.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 99 от общо 99
    Цитирай Първоначално написано от durotar12
    Ми аз знам английски на високо ниво към C2 някъде и без проблемно чета всякви книги и разбирам и говоря.Иначе знам и испански на ниво B2 някъде и пак мога да чета книги ма трябва да са съвременни и да са с по често използвани думи и мога да говоря свободно.
    I KAK MILA MOQ SI SIGURNA 4Е ГИ ЗНАЕ6.....ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ЕДВА ЛИ НЯКОЙ В ТОЗИ ФОРУМ ЗНАЕ И ЕДИН ЕЗИК ...ТА ТОЙ СЕ УЧИ ЦЯЛ ЙИВОТ

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    в момента уча само английски други езици не знам

Учила съм английски :]
    Уча бАлгарЗки и немски ..
    Ъъъ знам италиянски ,амааа малко
    знам малко японски ,ама не мога да се оправя на японски
    ии да тва е

death_alive земи млъкни и научи малко българския пък тогава говори колко време се учи език щото като гледам на тебе явно (предполагам си над 10 години де ... нз) 10 и повече годинки не са ти стигнали да си научиш родния език ;]] Ако имаш затруднения - казвай мога да ти давам частни уроци

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    еми да знам...не точно по-ското уча /повечето/

Английски
    Немски
    Френски
    Фински
    Сръбски
    Италиански

и ми се иска да уча холандски

Ми английски,но не ми върви кой знае колко.Искам да изучавам и испански,а по-късно ,може би, и френски.

Aз знам-Български,Немски,Английски ,Френски,Испански ,]

Уча немски и английски. Сега съм 9 клас и по немски, който уча от 5 клас, се върнахме на азбуката. Направо си умирам от скука в часовете и като не практикувам това, което съм научила преди имам чувството, че съм забравила всичко, колкото и малко да беше. А английския е друго нещо. Тази година ходя на уроци (не, че не се справям в училище, просто така решихме вкъщи) и вече мога с чиста съвест да заявя, че знам малко повече от съучениците си и спокойно мога да си чета книги на английски
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

Град
    sofia
    Az znam frenski i angliiski

Цитирай Първоначално написано от death_alive
    Ми аз знам английски на високо ниво към C2 някъде и без проблемно чета всякви книги и разбирам и говоря.Иначе знам и испански на ниво B2 някъде и пак мога да чета книги ма трябва да са съвременни и да са с по често използвани думи и мога да говоря свободно.
    I KAK MILA MOQ SI SIGURNA 4Е ГИ ЗНАЕ6.....ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ЕДВА ЛИ НЯКОЙ В ТОЗИ ФОРУМ ЗНАЕ И ЕДИН ЕЗИК ...ТА ТОЙ СЕ УЧИ ЦЯЛ ЙИВОТ
    Първо не съм ти "мила",защото съм момче, и освен това имам сертификати-засега по английски,а за испанския ще видя след 2 месеца.Тва че ти не знаеш никав освен български си е твой проблем-не всички са като теб.
    Puedo escribir los versos m

Цитирай Първоначално написано от dar4enceto92
    Уча немски и английски. Сега съм 9 клас и по немски, който уча от 5 клас, се върнахме на азбуката. Направо си умирам от скука в часовете и като не практикувам това, което съм научила преди имам чувството, че съм забравила всичко, колкото и малко да беше. А английския е друго нещо. Тази година ходя на уроци (не, че не се справям в училище, просто така решихме вкъщи) и вече мога с чиста съвест да заявя, че знам малко повече от съучениците си и спокойно мога да си чета книги на английски
    Браво и аз що годе тогава почнах да чета на английски книги.Отначалото ми беше някво трудно ма постепенно свикнах.Напоследак се занимавам главно с испански и вече прочетох една съвременна в оригинал.

Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    ии да тва е

death_alive земи млъкни и научи малко българския пък тогава говори колко време се учи език щото като гледам на тебе явно (предполагам си над 10 години де ... нз) 10 и повече годинки не са ти стигнали да си научиш родния език ;]] Ако имаш затруднения - казвай мога да ти давам частни уроци
    оставия тя(death_alive) е някво тъпо емо.В една друга тема беше писала как не и харесвал живота и искала да се самоубива-ми как ше ти харесва като си толко злобно и арогантно същество и обиждаш всички.Кво злобееш,че другите знаят езици?!

Град
    паралелно
    Английски и немски - на много добро ниво.
    Италиански - колкото да се оправя в Италия; граматиката не ми е силна страна.
    Български - перфектно!

Уча английски.... 3 години съм учила немски... А от другата ще уча френски... И най-много си харесвам английския... Френският след като бях във Франция, малко започна да ме дразни... И да ми става неприятен...
    Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)

Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    ии да тва е

оставия тя(death_alive) е някво тъпо емо.В една друга тема беше писала как не и харесвал живота и искала да се самоубива-ми как ше ти харесва като си толко злобно и арогантно същество и обиждаш всички.Кво злобееш,че другите знаят езици?!
    НЕ ЗЛОБЕЯ , ОТВАРЯМ ВИ ОЧИТЕ КЪМ ИСТИНАТА.................................. .................................................. ..........................................

Не ми ги отваряш към нищо-след като съм доказал с международни сертификати,че го знам значи го знам

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Цитирай Първоначално написано от death_alive
    Цитирай Първоначално написано от i_bleed
    Браво, браво, учете, полезно е
    Иначе аз знам английски и руски отлично, немски - основни познания. Искам да науча немския като хората, ама няма време
    Да знаеш един език не значи да знаеш АБСОЛЮТНО всичко, включено в него..тогава нито един човек не би знаел нито един език...по тази логика......
    Да знаеш един език означава да можеж да говориш свободно, четеш и пишеш грамотно...да може да се оправиш като идеш в дадена страна, в която се говори този език. Аз мога да заявя, че знам руски .. защото майка ми е рускиня.. скъщи говорим на руски, използвам го постоянно и съм уверена в познанията си ...

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    английския си го знам стабилно,от тая година започнах да уча немски и латински.

знам английски и немски но ми се иска да уча и испански иначе най-много ми допада английския (най-лесен е)

Град
    летя надолу с главата
    хъ
    немски, английски, чат-пат руски (колкото да пробутвам евтини брошурки на руснаците на двойна цена) и ся тръгнах да се занимавам с фински (който може и да не се брои, щото мога само да броя и да псувам ). Определено немският ми е любим, много боен език ^^
    paska

Град
    варна
    Знам три съвременни(Английски, Руски, Италиански) 2 два мъртви (Старобългарски и Латински) езика.

Хаха тo днешните ученици са като изтървани от джунглата.
    Тук пишат предимно на по 14-15г. и се учудвам как такива лапета знаят по 5-6 езика.

Английски, учих за 2 години и руски. От втория не съм много-много доволна... вече почти нищо не помня, защото не го уча вече. ;Д

Ами знам английски ,български ,руски и догодина започвам италиански (малко знам от него ) и френски,може и немски,не съм сигурна.
    ROCK
    ON!

Град
    MAINA Town
    Аз уча Английски и Руски. И най-много ми допада английския

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си