- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отворкото или Срамежливия?
Здравейте на всичкиИмам нужда от вашата помощ за объркания ми свят и мислите в него ! Та да започвам а ?
При мен винаги е имало нещо,неможе да се обясни мн добре - или никой не си харесвам и в продължение на месеци съм сама ,или се появяват двама и застав
авам на кръстопът ! Единият е наистина мн добър ,винаги има какво да си кажем - не ме оставя и за минута да скучая ...не е от наи-големите красавци ,но има чар.Единственото ,което ме тревожи е ,че е адски притеснителен,просто незнае как да се държи с едно момиче..за приятел е чудесен ,но аз не искам само приятелство.До колкото знам преди мен е имал само 1 приятелка ,а е на 22!
Другият е типичният сваляч ,неможе да му се устои..просто знае какво иска едно момиче ,знае как да я накара да лудне по него! Както се пее в песента на Сантра и Кристо ( ..парите в джоба ми,разходки по магазини,клубове и колата ми). Но този тип мъже ,не са от най-сериозните според мен!Но нали знаете ,че да накараш такъв тип да се влюби е равностойно на голяма победа.
Не съм материалистка ,просто искам любов,а от кого да я получа - от срамежливия или отворкото? Помощ! Благодаря предварително![]()
Don`t Cry Baby ....
Еми ако искаш сериозна връзка - срамежливкото.А относно притеснителността предполагам малко ще "поработиш над него" и ще го отракаш.Ако искаш нещо ей така хващай отворкото но да го накараш да се влюби в тебе и да се промени шансовете са 1 на 1 000 000
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Аз съм за срамежливия. Като го предразположиш няма да се държи така с теб, а то това е целта. Щом можеш да говориш с него и ти е приятно, знае какво да ти каже - това е добре. Малко по малко ще свикне с теб и ще се отпусне.
Успех във взимането на решение и по-натам.![]()
Понеже всеки ще каже да вземеш по-задръстения, аз ти казвам да вземеш плейбойчето.
по-добре срамежливкото ,защото според мен за да издържиш отворкото ще ти трябват мн здрави нерви понеже повечето такива момчета имат мн голямо самочувствие![]()
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P
аз съм за отракания
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
Според мен срамежливия след време ще се отпусне и ще се отрака. По вероятно е той да ти даде това което искаш а именно любовУспехии :P
How did I get here with you, i'll never know
I never meant to let it get so, personal
After all I tried to do, stay away from loving you
I'm broken hearted, I can't let you know
And I won't let it show
You won't see me cry
Наистина зависи какво искаш ти самата...Ако искаш дълга връзка и спокойствие вземай срамежливия...ако искаш да се изфукаш и краткотрайна връзка вземай плейбоя![]()
...
ami moje sramejlivkoto kakto kazvat nqkoi po gore : toi shte se promeni no puk i otvorkoto ne e za izhvurlqne nz ti triabva da si precenish no spored men idqalno shte e edna smeska mejdy dvamata![]()
![]()
ами може би срамежливкото е по-добре,но аз лично бих избрала отворкото..нали съм мазохистче и искам да страдам ,като ме зареже...![]()
someone else...
Ами .. от едната страна стой ... срамежливкото ... човекът който те кара да се забавляваш и се притеснява ... от теб .. човекът който .. тръпне да те види .. и се изчервява целия .. който .. дава всичко за теб .... " тихите води са най дълбоки " .........................-................... от другата страна .. стои .. той ... отворкото .. който би могъл да си играе с теб .и да си прави каквото иска ... трудния за покоряване .. но все пак и по интересния ... човекът с парите, колите и тнт ..
: извод. .. парите не са най важното ... а да накараш някой да се промени заради теб е тъпо не мислиш ли ? По добре всеки да е себе си ... моят съвет е ... да обръщаш повече внимание .. на срамежливкото ... той просто не знае как става .. но с времето ще се отпуска все повече и повече ... а пък ... отворкото ... все ще се оправи някак ..
ПС: и все пак най важното е какво искаш ти ... ! просто мисли .. реши какво искаш ... ако не знаеш не лъжи никого ...успех !
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
подкрепям, ако всички зимат задръстения за такива кат нас няма да останат момичетаПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Избери този,с който мислиш,че ще си по-щастлива..Помисли кой би ти дал това ,от което се нуждаеш..Дали искаш да си със Срамежливия или с Отворкото..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
mm...pred intresen krustoput si zastanala...na tvoe mqsto 6tqh da izbera sramejliveca-spored men otworkoto samo sega ti hareswa a posle burzo 6te ti omruzne, dokato ot sramejlivkoto ima kakvo da se o4akva... ubedena sam 4e e skrit talant i e vupros na vreme da go razkrie![]()
Скромността краси човека нали ?Първоначално написано от tuzaro
![]()
The Spark
Добре де, как така ние да знаем от кой да получиш любов и кой да избереш?
Животът е адът описан в Библията!
Blagodarq![]()
Don`t Cry Baby ....
Отворкото ftw...
С тоя задръстения като изкарате 5 години и кво, да не би ще се ожените..
На 3тия месец ще го замерваш с чинии вече...
С другия ще ти е забавно, ще има тръпка, ще ти е итнересно, кво повече искаш ?
Да ядеш лайна цял живот или пържоли една година, кое е по добре ?
Избора си е твой все пак ама отворкото ftw![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Аз бих избрала "отворкото", колкото и всички да казват, че той ще те зареже бързо, не може да слагаме всички момчета под общ знаменател. Със срамежливия няма да ти е интересно. Все ти ще правиш първите стъпки и по едно време ще ти писне.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Както ги описваш излиза, че и двамата са олигофрени - единия е задръстеняк, а другия некъв смотаняк, който се прави на много велик. Естествено, че по-добре да избереш пича, който има чувства към теб и който няма да ти тръгне по гъза и който няма да можеш да разиграваш.
И между другото има страшни гъзари, които не приказват много, обаче като се появи отворко веднага изпъкват тия, дето не се прават на пичове. Гъзара си знае цената и не приказва много за глупости, като в същото време знае как да се държи с момиче, така че на нея да и е хубаво.
Вземи си отворения.С него ще има тръпка,може би скандали и много нерви,ама тези неща са като солта и ще добавят повече вкус в отношенията ви.С него определено ще е по-интересно.![]()
Нито един от 2мата...с единия е мн трудно и въртеливо с другия несериозно намери си златната среда...