм на ниво B2,защото онзи ден се явих на DELE Intermedio(nivel B2) и мисля,че съм го изкарал.Първоначално написано от find_m3
1Английски
2Руски
3Френски
1Учил съм го 7 години не ми тряя да уча майка ми е даскал по АЕ![]()
2Малко труден език особенно падежите.Който е учил знае за кво говоря
3 За 1-ва година го уча-не ми допада особенно пред всяко същ.Тряя да слагам опр.член un/une-зависи от думата
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Аз мн обчам да се занимавам с езици, уча английски 5 години вече а също и съм подготвителен с испански. От 10-ти клас сигурно ще започна и немски, не че ми харесва, но трябва да избирам м/у руски и немски...
А иначе мн ми харесват испанския и английския..![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
английски, немски и испански. Най-ми е лесен английксият, а испанският ми е много интересен език и мн радва, немския е шит, мн ми е труден абе хал хабер си нямам от него....
Английски, френски, испански, руски и почти се справям с италианския..
Наскоро започнах да уча и румънски. /Бих казала,че се доближава до френския/
Най-добре се справям с френския, но пък най-харесвам испанският.
![]()
![]()
Английски и френски,също мога да кажа 2-3 изречения на испански колкото да обясня на човека срещу мен че не говоря този език![]()
Много дълго обясняваш, че не можеш да говориш даден език.Първоначално написано от Undying
![]()
само едно No hablo/me comunico en/entiendo espaПървоначално написано от Lake_bodom
Знам английски,уча руски. Вкъщи сама си уча италиански. А в гимазията баща ми е наточил ножове да ме резне с френски и немски...
Обожавам английски и италиански.![]()
Но немският и руският сък.![]()
Английски и испански....преди и немски учих, ама ми беше много трудно иии.....ама след време мога да го продължа..
Повечето от Вас не знаете дори български, но за сметка на това говорите по няколко чужди езика.![]()
+1!Първоначално написано от 1n5ub0rd1na73
Аз уча само английски, и мога да твърдя,че горе-долу го знам.Предполагам ,че от другата година ще почна да изучавам и някакъв друг език,но какъв-не знам.![]()
+1 да и аз гледам,че всички изреждат по 3-4 езика ма надали ги знаят на многог високо ниво.Аз съм единайсти клас и знам английски на доста високо ниво C1+ и испански към B2 пък гледам някви 7-8 клас по 4.Първоначално написано от Yancheto
Браво, браво, учете, полезно е![]()
Иначе аз знам английски и руски отлично, немски - основни познания. Искам да науча немския като хората, ама няма време![]()
We are all dead people in vacation, but still we dance
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
I KAK MILA MOQ SI SIGURNA 4Е ГИ ЗНАЕ6.....ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ЕДВА ЛИ НЯКОЙ В ТОЗИ ФОРУМ ЗНАЕ И ЕДИН ЕЗИК ...ТА ТОЙ СЕ УЧИ ЦЯЛ ЙИВОТПървоначално написано от BeboP
I KAK MILA MOQ SI SIGURNA 4Е ГИ ЗНАЕ6.....ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ЕДВА ЛИ НЯКОЙ В ТОЗИ ФОРУМ ЗНАЕ И ЕДИН ЕЗИК ...ТА ТОЙ СЕ УЧИ ЦЯЛ ЙИВОТПървоначално написано от i_bleed