- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви помогнете
Здраейте!Аз съм момиче на 14г. и съм от град Добрич имам село, разбира се което е близко до моя град. Преди около 1 година когато стояхме с мойте приятелки в парка видях едно момче , което е от село.Аз го харесах,но явно и той ме хареса.Имаше там закачливи погледи тва онова, но без да си познаваме.След около един месец тва момче извика сестра ми за малко и й каза, че ме бил харесвал и искал да тръгнем.Първо се запознахме.Той е турчин ,но не е някъв грозен или някъв мизерен , напротив.И станахме гаджета, обичах ме се .Но имаше проблеми - 1. Родителите ми не разрешаваха да ходя с него и когато могажеха ми вдигаха скандал и на мен и на сестрами , майка ми постоянно ми проверяваше телефона и т.н. 2.Нали съм от града и рядко си идвах на село обаче не можехме да се срещаме , защото все някой изкуфял дядка щеше да каже на баща ми и ..... . Въпреки всичко се виждахме скришно.Известно време обаче не се виждахме е засичахме се по пътя , но дори и здрасти не си казвахме , за да не види някой.Тей като не се виждахме често аз постепенно преставах да го обичам , но той явно не е . Късахме пак се събирахме , но аз вече не изпитвах нищо към него. Реших , че вече е крайно време
да спра тази връзка и казах на приятелки те си да отидат да му кажат, защото мен ме беше срам.Те са му казали и той се разтройл .Звънеше ми пускаше ми смс , но аз му казвах , че не го обичам. В това време срещнах друго момче от село , което ми допадна .Това момче му е приятел. Пред него си говорих с това момче пригръщах ме се, но само приятелски . Той ни видя и каза , че ще се сбие с него. Но аз направих всичко възможно да не става и засега не са се сбили още. Моят бивш приятел е приятел на моята приятелка и те доста често си говорят по телефона , защото той каза ,че ако не тръгва пак с него ще ми направи живота черен , ще съжалявам за вичко и тя се опитва да го разубеждава да не прави нищо. Имам една др приятелка , кояту пък ми казва , че той бил ме псувал на него му била казала , че съм си чатила с другото момче , че сме ходили и т.н. Аз и вярвах тя също каза , че той щал да говори с баща ми да му разкаже всичко .Днес обаче др моя приятелкя пак говорила с него и той казал , е всичко тва е лъжа , че не е приказвал такива неща и разбрах що за стока е тва момиче. И въпро са беше какво да правя с него ами ако ми направи нещо лошо?? Той иска да ми отмъсти , защото и на него му е гадно , че го скъсах ,а твърди , че ме обича . Казва още й че ще се сбие с другото момче![]()
![]()
![]()
![]()
Мама им турска. Само проблеми правят. Стой далече от него.
Лапешка история...Ко повече !
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
и писна вече от такиваПървоначално написано от BlindedAngel
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Мен ми направи впечетление как са се видяли 1 път в парка и са "тръгнали" ..
The Spark
Ей, Богу, покрай вас вече религиозна ще стана... ама страшно религиозна!
Видя ли, че родителите ти са били прави като са ти казали да не се занимаваш с него? Ще разберете някой ден, че родителите ви не ви забраняват да се срещате с някой просто ей така. С това момче не прави нищо. Още повече, че след като е в 7-8ми клас, а не 4ти, май не би трябвало да прати приятелката ти да ти предложи вместо него...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ти си многооо зле лапеееееееееееееееее ти ако го обичаше няма значение кав е нямаше да постъпих така с него таи че праилно ща псува ти знаиш ли ко искаш пффффф
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
+1! И не се дръж като лапе!Първоначално написано от w0sh
Животът е адът описан в Библията!
На 14 години би трябвало да си разбрала, че родителите ти са прави за много неща. Това е било едно от тях. Просто гледай да го избягваш и се надявай с времето вс да се оталожи...
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
1-во ти си дете и това е напълно обяснимо...
2-ро това че си била гадже с него нищо не знаи,още си малка да разбереш кво е тва любов,ала бала....и сички тия тем подобни...
3-ро и ан мен ми направи впечатление срещтнали са се из парка видели са се и айде станали гаджета....
4-не напрразно мразя цигани,турци,мангали....сите са една сган от кяото трябва да се оттървем(има малки изключения)
5-то то и аз не слушам моите родители,ама поне си имам едно на ум...
И бива ли такос нещо да ходиш с турчин,малеее ей за тва.....Отначало праят мили очички и после ше те земат да ти резнат гърлото за тва че вече си щастлива с друг....Тъй де малко базик да вкараме...
Аре да утепаме сите мангали ве :Д
С тебе сме,копеле.Първоначално написано от pet_14
![]()
тцтцтц... начи родителите ти са прави...как щи дадат да излизаш с рязан... пък и тва е че турците са много ревниви, имах една приятелка... ходеше с турчин... после.. много е закопа тоя гамен...кво ли не я прави ... постоянно е преследваше.. постоянно е унижаваше, изнасилваше я.. кво ли не... и тя си мълеше.. ся тва момиче..
с ква психикаа е... бегай надалече от такива... !!!!
Се пак .. чиста детска историйка.. за бой се говори ... тц-тц.. непременно ли е .. все едно нямат усти ...![]()
но комент !![]()
![]()
![]()
За кое село става въпрос? Може да напраавим една форумна кампания "Нека смажем шибания циганин".
Гласувам "за" със всички налични крайници.Първоначално написано от Pliok0019
уат дид иу сей?Първоначално написано от ville baby
The Spark
СпОРеД мЕн ... аКо нАисТИна Го ЛоФф-КаШе НяМАшЕ дА гО зАрЕжЕш...Но Т`вА сИ е ТвОе РеШеНиЕ ... ОсТаВи Го Да Си ПРаВи К`вОтО щЕ! ВеЧе НЕ сТе ЗаЕдНо !!! :P
Как ще ходиш с турчин, бе пача? Малко ли красиви българчета има на твоята възраст?
Казвайте къде да се събираме, за да го счупиме тоя резак...
Първоначално написано от BaBy_bS
+1