- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- колко езика ..
I KAK MILA MOQ SI SIGURNA 4Е ГИ ЗНАЕ6.....ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ЕДВА ЛИ НЯКОЙ В ТОЗИ ФОРУМ ЗНАЕ И ЕДИН ЕЗИК ...ТА ТОЙ СЕ УЧИ ЦЯЛ ЙИВОТПървоначално написано от durotar12
в момента уча само английскидруги езици не знам
Учила съм английски :]
Уча бАлгарЗкии немски ..
Ъъъ знам италиянски ,амааа малко
знам малко японски ,ама не мога да се оправя на японски![]()
ии да тва е![]()
death_alive земи млъкни и научи малко българския пък тогава говори колко време се учи език щото като гледам на тебе явно (предполагам си над 10 години де ... нз) 10 и повече годинки не са ти стигнали да си научиш родния език ;]] Ако имаш затруднения - казвай мога да ти давам частни уроци![]()
еми да знам...не точно по-ското уча /повечето/
Английски
Немски
Френски
Фински
Сръбски
Италиански
и ми се иска да уча холандски![]()
Ми английски,но не ми върви кой знае колко.Искам да изучавам и испански,а по-късно ,може би, и френски.
Уча немски и английски. Сега съм 9 клас и по немски, който уча от 5 клас, се върнахме на азбуката. Направо си умирам от скука в часовете и като не практикувам това, което съм научила преди имам чувството, че съм забравила всичко, колкото и малко да беше. А английския е друго нещо. Тази година ходя на уроци (не, че не се справям в училище, просто така решихме вкъщи) и вече мога с чиста съвест да заявя, че знам малко повече от съучениците си и спокойно мога да си чета книги на английски![]()
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
Първо не съм ти "мила",защото съм момче, и освен това имам сертификати-засега по английски,а за испанския ще видя след 2 месеца.Тва че ти не знаеш никав освен български си е твой проблем-не всички са като теб.Първоначално написано от death_alive
Puedo escribir los versos m
Браво и аз що годе тогава почнах да чета на английски книги.Отначалото ми беше някво трудно ма постепенно свикнах.Напоследак се занимавам главно с испански и вече прочетох една съвременна в оригинал.Първоначално написано от dar4enceto92
оставия тя(death_alive) е някво тъпо емо.В една друга тема беше писала как не и харесвал живота и искала да се самоубива-ми как ше ти харесва като си толко злобно и арогантно същество и обиждаш всички.Кво злобееш,че другите знаят езици?!Първоначално написано от _siNNer_
Английски и немски - на много добро ниво.
Италиански - колкото да се оправя в Италия; граматиката не ми е силна страна.
Български - перфектно!![]()
Уча английски.... 3 години съм учила немски... А от другата ще уча френски... И най-много си харесвам английския... Френският след като бях във Франция, малко започна да ме дразни... И да ми става неприятен...
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
НЕ ЗЛОБЕЯ , ОТВАРЯМ ВИ ОЧИТЕ КЪМ ИСТИНАТА.................................. .................................................. ..........................................Първоначално написано от durotar12
Не ми ги отваряш към нищо-след като съм доказал с международни сертификати,че го знам значи го знам
Да знаеш един език не значи да знаеш АБСОЛЮТНО всичко, включено в него..тогава нито един човек не би знаел нито един език...по тази логика......Първоначално написано от death_alive
Да знаеш един език означава да можеж да говориш свободно, четеш и пишеш грамотно...да може да се оправиш като идеш в дадена страна, в която се говори този език. Аз мога да заявя, че знам руски .. защото майка ми е рускиня.. скъщи говорим на руски, използвам го постоянно и съм уверена в познанията си ...
английския си го знам стабилно,от тая година започнах да уча немски и латински.
знам английски и немски но ми се иска да уча и испански иначе най-много ми допада английския (най-лесен е)
хъ
немски, английски, чат-пат руски (колкото да пробутвам евтини брошурки на руснаците на двойна цена) и ся тръгнах да се занимавам с фински (който може и да не се брои, щото мога само да броя и да псувам). Определено немският ми е любим, много боен език ^^
paska
Знам три съвременни(Английски, Руски, Италиански) 2 два мъртви (Старобългарски и Латински) езика.
Хаха тo днешните ученици са като изтървани от джунглата.
Тук пишат предимно на по 14-15г. и се учудвам как такива лапета знаят по 5-6 езика.
Английски, учих за 2 години и руски. От втория не съм много-много доволна... вече почти нищо не помня, защото не го уча вече. ;Д
Ами знам английски ,български![]()
,руски и догодина започвам италиански (малко знам от него
) и френски,може и немски,не съм сигурна.
![]()
ROCK
ON!
Аз уча Английски и Руски. И най-много ми допада английския