- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли правили секс с бавноразвиващ/а ?
Бихте ли правили секс с бавноразвиващ/а , изкажете мнението си защо бихте правили и защо не .
e kak da pravq sex s bavnorazviva6ta se da i obqsnqvam za kvo i sluji poloviq organ li![]()
![]()
![]()
е тва е извратено бавно развиващите се ,абе все едно да правиш секс със малко момченце/момиченце самоче с по развито тяло то ква е насладата тогава
Tova e edno ot nai-izvratenite neshta za men. Nikoga ne bih. Ima strashno mnogo drugi perverzni neshta, koito bih probval no tova da go napravq sigurno v zatvora za 10 godini trqbva da sum ili na samoten ostrov s neq.
Eating isn't cheating - Arnold
ne,ti si izvraten
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
не бих праил секс с бавноразвиващи се, до нас близо има едно даскало за такива психопади и преди много се отваряха и ги шамарехме, ама вече нема такива проблеми
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
Имам чувството, че днешната младеж се развива в категорично отрицателна насока.
Със сигурност не бих, ако ще последният останал на Земята да е. Това е все едно да правиш секс с дете - все пак умът на човека до теб няма да е пораснал. Извратено е.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
ако изглежда добре бих
Не бих го правила,защото е отвратително..все едно да си педофил или да правиш секс с трупове..-същата категория![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
KAKВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ "НЕ" И "НИКОГА"?!?!?!?!?!?!?!?!![]()
![]()
a kva e razlikata mejdu "ne" i "nikoga"?![]()
Първоначално написано от Riot
Ми ако момичето е хубаво не ми пречи,![]()
днешнтата младеж така или иначе 90% са бавно развиващи се "тъпи копелета" дет се вика 8,9 клас немогат да пишат праавилно и да делят.Хем моито училище се водеше за едно от най презтижните хем полвината беха ебати тапанрите не ,че се имам за умен но не се имам и за тъп.
ми не определено не бих
Аа..Първоначално написано от best_buy
![]()
Тва звучи брутално гадно!!!! Не не бих го направила тва еее нз нз ... трябва да има човек психически отклонения че да го прави с такива
![]()
Разликата межу ,,НЕ'' и ,,НИКОГА'' е :Първоначално написано от petet
,,Не'' значи за този момент от живота си!
,,Никога'' е каквото и да става не би направил/а такова нещо!
Аз никога не бих го направил!
1.Самата мисъл ,че е бавно разиващ човека до мен ме плаши и ми е противно.
2.Може да ме убие по време на секса знам ли?
3.Трябва да съм изостанал да го направя това нещо!
Първоначално написано от ScionOfStorm
ako go napravq s bavno azviva6ta kato svar6ime sig 6e me pita ko sme praili do se ta taka4e moqt otgovor e NE
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
а бе best_buy ти друсаш ли бе момчетреа да смениш дилара само некви ужано тъпи и гнусни и безсмислени теми пускаш
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
еът
zavisi v kakvo otno6enie e bavnorazviva6ta sev fizi4no ili psihologi4no...
ako e qka macka,za6to da ne q eba samo za6toto e typa![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Неее тва е толкова отвратително! Та той дори няма и да усъзнае какво става!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5