- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отворкото или Срамежливия?
Срамежливия!Може да го накараш да се поотпусне с течение на времето,докато сваляча.той нямам как да се промени просто ей така.Винаги ще иам нещо от предишното АЗ в него!
exexe kade da q namerq tazi sredaza momenta ne su6testvuva takuv variant
Don`t Cry Baby ....
Има има просто не си се огледала достатъчно...но ако тряя да избираш...избери отворкото по весело ще ти е поне няма дасе получи и без това с нито един от 2мата...както историята показва крайностите не водят до нищо добро...
А що сеотнася до мненията да избереш сваляче че ще се промени или че срамежливия че ще се промени ще кажа само едно което съм доказвал буквално хиляди пъти PEOPLE DON'T CHANGE
Напваих си труда да преброя гласовете.
А ето ги и тях:
Срамежливия: 9 гласа
Отворкото: 7 гласа
И за двамата(тук някой съфорумци не са посочели никой,а просто гледаната точка) 4 гласа
Нито един: 1 глас.
Правете си изводите Вие![]()
;]
Хмм...и по какъв критерий са квалифицирани като "Отворкото и Срамежливия"...?
Иначе,предполагам,"отворко о" ще се прави на интересен и егото му е прекалено голямо.Т.е "срамежливия" е моят избор.
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Това че имам его чието тегло вече ме задушава и постоянно се прая на интересен ме прави отворко? Уоу я да тичам да свалям мацките довечера шъ сваля сичките мацки в дискотеката...Първоначално написано от magi_megi
Пожелавам ти успех.Първоначално написано от GregoryHouse
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
xexexe stoq si az na krustoputq :P~
Don`t Cry Baby ....
Бих избрала срсмежливкото.1во,че не съм материално момиче и 2ро,че този човек има какво да ми покаже и да ми даде.Човекът до мен не трябва да ми е само гадже,не е нужно да ми дава само любов,искам и приятел,на който мога да разчитам и да знам,че това е човекът,който няма да ме предаде.Отворкото е този,който не олицетворява тези неща ---> СРАМЕЖЛИВКОТО!
Just haters make me famous! εĭз
А кой фактор определя "срамежливкото", като сигурен залог? Какво му пречи да те прасне два-три пъти и да ти каже "сбогом Патриция"?
Я си купи един вибриращ приятел и си пусни новата песен на Глория, или която там слушаш...
He who runs with aggression walks with no dignity
Каква е причината да ти е крив света?
Don`t Cry Baby ....
Кой каза ,че като си срамежлив , си и беден ??? Каква е тази логика немгоа да разбера?Двете неща нямат нищо общо.Аз съм срамежлив само с този човек,който харесвам ,а иначе в компания е друго...Първоначално написано от SiegHeil
Don`t Cry Baby ....
Don`t Cry Baby ....
Don`t Cry Baby ....
Давай за срамежливияяяяяяПървоначално написано от Girl With Broken Heart``
![]()
![]()
![]()
Гошо !
Pak sum az(((((( Izbrah otvorkoto ........... i sega mai iskam sramejliviq
Izlizam i s dvamata i balansiram po ostrieto ........(kakto maika mi kazva na dva stola ne se sqda.nakraq padash ) Molq vi pomognete mi kak moje da iskam 2 mom4eta i kum 2 da imam ednakvi 4uvstva.
Don`t Cry Baby ....
Както обичам да казвам винаги съм прав когато кажа нещо...и то не трябва да стане...или хората не искат да стане като пророк съмПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Аз бих избрала отракания...ама се пак тфа си е тфое решение...
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Толкова не ми е смешно ,че не е истина!!! Такова нещо за пръв път ми се случва..... не искам да падам от столовете ........но как да избера![]()
Don`t Cry Baby ....
Чети темата бе...тя го избра мн отдавна просто разясни кфо е станалоПървоначално написано от JuSt a kId [*_-
За теб: СТАРА ТЕМА Е
![]()