.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Avon

Град
    Бургас

Avon

Вярвате ли им на тези продукти на Avon? До сега съм си поръчвала само някакви евтини гланцове за устни..., нищо по-скъпо. И последно като разгледах каталога..видях някакакъв продукт хем за тен хем против целулит...и го поръчах. И сега когато събрах нужните пари.. се чудя дали действат .. и дали да не отменя поръчката и да си взема нещо изпитано на Гарниер примерно (много съм доволна от тях).
    Да се доверя ли на Avon?
    Freenstyle Hip Hop & contemporary dance school Dune
    Танцувай със сърцето си !

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ако е анти целулитния гел от брошура номер 8, значи действа. Аз съм представител и една клиентка си го поръча, каза че действа с диета. Аз не съм го ползвала, но той не е за отслабване, а за стягане.
    По принцип всички тяхни са за стягане. (:

Аз съм си поръчвала много неща на Avon , но само по простата причина, че са по-евтини от Гарниер например. По-добре си вземи на Гарниер, според мен. Аз от Avon съм си вземала душ-гелове, гланцове, спирали, фон-дьо-тени и лосиони за тяло... като обикновените продукти са , аз не виждам разлика... но това все пак не е от скъпата козматика на Avon..

Действат (е, то зависи и кои, де) и са сравнително доста евтини, а иначе биват.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Ако е анти целулитния гел от брошура номер 8, значи действа. Аз съм представител и една клиентка си го поръча, каза че действа с диета. Аз не съм го ползвала, но той не е за отслабване, а за стягане.
    Ами да ти кажа не помня на коя страница беше, защото го разгледах набързо. Това което ми направи впечатление беше,че е за тен и в същото време против целулит.. и не беше скъпо - към 10 лв. Ако се сещаш...

Аз се сещам за кой продукт говориш,но той май е нов и едва ли някой го е пробвал.Аз си взимам само от най-елементарните неща,защото скъпите са само скъпи и нищо повече.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Град
    Ha MopeTo (sun)
    аз лично съм доволна от продуктите на avon като изключим лаковете йм
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Аз съм представител от много време! Сигурно има 4 години, но и преди това използвах продукти на AVON и да ти кажа са много качествени! За антицелулитния гел - ползвала съм такъв (още го ползвам) с тонизиращ ефект, но беше само за крака! Новият е за цялото тяло! На мен ми деиства, чувствам си кожата по стегната а тена по тъмен ( и да не пропусна - има страхотен аромат ) Пробвай, нищо не губиш а и не е скъп - 10лв.

Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    аз лично съм доволна от продуктите на avon като изключим лаковете йм
    Колкото до лаковете - сигурно си ползвала от тези на ColorTrend, те по-бързо се лющтят! Аз имам един от тази серия и не съм много доволна, НО Nailwear са много хубави имам към 20 и са много качествени

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от Yuna`
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Ами да ти кажа не помня на коя страница беше, защото го разгледах набързо. Това което ми направи впечатление беше,че е за тен и в същото време против целулит.. и не беше скъпо - към 10 лв. Ако се сещаш...
    Да, мисля че се сетих. Принципно, както казах вече всичките са за стягане, за отслабване няма.
    Иначе мирише хубаво, да, и пооправя тена на кожата. Пък и десет лева не са много пари, пробвай с подходящи упражнения, сигурно ще помогне!

ами майка ми е дистрибутор - и честно казано щом опре до гримове , маски за лице и кремове - взимам оттам. Само не им харесвам шампоаните ...

Но за мен си NIVEA остава най-добърата фирма.

Kakto kazaha veche - tova e samo za stqgane, no za otslabvane ne stava. Za nego trqbva da razchitash na sebe si inache sum vzimala lak samo vednug i beshe dosta izdrugliv, no ne pomnq ot koi..
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

А искам да питам тоя продукт просто ти потъмнява кожата, или е някакъв тон цвят, защото моята е много светла и искам малко да почернея (естествено лятото ще се пека, но ако това помага да си го взема ) и да не ми стои като 3 тона по-тъмен фон-дьо-тен , мисля, че се сещате колко грозно стои..

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от momo.xixi
    А искам да питам тоя продукт просто ти потъмнява кожата, или е някакъв тон цвят, защото моята е много светла и искам малко да почернея (естествено лятото ще се пека, но ако това помага да си го взема ) и да не ми стои като 3 тона по-тъмен фон-дьо-тен , мисля, че се сещате колко грозно стои..

Е, чак пък със някакъв цвят да е не ми се струва. Предполагам, че постепенно ще придава загар на кожата. ))

i as sum predstavitel i vseki mesec si poru4vam i sq misla drugiq mesec da si go vzema 6toto toq mesec ako nadhvurlq 25 lv nqma da moga da gi platq :P

ae peace

Aз лично съм доволна от продуктите на Ейвън. За лаковете не съм чувала много хубави отзиви, но както и да е, аз самата не съм ползвала, така че - знам ли. Иначе, ако струва само 10 лева - не смятам, че можеш да загубиш нещо, така че късмет и не се тревожи!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си