.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    според мен не се определя за един човек какъв е от това дали има коли,пари и тн. или няма.искам да кажа че понякога "оворкото" всашност може да се окаже и най-срамежливото момче пред момичето което харесва.
    ако повече ти допада срамевлижия извери него ,но не се опитваи да го променяш той е такъв какъвто е и може би ако ти не си момичето което го харесва с всичките му недостатъци и тн.,остави съдбата да го срешне с момичето което ще го хареса заради това което той наистина е .
    решиш ли да избереш "оторкото" както го определяш ,първо си помисли добре дали просто не искаш да се изфукаш с него и после да го зарежеш,защото ти не би се почувстжала добре на негово място нали?
    е както и да е..ти решаваш а и това не е вапрос на йивот и смърт кой знае може да имаш и втори шанс
    успех !

незнам от кого ще получиш любовта която търсиш и искаш но на тове място бих избарала първия защото е сериозен човек който най вероятно е държал на образованието и е изостанал с гаджетата се пак е на 22 сега с теб може да навакса а вторият е момче от което може единствено да получиш болка едва ли ще успееш да укротиш!!! незнам ти решашваш :P
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

m zavisi kakva vraska iskash seriozna- sramejlivkoto a pak za zabavllenie -otvorkoto obaa4e da znesh 4e vseki moment trqqsi podgotvena za vsi4ko

опа сажаляван ,не бях прочела до край темата..

Голяма картинка съм напоследак аз и моя живот....стават едни засечки и най -странното е ,че срамежливкото продължава да се бори и сякаш не му пука мн за отворкото!
    Don`t Cry Baby ....

Град
    Париж
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
    ]Аз бих избрала отракания...ама се пак тфа си е тфое решение...
    Чети темата бе...тя го избра мн отдавна просто разясни кфо е станало За теб: СТАРА ТЕМА Е
    Аз ако трагна да чета сичко...
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си