.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Отворкото или Срамежливия?

Здравейте на всички Имам нужда от вашата помощ за объркания ми свят и мислите в него ! Та да започвам а ? При мен винаги е имало нещо,неможе да се обясни мн добре - или никой не си харесвам и в продължение на месеци съм сама ,или се появяват двама и застав
    авам на кръстопът ! Единият е наистина мн добър ,винаги има какво да си кажем - не ме оставя и за минута да скучая ...не е от наи-големите красавци ,но има чар.Единственото ,което ме тревожи е ,че е адски притеснителен,просто незнае как да се държи с едно момиче..за приятел е чудесен ,но аз не искам само приятелство.До колкото знам преди мен е имал само 1 приятелка ,а е на 22!
    Другият е типичният сваляч ,неможе да му се устои..просто знае какво иска едно момиче ,знае как да я накара да лудне по него! Както се пее в песента на Сантра и Кристо ( ..парите в джоба ми,разходки по магазини,клубове и колата ми). Но този тип мъже ,не са от най-сериозните според мен!Но нали знаете ,че да накараш такъв тип да се влюби е равностойно на голяма победа.
    Не съм материалистка ,просто искам любов,а от кого да я получа - от срамежливия или отворкото? Помощ! Благодаря предварително
    Don`t Cry Baby ....

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Еми ако искаш сериозна връзка - срамежливкото.А относно притеснителността предполагам малко ще "поработиш над него" и ще го отракаш.Ако искаш нещо ей така хващай отворкото но да го накараш да се влюби в тебе и да се промени шансовете са 1 на 1 000 000
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Град
    София
    Аз съм за срамежливия. Като го предразположиш няма да се държи така с теб, а то това е целта. Щом можеш да говориш с него и ти е приятно, знае какво да ти каже - това е добре. Малко по малко ще свикне с теб и ще се отпусне.
    Успех във взимането на решение и по-натам.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Понеже всеки ще каже да вземеш по-задръстения, аз ти казвам да вземеш плейбойчето.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    SoFiA
    по-добре срамежливкото ,защото според мен за да издържиш отворкото ще ти трябват мн здрави нерви понеже повечето такива момчета имат мн голямо самочувствие
    NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P

Град
    stara zagora
    аз съм за отракания
    UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,

uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli

I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,

6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!

Град
    Varna
    a be toq sramejliviq kato men be samo det ne sym na 22 glasuvam za nego

Град
    SomEwheRe...
    Според мен срамежливия след време ще се отпусне и ще се отрака. По вероятно е той да ти даде това което искаш а именно любов Успехии :P
    How did I get here with you, i'll never know
    I never meant to let it get so, personal
    After all I tried to do, stay away from loving you
    I'm broken hearted, I can't let you know
    And I won't let it show
    You won't see me cry

Град
    Русе
    Наистина зависи какво искаш ти самата...Ако искаш дълга връзка и спокойствие вземай срамежливия...ако искаш да се изфукаш и краткотрайна връзка вземай плейбоя
    ...

ami moje sramejlivkoto kakto kazvat nqkoi po gore : toi shte se promeni no puk i otvorkoto ne e za izhvurlqne nz ti triabva da si precenish no spored men idqalno shte e edna smeska mejdy dvamata

Град
    In Devil's Castle
    ами може би срамежливкото е по-добре,но аз лично бих избрала отворкото..нали съм мазохистче и искам да страдам ,като ме зареже...
    someone else...

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Абе любов май само от срамежливия ще получиш... Ама аз ще съм за отворкото, айде бе...
    The reasons of love... <3

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами .. от едната страна стой ... срамежливкото ... човекът който те кара да се забавляваш и се притеснява ... от теб .. човекът който .. тръпне да те види .. и се изчервява целия .. който .. дава всичко за теб .... " тихите води са най дълбоки " .........................-................... от другата страна .. стои .. той ... отворкото .. който би могъл да си играе с теб .и да си прави каквото иска ... трудния за покоряване .. но все пак и по интересния ... човекът с парите, колите и тнт ..

: извод. .. парите не са най важното ... а да накараш някой да се промени заради теб е тъпо не мислиш ли ? По добре всеки да е себе си ... моят съвет е ... да обръщаш повече внимание .. на срамежливкото ... той просто не знае как става .. но с времето ще се отпуска все повече и повече ... а пък ... отворкото ... все ще се оправи някак ..

ПС: и все пак най важното е какво искаш ти ... ! просто мисли .. реши какво искаш ... ако не знаеш не лъжи никого ... успех !
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Понеже всеки ще каже да вземеш по-задръстения, аз ти казвам да вземеш плейбойчето.
    подкрепям, ако всички зимат задръстения за такива кат нас няма да останат момичета
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен Аватара на 50cent
    аз съм за отворкото

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Избери този,с който мислиш,че ще си по-щастлива..Помисли кой би ти дал това ,от което се нуждаеш..Дали искаш да си със Срамежливия или с Отворкото..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

mm...pred intresen krustoput si zastanala...na tvoe mqsto 6tqh da izbera sramejliveca-spored men otworkoto samo sega ti hareswa a posle burzo 6te ti omruzne, dokato ot sramejlivkoto ima kakvo da se o4akva... ubedena sam 4e e skrit talant i e vupros na vreme da go razkrie

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    подкрепям, ако всички зимат задръстения за такива кат нас няма да останат момичета
    Скромността краси човека нали ?
    The Spark

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Добре де, как така ние да знаем от кой да получиш любов и кой да избереш?

Животът е адът описан в Библията!

Blagodarq
    Don`t Cry Baby ....

Град
    Видин
    Отворкото ftw...
    С тоя задръстения като изкарате 5 години и кво, да не би ще се ожените..
    На 3тия месец ще го замерваш с чинии вече...
    С другия ще ти е забавно, ще има тръпка, ще ти е итнересно, кво повече искаш ?
    Да ядеш лайна цял живот или пържоли една година, кое е по добре ?
    Избора си е твой все пак ама отворкото ftw
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Аз бих избрала "отворкото", колкото и всички да казват, че той ще те зареже бързо, не може да слагаме всички момчета под общ знаменател. Със срамежливия няма да ти е интересно. Все ти ще правиш първите стъпки и по едно време ще ти писне.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Както ги описваш излиза, че и двамата са олигофрени - единия е задръстеняк, а другия некъв смотаняк, който се прави на много велик. Естествено, че по-добре да избереш пича, който има чувства към теб и който няма да ти тръгне по гъза и който няма да можеш да разиграваш.
    И между другото има страшни гъзари, които не приказват много, обаче като се появи отворко веднага изпъкват тия, дето не се прават на пичове. Гъзара си знае цената и не приказва много за глупости, като в същото време знае как да се държи с момиче, така че на нея да и е хубаво.

Голям фен
    Вземи си отворения.С него ще има тръпка,може би скандали и много нерви,ама тези неща са като солта и ще добавят повече вкус в отношенията ви.С него определено ще е по-интересно.

Нито един от 2мата...с единия е мн трудно и въртеливо с другия несериозно намери си златната среда...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си