- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- временен татос
Ако има някои запознати нека да разкажат. Колко държът, колко струва и има ли болка
е да, но знаеш ли къде се продава такава индийска къна бях чела в едина друга тема, че се прави специално с такава, а незнам къде се продава от Русе съмПървоначално написано от fаke
![]()
...
и аз мн искам такава и сега чакам една фр да ми каже от къде се поръчва тази къна тя е специална няква индийскакато разбера ще ви кажа
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
В индииските магазини има всичко![]()
Е що бе? Като те мажат може да е студеноПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
предното лято исках да си правя , обаче много бързо ме отказаха, защото кожата загрубява и като избледнее стои много гадно, така че май не си струва само за 2-3 дена да стои такава каквато се очаква (принципно)
мда имах такава оба4е прекалено бързо се маха,да знаете дали има такива дето траят по 1-2 месеца?Първоначално написано от fаke
?
DaLi me 0bi4a6?,DalI me mrazi6?,a Dali mi pukA???!!!!
ето ти идея за татус
дано съм полезен![]()
Dr.Peshev