.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: HELP ME :(:(:(

HELP ME :(:(:(

Зна4и имам нещо като малки брадави4ки по малките срамни устни..малки са и много се притеснявам кажете какво е и някой има ли го?Не водя полов живот...НА 14 СЪМ..мастурбирам..Моляви кажете какво е...нбе мога да ходя на гинеколог..нито да кажа на мама..ще съм ви много благодарна моляви кажете ако знаетееее

Супер фен Аватара на bEbsI
    Иди на лекар бе момиче!!!
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Re: HELP ME :(:(:(

Цитирай Първоначално написано от fuck_bb
    Зна4и имам нещо като малки брадави4ки по малките срамни устни..малки са и много се притеснявам кажете какво е и някой има ли го?Не водя полов живот...НА 14 СЪМ..мастурбирам..Моляви кажете какво е...нбе мога да ходя на гинеколог..нито да кажа на мама..ще съм ви много благодарна моляви кажете ако знаетееее
    Другия път си мий ръчичките..Няма друг вариант освен да кажеш на майка си,или да отидеш на гинеколог

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Град
    Белград/София
    Имам 2 въпроса:

Първо - защо да не можеш да отидеш на гинеколог? Вярно, първия път е доста притеснително, но все пак той/тя хора не яде

Второ - защо да не можеш да кажеш на майка ти?

Идея си нямам какво ти е и изобщо дали ти има нещо. Зная само, че такива неща не се решават по форумите, а с посещение при лекар. Така че, ако наистина се притесняваш, че ти има нещо, не пречи да споделиш с майка си и да отидеш на гинеколог . Успех

МНОГО СЪМ СРАМЕЖЛИВА..НЕ МОГА ДА ГО КАЖА НА МАЙКА МИ НЕ МОГА.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1А НА ГИНЕКОЛОГ САМА НЕ МОГА ДА ОТИДА...ТО Е ЯСНО 4Е НЕ Е ОПАСНО ЗА ЖИВОТА ТВА..АМААА...НЗ ОТ КАКВО МОЖЕ ДА Е И ДА НЕ СТАНАТ ПОВЕ4ЕЕЕЕЕЕ ;( ;( ;( ;( ;(

Град
    Белград/София
    Виж, точно от майка ти не би трябвало да те е срам. Ако не на нея, то поне сподели с друг близък човек - по-голяма братовчедка например. А самичка на гинеколог за първи път си е гадничко, наистина.

hottie
    Guest
    Напротив, може и да стане опасно ако не ги излекуваш!

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Напротив, може и да стане опасно ако не ги излекуваш!
    +1
    a za genekolozite 6te polzvam vuzmojnostta da pitam 4esto zadavani vuprosi

1. nad kolko god trqbva da si za da ide6 sama i bez va6ite da razberat
    2. kolko gore doly stryva 1 pregled
    3 trqbva li li4niq ti lekar e zn

Мега фен Аватара на amatorium
    Tochno v momenta se vihri temata sa kondilomata, a izglejda che bash kondiloma imash. Mnogo kofti. Otidi na lekar.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Белград/София
    Цитирай Първоначално написано от bebok
    +1
    a za genekolozite 6te polzvam vuzmojnostta da pitam 4esto zadavani vuprosi

1. nad kolko god trqbva da si za da ide6 sama i bez va6ite da razberat
    2. kolko gore doly stryva 1 pregled
    3 trqbva li li4niq ti lekar e zn
    1 - над 18
    2 - не мога да ти кажа, не живея в България в момента. Принципно, ако те праща личния ти лекар, прегледа е безплатен.
    3 - не, не трябва.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Marina__
    Имам 2 въпроса:

Първо - защо да не можеш да отидеш на гинеколог? Вярно, първия път е доста притеснително, но все пак той/тя хора не яде

Второ - защо да не можеш да кажеш на майка ти?

Идея си нямам какво ти е и изобщо дали ти има нещо. Зная само, че такива неща не се решават по форумите, а с посещение при лекар. Така че, ако наистина се притесняваш, че ти има нещо, не пречи да споделиш с майка си и да отидеш на гинеколог . Успех
    S1glasna s1m

hottie
    Guest
    Аз пък още при първият ми преглед при гинеколог ( на около 13) отидох сама и от там нататък всяка година съм си ходила сама без родители...стига да си плащаш прегледа никой не те пита.

Цената на преглед зависи от лекаря и дали става дума за частен кабинет.Ако си с направление(от личен лекар) плащаш само някаква малка такса от 1-2лв, а за частен преглед е различно - от 20 д0 40лв горе долу и вече зависи какви изследвания ти правят. Всяко изследване се заплаща, но те първо ти казват и ти си преценяваш дали имаш финансова възможност или не. Ако нямаш са готови да приспаднат определена сума.

утре да си на лекар задължително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си