- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отворкото или Срамежливия?
според мен не се определя за един човек какъв е от това дали има коли,пари и тн. или няма.искам да кажа че понякога "оворкото" всашност може да се окаже и най-срамежливото момче пред момичето което харесва.
ако повече ти допада срамевлижия извери него ,но не се опитваи да го променяш той е такъв какъвто е и може би ако ти не си момичето което го харесва с всичките му недостатъци и тн.,остави съдбата да го срешне с момичето което ще го хареса заради това което той наистина е .
решиш ли да избереш "оторкото" както го определяш ,първо си помисли добре дали просто не искаш да се изфукаш с него и после да го зарежеш,защото ти не би се почувстжала добре на негово място нали?
е както и да е..ти решаваш а и това не е вапрос на йивот и смърт кой знае може да имаш и втори шанс
успех!
![]()
незнам от кого ще получиш любовта която търсиш и искаш но на тове място бих избарала първия защото е сериозен човек който най вероятно е държал на образованието и е изостанал с гаджетата се пак е на 22 сега с теб може да наваксаа вторият е момче от което може единствено да получиш болка едва ли ще успееш да укротиш!!! незнам ти решашваш :P
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
m zavisi kakva vraska iskashseriozna- sramejlivkoto
![]()
![]()
a pak za zabavllenie -otvorkoto obaa4e da znesh 4e vseki moment trqqsi podgotvena za vsi4ko
![]()
опа сажаляван ,не бях прочела до край темата..![]()
Голяма картинка съм напоследак аз и моя живот....стават едни засечки и най -странното е ,че срамежливкото продължава да се бори и сякаш не му пука мн за отворкото!
Don`t Cry Baby ....
Аз ако трагна да чета сичко...Първоначално написано от GregoryHouse
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()