- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Устна хигиена..
Здравейте,
искам да ви питам как си поддържате устната хигиема.. в смисъл ползвате ли конци, електрически четки (чувала съм , че са по-добри от обикновенте) нещо друго.. защото аз го карам само 2 пъти на ден с четка и паста за зъби и тва е , но имам чувството, че не е достатъчно, че взеха вече да ме са ми толкова бели зъбите![]()
Пиеш ли кафе,пушиш ли?
Иначе аз ползвам избелваща паста,четка за чувствителни зъби(не е електрическа) и вода за уста(сещу зъбен камък и още разни там работи обаче скоро свършва и мисля за ди взема избелваща).
Tui tiu Mn vnimavai segaAz ot takava mania za beli zubi, vmesto da im pomogna , gi opropastih i sega shte mi se nalogi speshna manipulacia , moge bi
Prekalih s chetkaneto, tolkova mn (shtoto iskah da sa mn beli) i sega suvsem se iztuniha, ronqt se i trqbva da gi opravqm.. Taka , che pomisli 3 puti, predi da pochnesh s takava mania.
Ako iskash beli zubi? - izbeli si gi v nqkoe studio
Ne pravi moqta greshka.. ne si gi zatormozqvai s konci, prekaleno chetkane ili prekaleno chesto miene! Otivai da ti gi izbelqt, moge da kavat, che uvregda, no az poveche si navredih po trudnia nachin.
Ti si izbirash, uspeh
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Не, не , манията ми не е бели зъби , просто гледам другите ми приятели ползват конци, разни там неща, пък аз го карам само на паста и четка.. и де да знам.. не искам да излгеждам като занемарена някаква.. просто питам за най-обикновена грижа
бтв пия кафе рядко - 3 пъти седмично да кажем и не пуша![]()
Аз използвам конци и просто като видях какво е било без тях....задължително си вземи.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
koncite za kvo sa>>>???
След всяко хранене си мия зъбките с четка за зъби и избелваща паста по3-4 минути !Ако нямам възможност , дъвча дъфки .![]()
Избелваща паста за съби (през месец) редувам ги
Четката ми на гърба има приставка за език, не знам на коя марка беше(имам и електрическа, но предпочитам другата)
Вода за уста
Конци
Дъвки Orbit
Бонбони Orbit
![]()
![]()
![]()
хах не е много много полезно да ги миеш повече от 2 пъти на ден.. та мия ги сутрин вечер.. ползвам дъфки които и да ви кажа няма да сте ги чували.. листерин за устата (мн е добър ) но го ползвам 2 3 пъти на месец защото ... абе нещо беше и тои не мноого полезен ако се ползва често иии конец .. ама конец.. 1 на 2 3 дена![]()
обикновеното:
обикновена четка и избелваща паста за зъби
а дъвките от къв зор ги споменавате?
аз съм като Алекс Фъргюсън-без дъвка не можеш ме видиш!![]()
????Първоначално написано от 6DBK
Чистене за заби за това саПървоначално написано от 6DBK
![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Два пъти на ден,някой път по три с четката и пастата.
А дъвката-незаменим аксесоар.![]()
А пък електрическите четки са големи боклуци.
Точно,че нищо не правят.
London Tipton
+1 imam losho vpe4etlenie ot elekri4eskite chetkiПървоначално написано от Your Nightmare
stradam ot ujasna maniq za beli zubi miq gi po 3 puti na den i pak si mislq 4e sa julti![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Дъвките спомагат за създаването на повече слюнка в устата, а слюнката е натуралната защита на устата (зъби, език)Първоначално написано от extreme_
Конците са за премахване на бактериите и храната между зъбите, който четките не могат да почистят.
Също така електрическите четки НЕ са по-ефективни, те са направени за хора с проблеми..
И какви са тези бонбони Орбит, че не съм виждал?![]()
wmesto da se 4etkam sled vsqko qdene ... vmesto duvki moje li da polzvam usta za voda ili ne e hubavo postoqnno da se izpolzva ???
Аз си ги мия два пъти на ден с четката и пастата за зъби (всеки път, когато свърши е различна) .. Колкото до дъфките подкрепям мнението, че са незаменим аксесоар ХУБА-БУБА![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Мия си зъбите два пъти на ден,с някаква .. ъъ,точно в момента хомеопатична паста .. много е вкуснаОтделно от това,ако се почувствам "мръсна" преди да изляза ги плакна с вода за уста.Дъвча и дъвки(обожавам Airwaves касис)
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Зъбите се мият след хранене,по-неполезно е да ги миеш само вечер.Четката няма да ти изтърже от венеца.![]()
Миене с паста,вода за уста(по-силна),редовно ходене на стоматолог,без цигари,кафе,черен чай.
ПС.Водата за уста се използва само след измиване с паста,иначе ефект няма.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Онези с грапавата повърхност дето ги рекламиратПървоначално написано от Kassu
И аз имам 1 въпрос, да не пускам нова тема: пастата на Перл Дропс за избелване много ли е вредна ако я използвам постоянно. Искам да кажа 2 пъти на ден, понякога 3, обаче не я сменям, като се има предвид че съм на 16. Какви последици ще покаже след години например. Плс отговорете, че ме хвана шубето.![]()
Ами не я знам тая паста, но един приятел стоматолога му каза, че може да си мие (ако си ги миеш 3 пъти дневно) примерно сутрин и вечер с една паста, а наобяд с друга, на другия ден тая паста дето си е ползвал наобед я ползваш сутрин и вечер, а другата само един път и така ги редуваш. Но не знам повече.
А тая вода за уста колко пъти на ден се ползва, вредна ли е , колко струва?![]()
emi az q izpolzvam vinagi sled 4etkaneto s pastata za zubi toest sutrin i ve4er i popitah tuka dali 6te e hubavo sled sqko qdene bez da se 4etkam s pasta i te mi otgovoriha 4e ne e hubavo :PПървоначално написано от momo.xixi