Здравейте на всички Имам нужда от вашата помощ за объркания ми свят и мислите в него ! Та да започвам а ? При мен винаги е имало нещо,неможе да се обясни мн добре - или никой не си харесвам и в продължение на месеци съм сама ,или се появяват двама и застав
авам на кръстопът ! Единият е наистина мн добър ,винаги има какво да си кажем - не ме оставя и за минута да скучая ...не е от наи-големите красавци ,но има чар.Единственото ,което ме тревожи е ,че е адски притеснителен,просто незнае как да се държи с едно момиче..за приятел е чудесен ,но аз не искам само приятелство.До колкото знам преди мен е имал само 1 приятелка ,а е на 22!
Другият е типичният сваляч ,неможе да му се устои..просто знае какво иска едно момиче ,знае как да я накара да лудне по него! Както се пее в песента на Сантра и Кристо ( ..парите в джоба ми,разходки по магазини,клубове и колата ми). Но този тип мъже ,не са от най-сериозните според мен!Но нали знаете ,че да накараш такъв тип да се влюби е равностойно на голяма победа.
Не съм материалистка ,просто искам любов,а от кого да я получа - от срамежливия или отворкото? Помощ! Благодаря предварително